Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 критика бе хора
Автор: qsk0   
Дата:   07-02-06 19:22

така...нов съм в този форум и също искам да споделя, че ми допада много...но забелязах нещо много дразнещо...ВСИЧКИ(с изключение на някои места, но много рядко) коментари са от рода на "браво","харесва ми","!!!" и прочие...еми добре харесва ви ок ама защо не кажете защо или пък да кажете защо не ви харесва...малко градивна критика...не искам никой да обиждам или да се заяждам просто го казвам, защото това е един прекрасен портал във българското пространство и искам да допринеса за развитието му

Ясен

Отговори на това съобщение
 Re: критика бе хора
Автор: Marillion   
Дата:   07-02-06 19:40

А така... КАЖИ им... какво е това ++++... !!!!... ДА... браво... супер... YES....

Под всяка снимка като гласуват да има минимум 8 реда коментар - композиция, кадриране, сечение (златно и цезарово)... идея на автора, идея на модела, идея на зрителя. Как снимката въздейства в/у застаряващото население на Малайзия и усилващата се безработица в Китай...

[smilie5] [smilie5] [smilie5]

Много ясно, че не може под всяка снимка да пишеш "градивен" коментар. Това отнема време. В сайт като ФФ, в който се качват огромен брой снимки под всяка да има коментар. Ако искаш под снимките ти да има такива - пиши под тях: Искам еди си какви коментари!

Дата:   07-02-06 19:44

хм...малко си противоречиш с профила "За мен: Любител фотограф съм. Сега се уча и много обичам под снимките ми да има качествен и градивен коментар"
и няма нужда от ирония...казах че не искам да се заяждам а само отбелязвам какво не ми хареса при първия поглед върху форума...дано има и по-разбрани хора от тебе

п.с. и никой не е казал да обикаляш всички публикации и да пускаш по коментар...ами защо просто не пробваш да коментираш тези който най-много ти харесват, но с истински коментари

Публикацията е редактирана (07-02-06 19:47)

Автор: Marillion   
Дата:   07-02-06 19:52

Айде.. и критика ми дръпнаха...

Всъщост профила ми няма НИЩО общо в случая... още не съм видял твоите коментари под снимки.

и ВЪОБЩЕ не ми пука к'во ще кажеш - сядай да четеш книжки - там са коментарите. Никое профи няма да ти забие в профила и да ти пише критки... само за теб си мислят.

Дата:   07-02-06 19:54

както и да е не ми се водят безсмислени форуми...ше си поствам мирно и кротко и ще видим какво ще стане[smilie3]

Автор: samara   
Дата:   07-02-06 20:01

...ше ти мине бе, споко... [smilie21]

Автор: ellisaveta   
Дата:   07-02-06 20:06

Яско, успокой се. Сега ще мина да ти критикувам всичките снимки или поне две. А ти междувременно можеш да разгледаш профила ми и не забравяй да си сложиш някоя от снимките ми в папката "любими", която се намира под снимката в дясно и много прилича на папките от уиндоус експлорера.

Автор: Mimic   
Дата:   07-02-06 20:07

Мдам ... има право момчето ... според моя профил, аз определено би трябвало да не се престаравам с коментарите ... [smilie5]

Автор: samara   
Дата:   07-02-06 20:09

...mimic...ти пък щото се престараваш гледам [ezik] ...нарцис такъв ! [ezik] [smilie5] [beer] [shtrak]

Автор: koceto   
Дата:   07-02-06 20:14

[smilie18]

Автор: vasil.varbanov   
Дата:   07-02-06 20:18

Автор: ellisaveta
Дата: 07-02-06 20:06

...А ти междувременно можеш да разгледаш профила ми и не забравяй да си сложиш някоя от снимките ми в папката "любими", която се намира под снимката в дясно и много прилича на папките от уиндоус експлорера.

------------------------------------------------------------------------------------------
оле, оле, оле, кефиш [smilie25]

Автор: gorbi   
Дата:   07-02-06 20:18

лизавета, дай си трампим по любима снимка.... а...? Сделка?

Автор: ellisaveta   
Дата:   07-02-06 20:20

чакай да проверя на кое място си и пак ще се обадя

Дата:   07-02-06 20:21

аа пълзя аз..... как ще вляза ко няма сделки..... [smilie2]

Автор: vasil.varbanov   
Дата:   07-02-06 20:25

аре бе gorbi, аз ще те добавя, нема се пуашиш [beer]

Дата:   07-02-06 20:28

василие, на концерта на депеш имаш сладолед на клечка от мен.... [smilie3]

Автор: carissima   
Дата:   07-02-06 20:31

gorbi, ako me pokanish na nqkoq ot vashite sbirki vuv Varna[shtrak] i az shte si vzema nqkoq tvoq snimka, ama utre che sega trqbva da izchezvam[smilie5]

Автор: koceto   
Дата:   07-02-06 20:35

и аз се нареждам на опашката добавете ме в любими, да се кача и аз една стъпало. обещавам бира-виртуална разбирасе [smilie5]

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   07-02-06 20:35

carissima belissima...... най-отпред ще те сложим на сбирката в четвъртък... Откъде да те взема.....? (жена ми да не чете...)...

Дата:   07-02-06 20:38

Тя ми е съседка Горби ... на теб ти е далече ... [ezik] [smilie5] [ezik]

Дата:   07-02-06 20:40

e tozi chetvurtuk trqbva da idvash chak do France, ama za sledvashtiq shte se razberem, shte sum po-blizo do nevestata[smilie3] nali tam se subirahte?[smilie25] [beer] [shtrak]

Дата:   07-02-06 20:41

ami Mimic ti kato ne me kanish nikude[smilie5] [smilie5] [smilie5]

Дата:   07-02-06 20:44

Тъпо парче съм аз, винаги съм го знаел ... [smilie8]

Дата:   07-02-06 20:47

belissima: за следващия четвъртък - имаш централно място.... [smilie24]

мимиц - радваш ме с тия констатции.... [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   07-02-06 20:49

Мдам ... за нас е чест да Ви доставяме удоволствие ... [smilie8]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна