Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Nekadarnici li podarjat photo-forum?
Автор: kloning   
Дата:   11-01-06 01:48

Iavno temata za servera, na koito se hostva photo-forum e boleznena ili vsashnost servera e dosta dobar i zatova "zov za pomosht" beshe obqven za nishtojen i premesten vav free zonata. Kade e togava pri4inata na vsqko vtoro klikvane(izvan bg) da izliza syobshtenieto, 4e photo-forum vremenno ne e na razpolojenie? Iavno pri4inata e v tozi, koito podarja saita i vmesto da napravi taka 4e toi da raboti bezotkazno, se 4udi koq tema da mahne ot forumite. Zatova davam predlojenie da se uvolnqt vsi4ki nekadarnici, koito podarjat tozi sait i da se nazna4at novi i umeeshti hora, koito znaqt kak tozi sait da raboti bezupre4no!
 Re: Nekadarnici li podarjat photo-forum?
Автор: equinox   
Дата:   11-01-06 01:52

какво друго предлагаш [smilie18]
Автор: robi-bobi   
Дата:   11-01-06 01:52

разбира се
ти пръв си дай 10-те евро месечна такса

айде стига сте ставали смешни
Дата:   11-01-06 01:53

she dam i 20 ako mi kajat kade
Автор: sas   
Дата:   11-01-06 01:56

Аз съм админ на Фото Форум, можеш да ми преведеш колкото пари искаш на сметка: 1002841003 банков код: 15091501

Ще ти пиша като получа парите.
Мерси
Автор: equinox   
Дата:   11-01-06 01:57

абе в момента има промени по сайта :) чети другите теми да видиш какво става :)
Дата:   11-01-06 02:05

sas, e sa otivam do bankata, no trqbva da mi dadesh trite si imena, adresa, datata na rajdane i parolata na smetkata, ina4e nqma da mojesh da gi polu4ish, ako smetkata e kartova mi napishi i 16te cifri na sredata zaedno sas sroka na izti4ane na kartata plus poslednite tri cifri4ki ot lentata na garba na kartata i taka shte mojesh da gi polu4ish mnogo barzo
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена