Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 За потребителите фантоми за снимката на НинаНик
Автор: admin   
Дата:   29-06-04 12:37

От дата 25.06 за снимката на НинаНик бяха гласували 38 фантома, които имат и строго последователни номера.
За справка тук.

https://photo-forum.net/sitepics/ninaNik_vote.html

Тези потребители са явно тенденциозни и са деактивирани, както и вота даден от тях.

За конкурентната снимка на Симон, такава масова агитка от мъртви души няма и поради тая причина не съм приложил такъв списък. Няколкото фантома към снимката на Симон ще бъдат премахнати малко по-късно.

От вчера за снимките не може да се гласува с регистрация по-нова от 2 седмици.

В приложената справка за снимката на Симон се вижда, че 2/3 от получените вчера гласове са от познати потребители, което е и отговор на въпроса за тяхната истинност. Такива гласове от вчера не са давани за снимката на НинаНик.
 Re: За потребителите фантоми за снимката на НинаНик
Автор: rossko   
Дата:   29-06-04 12:47

Честито на победителя в конкурса - Симон [beer]
Автор: fine   
Дата:   29-06-04 17:15

za koq snimka stava vypros 4e to na ninanik edna snimka li ima 500000000 glasa?
Автор: Ivan_A   
Дата:   29-06-04 17:26

След като борците за правда си мълчат доволни, обажда се клакьорът недоволен:

А/От начина на гласуване за двете снимки.

В/От позицията на админа до сега в конкретния постинг.

1.Приемам решението на админа - той е собственик и може всичко - има всички права!
2.Има и някакъв ангажимент към редовно регистрираните потребители - безпристрастна информация - в този постинг не е така.
3.От вчерашния публикуван списък 1/3 от регистрираните потребители с какво са по различни от тези в днешния списък? Ако те са "няколко фантома", то те са =1/3 от вчерашните. Малко ли са?
4.Каква е разликата между "масова" и ".../може би нормална/" агитка?По-приемлива ли е "нормалната"?
5.Да си принципен било като да си бременен - не може да си "малко".

"Няколкото фантома ...ще бъдат премахнати малко по-късно." - ами премахнете ги - минаха 5 часа.

А с това направо ме разбихте:
vote id/125568_vote user id/3428_user name/ivo_hs - гласувал с 2!!! - и това ми било фантом!

Публикацията е редактирана (29-06-04 17:37)
Автор: J0R0   
Дата:   29-06-04 17:39

Нямаше ме няколко дена и съм неприятно изненадан от развитието на нещата покрай този конкурс.
Има за какво да се замислим при провеждането на следващия.

Поради скандалите около този конкурс, сметнахме за най-правилно махнем и да не се зачитат всички оценки за всички снимки, направени от потребители регистрирани през последния един месец.

А за следващия конкурс правилата ще ги обявим след няколко дни, имайте малко търпение.
Автор: boni   
Дата:   29-06-04 18:07

Иване ,не се ядосвай. Истината е,че Нина или някои нейни привърженици и изиграха лоша шега. Същото се получи и на първия конкурс ,когато снимката на Емо хвърчеше нагоре ,бутана от незнайно кого и хората се амбицираха и гласуваха за снимката на Цвети.
Сас вчера направи справка и установи ,че за 1-2 дни са регистрирани голямо количество нови поредни юзери,които не са направили нищо друго ,а само са дали по един глас на Нина. На всичкото отгоре повечето от тях са гласували от едно и също място .Това неминуемо предизвика голям конфликт във форума ,от който нямаме полза нито ние като организатори ,нито който и да е било от тук присъствуващите форумци. Това породи и силен ефект на гласуване за снимката на Симон и то предимно от известни и стари юзери.
Аз лично съм фен на снимките на Нина. Качеството на нейните снимки на хартия превъзхожда 80% от снимките дадени за изложбата. Аз си писах по мейла с нея и тя самата се притесни и ми каза “Дано някои мои приятели да не ми изиграят лоша шега. Аз лично и вярвам че вероятно няма пръст в тази работа. Въпреки това обаче станалото си е станало.
В тази връзка ние решихме ,за да бъде честно спрямо всички ,да елиминираме гласовете на всички юзери регистрирани след 01.06. Така мисля ,че условията ще бъдат изравнени за всички.
Не се сърди на САС ,той има страшно много работа и му е много трудно да се занимава и следи всички тези неща и да реагира на време.В момента сме се събрали и разработваме нова схема за следващите конкурси,кято ще ви представим по-късно.
С уважение към теб,Нина и останалата пловдивска агитка !
Бони
Автор: jimmy   
Дата:   29-06-04 18:13

Бони я ми кажи:

Имаше ли фантоми за Симон или нямаше???
Дата:   29-06-04 18:23

Разбирам истината и не ми харесва!
Ядосвам се, че не намирате сили да кажете, че и Simon или някои негови привърженици му изиграха лоша шега!

От това той няма нищо да загуби!

Защото така и така се вижда - поне от "кумова срама"!

За Цвети - трябва да се чувствам виновен?!
И да не знам много?!
И да мълча сега?!

Публикацията е редактирана (29-06-04 18:25)
Дата:   29-06-04 18:25

Защо да се чувстваш виновен за Цвети? Тя си спечели заслужено.
За Симон нямаше такъв тип юзери както за Нина - 15 поредни от едно ИП примерно.
За него последния ден гласуваха предимно познати юзери и то като противодействие до известан степен.Съжалявам но това е истината.
Дата:   29-06-04 18:27

jimmy, аз не знам как дефинираш понятието "фантом". За отделен потребител то е много трудно доказуемо, това е все пак интернет, не можеш да бъдеш сигурен дали зад определена регистрация стои друг човек или е пак същия...
Това, което обаче може да се види и дразни хората е, когато известен брой новорегистрирани потребители с поредни ID-ta се логват през няколко минути от един и същ компютър и гласуват по един и същи начин за една и съща снимка.
Дата:   29-06-04 18:29

ХАХАХА

това, че някой го прави по-елегатно незначи, че не го прави.

ВИЕ ПОЛУДЯХТЕ!!!

Истината е, че ви е шубе!!!!

ИСКАМ НА ВСИЧКИ ОРГАНИЗАТОРИ да подаря по една червена SKINA SC-106.

Къде предпочитате да стане - на изложбата или на по бира да не се излагаме!!!

[beer]
Автор: chovecheto   
Дата:   29-06-04 18:31

хич не ми се намесваше в тази тема но имам едно питане - защо когато аdmina хвана потребители, които са гласували от един адрес или за една снимка и други фантоми им бяха сложени удивителни, оплюти публично и др. подобни, сега със снимката на Нина е учудващо толерантен....???
Тя не била виновна, не знаела, че така ще направят тези нейни приятели и т.н.....
Надявам се да е искренна, но нещо ме съмнява...
Правилата трябва да са едни и същи за всички.
А иначе снимката на Нина е хубава, друг е въпроса дали отговаря на темата и дали нямаше други по-подходящи за първите места снимки.
А и това непрекъснато говорене за тази снимка беше допълнителна реклама за тази и за конкурентната снимка.
Дата:   29-06-04 18:34

Виж Жоро,

мисля че съм един от малкото специалисти в България по Business Intelligence и по-специално по Clickstream Intelligence. За това се обаждам защото знам за какво става дума.

Доказателство за това е и лекторското ми място в СУ което си извоювах на скромните 23 години.

Понятието фантом мога да ви го дефинирам по 100 начина - нещата няма да се променят. Съзнам, че ситуацията е изключително трудна за вас - но това е положението - налага се добре да помислите, да вземете малко рискове и форума да излезе чист от тази история.
Автор: emmmo   
Дата:   29-06-04 18:34

Оп, тук и мойто име замесено.
Да, така беше. Някой буташе ВСИЧКИТЕ ми снимки нагоре, от което всъщност пострада тази, която седеше отпред.
Дата:   29-06-04 18:35

За кое да ни е шубе Джими? Виж статистиката за Симон която Сас пусна. Има и непознати ,но предимно са познати юзери.
Лукчето,Пинко ,Марияна,Магнет ,Миленов и т.н.
За какво трябва да ни е шубе?
Нали точно за това ще премахнем всички гласове от юзери гласували последния месец.За да няма спекулации.
Пак казах снимките на Нина на хартия са едни от най-качествените в изложбата . Това тука е интернет обаче и гласувате вие.
Най-важното, е че за пореден път ще направим една хубава излобжа на най-подходящото място в София.
Благодаря за Скината :))
Дата:   29-06-04 18:36

Абе Бони, виж вчерашния публикуван списък - 1/3 са регистрирани последните дни!
И не гледай само последния ден!
Не били последователно - чисти глупости! Какво значение има? Просто е по-явно!

Разберете ме добре: нямам нищо против Simon!

Имам против Вашата пристрастна позиция.

Зная и приемам, че собственика може всичко!
Дата:   29-06-04 18:36

ИМА И НЕПОЗНАТИ - ей това исках да чуя. Ами като има непознати ги махнете - и толкоз.
Дата:   29-06-04 18:37

Ами май обясних вече ,че ще махнем ВСИЧКИ непознати за последния месец от ВСИЧКИ снимки ,за да няма онеправдани.
Дата:   29-06-04 18:39

Нашата позиция не е ни най-малко пристрастна.
Поради тази причина обясних вече ,че ще махнем всички гласове от новорегистрирани юзери през последния месец.
Нещо против Иване ?
Дата:   29-06-04 18:39

От какво да ни е шубе?
Нещо не те разбирам.
Организаторите искахме НИЕ и ТУК да си определяме победителите.
САМИ и без помощта на комисии и журита.
Аз самия много настоявах за това, защото уважавам мнението на хората посещаващи този сайт.
Досега сме се справяли и беж журита.
Ще се справяме и занапред, надявам се.
Това, че се случват такива неприятни неща, показва, че може би не сме съвсем порастнали за демократичните принципи, но при всички положения е по-добре да се учим и да израстваме, отколкото да вдигнем ръце и да кажем, ние не можем сами, и да повикаме някой друг да ни решава проблемите.
Автор: carl_cox   
Дата:   29-06-04 18:43

davaite na pobeditelia nagradata 4e o6te niakoi drug mesec i PANASOINC-a 6te ostaree moralno....:) koito e da e pobeditel-pojelavam mu priatno snimane ![beer] [shtrak] [smilie24] [beer]

Дата:   29-06-04 18:49

Жоро, протестирах за отнешението към снимката на НинаНик и изявленията, че случая при Симон не бил същия - да не е същия, но е много подобен с лек нюанс - явно според това което каза Бони нещата ще се оправят.

Всички останали работи ги разбирам и съм съгласен с разбирането ти за израстването и решаването на проблемите - 200%.

Дата:   29-06-04 18:52

Ako jelaete ,za da se ubedite v nashata bezpristrastnost mojem da eliminirame glasovete na vichki useri,registrirani po vreme na konkursa koito niamat kacheni snimki kato avtori vav saita!
Mislia che shte se poluchi syvsem obektivna kartina togava.
Автор: plam   
Дата:   29-06-04 18:53

boni - добро предложение!
Дата:   29-06-04 18:55

ЕВАЛА !!!

Аз лично подкрепям!

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

Тази тема е затворена