Автор: boni
Дата: 29-06-04 18:07
Иване ,не се ядосвай. Истината е,че Нина или някои нейни привърженици и изиграха лоша шега. Същото се получи и на първия конкурс ,когато снимката на Емо хвърчеше нагоре ,бутана от незнайно кого и хората се амбицираха и гласуваха за снимката на Цвети.
Сас вчера направи справка и установи ,че за 1-2 дни са регистрирани голямо количество нови поредни юзери,които не са направили нищо друго ,а само са дали по един глас на Нина. На всичкото отгоре повечето от тях са гласували от едно и също място .Това неминуемо предизвика голям конфликт във форума ,от който нямаме полза нито ние като организатори ,нито който и да е било от тук присъствуващите форумци. Това породи и силен ефект на гласуване за снимката на Симон и то предимно от известни и стари юзери.
Аз лично съм фен на снимките на Нина. Качеството на нейните снимки на хартия превъзхожда 80% от снимките дадени за изложбата. Аз си писах по мейла с нея и тя самата се притесни и ми каза “Дано някои мои приятели да не ми изиграят лоша шега. Аз лично и вярвам че вероятно няма пръст в тази работа. Въпреки това обаче станалото си е станало.
В тази връзка ние решихме ,за да бъде честно спрямо всички ,да елиминираме гласовете на всички юзери регистрирани след 01.06. Така мисля ,че условията ще бъдат изравнени за всички.
Не се сърди на САС ,той има страшно много работа и му е много трудно да се занимава и следи всички тези неща и да реагира на време.В момента сме се събрали и разработваме нова схема за следващите конкурси,кято ще ви представим по-късно.
С уважение към теб,Нина и останалата пловдивска агитка !
Бони
|
|