Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Търси се фотограф за пътнически лайнери
Автор: GenaDP   
Дата:   23-02-06 23:44

Изисквания - отличен английски, плюс втори западен на сносно ниво (за предпочитане - немски), умения за работа на минилаб и ползване на студийно осветление. Лайнера е гръцки, пътува се по европейското крайбрежие (средиземно море предимно, но понякога ходят и нагоре - до Англия и скандинавските страни). Месечна заплата 1000 евро + евентуални бонуси. Договор за 6 месеца (+/-2).

За повече информация - 0888535521 или gena@varna.net

Публикацията е редактирана (24-02-06 13:30)

Отговори на това съобщение
 Re: Търсят се фотографи за пътнически лайнери
Автор: djore   
Дата:   23-02-06 23:49

Rombata [smilie5]

Автор: Pulsar   
Дата:   24-02-06 00:19

А вторият западен, може ли да е Руски? :-), с английския грижи немаме :-)

Автор: asahi   
Дата:   24-02-06 00:35

Ко ревете бе - работа като работа. Няма лесна работа. Ако не знаеш езици си глухоням. Само насекоми ще снимаш. Айде който му харесва да се хваща. Няма само да мрънкате че туй няма, онуй не може.

Автор: rumenn   
Дата:   24-02-06 00:54

по принцип предложението е екстра...и аз съм ги чувал тия лайнери..., но за съжаление владея само практически френски.. не знам дали ще има приложение на кораба[smilie5]

Автор: Георги   
Дата:   24-02-06 00:57

[smilie7]

Автор: navy   
Дата:   24-02-06 01:07

Няма по недоволен от Българина [smilie18]
Като не му искаш, и на 5 лева на снимка е съгласен...

Като му предлагаш - ефтино било [smilie18]

Автор: de5   
Дата:   24-02-06 11:07

Не е кисело гроздето на Гената, ами е висока оградата, то езици си трябват и ма Лъвов мост се налага само дето френски го поемат по лесно.

Автор: Crossblade   
Дата:   24-02-06 11:15

Ако обявата е реална, не виждам защо си изливате ЛИЧНИТЕ взаимоотношения във форма на спам ?

Автор: ejko   
Дата:   24-02-06 12:43

Обявата е супер! Не отговарям на изискванията иначе не бих се замислил...

Автор: 2metraninja   
Дата:   24-02-06 13:18

Това е една от най- фотографските теми, които съм виждал наскоро. Съвсем сериозно.

Re: Търси се фотограф за пътнически лайнери
Дата:   24-02-06 21:44

[smilie10]

Автор: грегари   
Дата:   24-02-06 22:07

вие си се бъзикате, обаче темата е актуална. мой приятел (който е бил на въпросните лайнери на друга позиция)от половин година драпа да се ка4и пак, но ве4е като фотограф. проблемът му е, 4е за да се яви на интервю, трябва да отие в харватия, за6тото тук няма достатъчно желаещи. имам друг приятел, който вече втора година е там(като фотограф)лятото се видяхме и ми разказа доста детайлно. ства дума за 13 фотографа на кораб. а корабите съвсем не са малко. но за втори език освен англ. не ми е казвал.
ако някой се заеме и обедини желаещите, шансът им е по-голям.

Автор: admin   
Дата:   25-02-06 09:47

Разчистих темата от глупости. Предупреждавам КингБорис и Стоев, че следващия път, когато ми отворят работа да им чистя спама и глупостите, ще им блокирам профилите.

Автор: cicomanco   
Дата:   25-02-06 10:08

narode,za 1000 Ewro ne bih.tia samo si tursiat negri za cernata rabota. v italia se vzimat po 7000 evro na svatba!biah tam i vidiah!

Автор: Стоев   
Дата:   25-02-06 11:17

admin написа:

Разчистих темата от глупости. Предупреждавам КингБорис и Стоев, че следващия път, когато ми отворят работа да им чистя спама и глупостите, ще им блокирам профилите.
Админ, аз приятелски побутвах Темата нагоре, чак пък откровени глупости не съм писал [smilie8]

Автор: papi   
Дата:   25-02-06 12:38

абе cicomanco ти лично взимаш ли толкова пари
аз ако нямах проблеми с езика бих опитал,все пак е един вид авантюра
колко хора взимат по 1000 евро + бонуси в бг
някой ще ми изброи ли
според мен това е прилична заплата,за 6 месеца можеш да си изкараш парички да си купиш фолксваген пасат 4 вариант[smilie24]
ще се захвана да уча езици

Дата:   26-02-06 01:09

[smilie11]

Дата:   26-02-06 01:40

GenaDP написа:

> [smilie11]
щях да питам нещо за ловенето на балъци и подробности за Договорите,ама Админ ми утепа мераците (виж по-горе)....

Дата:   26-02-06 02:06

Стоев, няма смисъл да питаш. Кретени не вземат на работа.

Дата:   26-02-06 02:42

Гена, що не таковаш, пардон - опиташ с таратора...

Гледам какво пише у официалните докЮменти:

Частни посредници
Няколко стотици посредника са получили разрешение за извършване на посредническа дейност по информиране и наемане на работа на български граждани в Република България, чужбина и за морски специалисти. Всеки посредник разработва и представя на кандидатите за работа комплект от документи:

* посреднически договор с подробно описани права и задължения на страните;
* писмена информация за чуждия работодател;
* писмена информация за характера на работата, заплащането, осигуровките, полагащите се отпуски, работно време и осигуряването на квартира, необходимите познания по езика на приемащата страна;
* писмена информация за държавата на работодателя – култура,бит, обичаи, религия;
* извлечение от действащото трудово законодателство на чуждата държава, преведено на български език.

Какви права имате, ако използувате услугите на частни посредници
1. Имате право да:

* Да се уверите, че фирмата притежава разрешение, което трябва да бъде поставено на видно място в офиса на посредника;
* Да сключите договор с посредника и да получите оригинален екземпляр от него;
* Да получите информация за работодателя и за условията на труд в чуждата държава, включително размера на трудовото възнаграждение и вида на социалното осигуряване;
* Да получите информация за обществените и религиозните порядки в страната, в която Ви предлагат работа;
* Да поискате платежен документ за заплатената от Вас сума за предоставената Ви услуга.

2. Проверете сами за:

* Адресите и телефоните на българското посолство или консулство в съответната държава или ако няма, къде се намира най-близкото такова;
* Адресите и телефоните на местните служби на реда, болнични заведения, инспекция по труда и съответните браншови организации, в случай, че Ви се наложи да се възползвате от тях.

За предоставената услуга частният посредник има право да Ви поиска до 25% от получената първата месечна работна заплата. Посредническата дейност за морски специалисти се извършва безплатно.
Може ли да ми изпратиш на мейла:
* посреднически договор с подробно описани права и задължения на страните;
* писмена информация за чуждия работодател;
* писмена информация за характера на работата, заплащането, осигуровките, полагащите се отпуски, работно време и осигуряването на квартира, необходимите познания по езика на приемащата страна;
* писмена информация за държавата на работодателя – култура,бит, обичаи, религия;
* извлечение от действащото трудово законодателство на чуждата държава, преведено на български език.

Мейл адреса ми е stoev@dir.bg

По телефон няма да ти се обаждам, че не съм в БГ сега.

Автор: юнга   
Дата:   26-02-06 02:59

А бре Папи.Виждал съм една дузина авантюристи на финала. Не бяха щастливи и не ги видях в Пасат.Познавам и други които получават по $8-10 000 на месец.
Много е важно да знаеш къде се цаниш и при кого. При гърци, руснаци и украинци има проблеми. Няма да ги описвам подробно, за да не ревне Гената, че му преча и спамя.Има си телефон човека и ще ги обясни.
Най-добре е на яхти, но там фотографи няма. Когато една звезда от световна величина реши да разпуска, фотографът е най-нежеланото нещо. Но когато дава за тази яхта $50 000 на ден, може да си представиш, какъв е типсът за бандата на края на седмицата. Има и неудобства. Пушенето, пиенето, сексът, мързела и мръсотията са забранени и се наказват. Представи си как току що си пушил и се надвесваш над Бандерас да му сервираш например.
На другия полюс са стари каталясали пасажери, които уж са гръцки, пък опратора е руснак, украинец или Бог знае какъв мелез. От обещаната заплата ти удържат за храна, пране, питейна вода. Типса се разпледеля по незнайна система от някой румънец който ако не се е родил на кораба, поне е на него от първия му ден на вода. Последния кораб на който изгоряха познати миналата година дори бе спрян, заради дизентерия.Карантина със всички финансови последствия за екипажа.
От друга страна от 2-3 години има тенденция за спад в заплащането на обслужващия персонал на пасажерите в световен мащаб. Това е така, защото е прието заплатата да е малка и да се разчита на типс. Когато чичо Ханс си купува билет за Крибите да речем, го предупреждават, че трябва да даде $1.5-5 на камериерката, $1-3 на сервитьора и т.н. Това на ден и на пасажер. И всеки бе доволен и пееше, докато не взе в последните години чичо Ханс да забравя за тези пликове с типса.
Вярно е, че наистина $1000 в общия случай се взимат трудно тук на брега, но за илюстрация, денят на сервитьор започва в 6 и свършва в 2.
На яхтите, Бандерас оставя $30 000-50 000 типс за едноседмичен престой и се делят от 10на човека екипаж.Жалко, че Бандерас мрази фотографите.
Между другото, ако някоя колежка с добър английски и сертификати има мерак, мога да й помогна да се нареди в списък с чакащи за стюардеса. Когато няма Бандерас, може да си снима френската ривиера, а вярвайте, има какво да се снима.
Та с едно изречение, не се печели Пасат 4 така лесно за няколко месеца.

Дата:   26-02-06 03:17

Стоев, а не щеш ли да ти пратя и номера на каютата, в която ще спи фотографа?

Като се обади някоя компания, че търси слабоумни - първо на теб ще се обадя. Но засега не ми вършиш работа...

А ти, юнга, не знам в кое кино си го гледал Бандерас за последно, ама да те открехна, че на съвременните пасажери бакшиши почити няма - плащанията стават по безкасов път, и пътниците рядко носят пари в себе си, и още по-рядко ги дават на фотографите. Единствено преди слизането има плащания в брой, там вече може да се намаже нещо. Пък колежката с английски и сертификати и без теб може да се нареди в списъка на чакащите. Като си толкоз отворен, земи я качи на кораб.

Автор: юнга   
Дата:   26-02-06 03:40

Какво предпочиташ? Да оставя рекламни материали при Борето, за да се ограмотиш за "бакшиши" или да дам тук връзки за същото та да е ясно кой кого ще урежда за 1000 евро?
В рамките на 12 месеца качвам човек на яхта, не на кораб.(не знам какво означава за теб кораб, но яхтите за които говоря са 500-700 бруто регистър тона)
За да съм по ясен, мога веднага да заложа 1000 евро за това, срещу твои 1000.Оставяме ги при Борето да отлежават няколко месеца и накрая аз си тръгвам с 2000.
Условията за човека. Морски сертификати, английски, без видими дефекти(кривогледство, говорни дефекти, физически недъзи),непушач и въздържател.
И накрая, може да си спестиш някои определения по отношение на другите, като "кртени" и "слабоумни", защото най-малко те са аргумент в който и да е спор.
Освен това, много е лесно през нета. А как е очи в очи?Дали е толкова лесно?

Дата:   26-02-06 03:44

Гена, това по-горе не съм си го изсмукал от пръстите.

Не си чак толкова ***, колкото изглеждаш според писанията си, та да не се сетиш че цитирам официални документи, публикувани в интернет.

Та ще изпратиш ли минимума необходима информация за "фотограф за пътнически лайнери" на мейла ми все пак?
Това за "компания търсеща слабоумни" намирам за неуместна шега.

първа  назад  1     всички  напред  последна