Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Лейка Титаниум-продадено!
Автор: pepi   
Дата:   04-01-06 01:27

Ето един линк,който доказва връзката между фотография и екология. http://www.dnes.bg/article.php?cat=38&id=16684

Публикацията е редактирана (04-01-06 04:00)
 Re: Лейка Титаниум-продадено!
Автор: Mimic   
Дата:   04-01-06 01:33

Пепи, спри се ве ... кво си мислиш, че ще постигнеш ... [smilie8]
Дата:   04-01-06 01:48

Виж линка и коментирай.
Протестирам срещу триенето на теми които са ми интересни под предлог,че не са фотографски.
Дата:   04-01-06 01:51

Гледах го ... имам предвид, че можеше да пуснеш линка и без коментара ти ... [beer]
Автор: CYPER   
Дата:   04-01-06 01:57

Някой ще яде банани [smilie18]
Дата:   04-01-06 02:48

Може,ама нали протестирам срещу безотговорното триене на теми,ако си мълча никой няма да разбере.
Дата:   04-01-06 02:49

Ами няма смисъл ... ако се опитваш да ни кажеш коя тема била изтрита или преместена, ами ние не сме слепи и виждаме ... [smilie8]
Дата:   04-01-06 04:07

Махнах коментара,ама пак ми се иска да коментирам,кво да правя,човека хвърля Э90000 за да посади дървета,тука на хората им се свиди да оставят тема за екология и връзката и с фотографията?
Ако не съм прав поправи ме?
Автор: Стоев   
Дата:   04-01-06 04:09

пепи, за какво е темата?[smilie8]
Дата:   04-01-06 04:25

Титанова Лейка сади дървета в Бразилия!
Автор: nodoubt   
Дата:   04-01-06 04:26

евала пепи ! [smilie24]
Автор: Стоев   
Дата:   04-01-06 04:31

това не е ли стара информация?[smilie8]
Дата:   04-01-06 04:49

Не знам,стори ми се интересно и го пускам?
Автор: de5   
Дата:   04-01-06 08:28

Може,ама нали протестирам срещу безотговорното триене на теми,ако си мълча никой няма да разбере.

Не се ядосвай при подобна ситуация, пускам тема "Как се снимат минзухари" опитай. Все пак този форум е доста "Жив" има форуми дето триели за правопис и са с едно мнение на 5 часа, сега Бони те е ядосал но благодарение на него форума деиства. От тук научих много за фотографията, причината може да е че нишо не знаех.

Публикацията е редактирана (04-01-06 09:48)
Автор: boni   
Дата:   04-01-06 10:29

Пепи, понеже не пускаш темата заради самата тема, а за да се заяждаш и да дразниш и понеже си адски дребнав и мрънкаш от половин година за някаква тема за екология, която админа на форума (не аз имай го предвид) ти е преместил/изтрил и която не е имала нищо общо с фотографията ще ти затворя и тази тема(нищо че си си редактирал простотиите) - и без друго си я превърнал в повод за натякване и мрънкане.
И не си въобразявай, че ще толерирам теми, които лично на тебе са ти интересни, само защото на тебе са ти интересни.
Има още много фотографски форуми в нета - отивай и пускай там темите които са ти интересни, може пък и да те изтърпи някой.
[beer]
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена