Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна
 Предложение
Автор: elrisha   
Дата:   31-12-05 11:50

Май и друг път го е имало, ама да припомня -
нима не е възможно когато се прави регистрация,да има срок, в който в профила да бъдат сложени снимки и ако това не стане - профила да бъде изтрит автоматично?
Незнам защо се толерират такива празни регистрации,особено когато се правят само за да напишат поредната простотия под снимката на автор,забранил анонимните?

Все пак тук показваме снимки предимно, а не сме клуб за запознанства или сайтче за събиране на де що има някой комплексар,който търси къде да си разтовари отрицателната енергия[smile]
 Re: Предложение
Автор: andre   
Дата:   31-12-05 11:51

Твърдо съм ЗА!!!
Автор: Mimic   
Дата:   31-12-05 11:53

Пак ли някой е снесъл нещо непристойно под снимките ти ... аз бях против преди да кача квото и да било и продължавам да бъда - по същите причини ... [smilie8]
Дата:   31-12-05 11:54

не е само под моите,това е масово явление и не мисля,че някой има някаква полза от това!
Автор: andre   
Дата:   31-12-05 11:55

Пък и когато някои си отвори профил, без седмица да не качи нищо си е съвсем ясна целта на профила...
Дата:   31-12-05 11:56

Ясно, че е масово явление ама както го бяхме говорили покрай мокрото ще запалим и сухото ... има хора, които дават стойностни критики и без да имат снимки в профила ... да се затрият и те си е вид дискриминация ... пък ти мани я Соня, да си пише ... [smilie8]
Дата:   31-12-05 11:59

Мимик, съжалявам,но не съм съгласна!
Когато някой дава "мъдри съвети" и прави "критика", то за мен лично ще е интересно ТОЙ какво е сътворил и като не видя нищо - не обръщам внимание и на "критиката"!Много разбирачи станаха вече!
А ако някой мнооого обича просто да си разглежда снимчици,за това не е нужна регистрация!
Автор: Sailor   
Дата:   31-12-05 12:00

100% за! Аман от простотии...
Дата:   31-12-05 12:02

Да ама е нужна, за да пише във форума ... не знам, аз изхождам от себе си и знам че сигурно 4 месеца висях с празен профил и снимки качих по определни причини. Смятам, че и с други може да е така ... [smilie8]
Автор: Rebellious   
Дата:   31-12-05 12:02

Подкрепям ![smilie24] [smilie24] [smilie24]

И бих добавил още ,че съм твърдо "за" кадрите да са анонимни за определен период след пускането им . Това би могло да е опционно ,т.е. всеки сам да решава дали да е анонимен кадъра отначало или не ... Мисля,че така доста гласувания по инерция ще се поизчистят или поне ще се види на кой му стиска, или пък кой има проблем предимно с Егото си.

Автор: yan   
Дата:   31-12-05 12:03

Ами качваш някоя тъпа снимка като моите и пак критикуваш! Мисля, че не е това начина.

също така,Мимик, "стойностна критика" много, ама много рядко се пише и то от хора,които стоят зад името и снимките си.И се броят на пръсти!

Да не говорим за хората снимащи на филм и не разполагащи със скенери ... [smilie8]
Дата:   31-12-05 12:05

Ян, когато си качил нещо твое..дори и да е тъпо, то все пак има шанс да се запалиш и да подобриш качеството на снимките си. Но когато фотографията изобщо ти е през оная работа, то нямаш място в такъв форум и можеш да си избиваш комплексите по други места. Не съм ли права?
Дата:   31-12-05 12:06

Ами виж то стойностна критика за някой снимащ на "високо ниво" може да даде само някой от същата лига. Тука 70% поне са начинаещи, отде да я измислят тая стойностна критика - най-много да ти кажат харесва ли им или не видяния кадър ... [smilie8]
Дата:   31-12-05 12:07

Мимик, хората снимащи на филм,ако имат желание да показват тук, ще намерят и начин! Това не е оправдание,че нямат скенер!Как Бленда2 си качва снимките, или Ниаваах..и още куп хора,ползващи лента?
Дата:   31-12-05 12:09

"Харесва ми" и "не ми харесва" ще си го казват на ум!Има хора, които не са точкогонци и не им пука дали Пешо си е направил регистрация само за да им тегли едно злато.
Дата:   31-12-05 12:10

Права си, но аз се интересувам повече от техническата страна на фотографията и тук споделям доста неща. Защо да бъда изтрит примерно заради това , че нямам качени снимки. Просто тази част от форума не ми е толкова интересна, също и не давам мнения под снимките.
Дата:   31-12-05 12:10

Аз казах "за неразполагащите със скенер", а не за всички снимащи на филм. Както и да е де ... всякакви рестрикции могат да се наложат и това определено ще подобри нивото на сайта и на излаганите в него неща, но ще го затвори за масите. Въпрос на политика - дали да останат 700 души (образно казано) или да е отворен за широк кръг от хора ... [smilie8]
Автор: Rebellious   
Дата:   31-12-05 12:11

Мимик , не изхождай от себе си ,правейки такива обхватни изводи. Това,че при теб е било така не значи,че така ще е при всички. Факт е заливащата помия като коментарии или меко казано неадекватни изказвания във ФФ на какви ли не ,намърдали се ,без иначе никакво отношение и разбиране по въпроса. Благодарение на тях сайта се превръща в халтурско сборище ,дето всеки се прави на интересен ,без оглед на фотографско хоби или каквато и да е такава насоченост.
Да,спамери тип позьори има навсякъде,но все трябва нещо да поддържа мярката ,нали ? От само себе си просто няма да стане !

ЧНГ и нека никой не види в редовете ми нещо лично ! Просто ,обобщение ! [beer] [beer] [beer]
Дата:   31-12-05 12:12

Ян, в такъв случай може да се измисли опция,която да не позволява на регистрациите без снимки да пишат мнения под чуждите такива.Да имат право само да си бръщолевят във форума,но това едвали ще им хареса на Админите[smile]
Дата:   31-12-05 12:12

Остава разрешенито за хора като yan - хората без снимки да могат да пишат във форума, но да не могат да оставят коментари под снимките ... но пак си е вид рестрикция ... [smilie8]
Дата:   31-12-05 12:13

Хе-хе с теб мисли еднакво поне по този въпрос ... [smilie5]
Дата:   31-12-05 12:13

И все пак десетина реда под снимката от рода на "прекрасно!" "Супер!" "кефи" и т.н. какво ще помогнат на автора, а всяка критика би могла да е полезна
Дата:   31-12-05 12:14

Ами единственото решение е Модератор, за което съм твърдо против [smilie8]
 първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна

Тази тема е затворена