Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Ето нова тема
Автор: sas   
Дата:   28-06-04 19:16

Вземете глътка въздух и пишете тук.

Отговори на това съобщение
 Re: Ето нова тема
Автор: holden   
Дата:   28-06-04 19:22

Хитро [smile] [smile] [smile] .

Автор: Ivan_A   
Дата:   28-06-04 19:45

Добре, Sas.
Преди много години, горд с новия си Canon F1/old - драстично намален в КореКом/,
в редакцията на сп."Българско фото" се запознах с по-възрастен фотограф. "Премерихме" си ги с удоволствие - той имаше "стар" Nikon F.
Поговорихме. Той си тръгна. Редактор на "БФ" ми каза: "...ти се запозна с един голям български фотограф! Освен, че е невероятен фотограф, има и оше нешо характерно, ГОЛЯМО за него - никой не го е чул да "плюе" друг фотограф!"
И знаете ли, това не му е попречило и не му пречи и сега да е за мен най-добрия наш фотограф!
Учудващо ли е?!

Няма да кажа кой е - не всички сме като него.

Не го забравям.
Не ми помага да бъда по-добър фотограф.
Но не ми и пречи да съм такъв - колкото мога.

От Варна е![smile]

Публикацията е редактирана (28-06-04 20:17)

Автор: Георги   
Дата:   28-06-04 19:49

жалко че не съм аз :)

Автор: papi   
Дата:   28-06-04 19:50

moga da se dosetq za koi fotograf stava duma,predpolagam 4e e keshishiqn,ili se lyja...dano da ne byrkam imeto mu,toi naistina e golqm fotograf...

Автор: junior   
Дата:   28-06-04 20:09

[smilie24] Ivan_A

Най-важното е да мислим позитивно, да не мрънкаме и да се уважаваме един друг (вече някой го каза в предишната тема)...

{В отговор на изказвания от предишната тема}

Старши сега се появявам от обяд за пръв път във форума и си прав - гласуването между споменатите две снимки е заприличало на пазар за камили в Йордания... НЕ Е СПРАВЕДЛИВО! НЕ ИСКАМЕ ТАКА ДА СТАНЕ!

Според мен толкова тежка криза не сме имали от Новогодишния Хакер. Единственото решение, което виждам е да се преостанови гласуването за 2-3 часа, а през това време да се направи пълен одит на гласовете пуснати през последната седмица например (иначе САС никога няма да им смогне).

Всички юзери, които са се регистрирали и веднага (или почти) веднага са забили по едно злато на една от двете снимки да им бъдат премахнати гласовете.

Отговор към Solo5:

Ами и в момента само регистрирани могат да гласуват; и в момента има период през който клубарите качвах снимки (до 31.05.2004); и в момента има отделен период за гласуване (до 30.06.2004).

П.С. Благодаря за похвалата, но аз си мисля, че и без мен рано или късно щеше да откриеш сайта.[beer]

Автор: solo5   
Дата:   28-06-04 20:17

Аз пък си мислех, че може да се гласува по всяко време [smilie5]
нещо съм се объркал, sorry [smilie5]

Ама не ми харесва да мога да гласувам чак като имам 50 точки от снимка или след не знам си колко месеца.
Все пак, ако не мога да направя добра снимка, означава ли че не мога да оценя хубавото?!
А ако нямам 50 точки на предна снимка, означава ли също, че няма да мога да участвам в конкурса?!

Публикацията е редактирана (28-06-04 20:18)

Автор: plamennk   
Дата:   28-06-04 20:21

Абе solo5 пак не си разбрал(а) хората говорят за 50 точки общо от всичките ти снимки

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   28-06-04 21:10

Ivan_A - да ти отговоря от предната тема. Не са ми били снимките 2, а 4 :)_(даже 6..една две махнах, доколкото си спомням) не са били точките 10, а 25. Ми аз до 10 ги следях:) На предния конкурс качих сигурно поне 25 снимки:) а ако щеш ми вярвай, имам доста и за този, некачени. През времето на този конкурс сигурно съм качил 50 снимки...в другите галерии, и то при така общата тема на конкурса:) Това в отговор на конкретното ти питане, иначе темата беше за друго. Точно в нея ще намериш отговор, защо така съм направил. ПР-а ми беше слаб, не ми се правеше масовка. Ако исках да класирам нещо, трябваше да правя и говоря разни неща, дето не мисля...пък така ми е по-добре:)

Автор: Ivan_A   
Дата:   28-06-04 21:45

Mobby, хайде наистина за последно - отговори ми, ако искаш - аз няма да ти отговарям повече по тази тема - говорим на различен език. Жалко.

Пак не си точен - не се прави, че не знаеш, че имаш снимки с 190т.,104т.,25т, и по-малко и то качени в средата на конкурса - не си се отказал/не са те отказали в самото начало. А и да не си малко дете, че някой да те откаже!

ДНЕС ПИША САМО ЗА КОНКУРС ПАНАСОНИК!
Още ли не ти е ясно?!
Ти още пишеш ИЗОБЩО?!

И никой не ти е виновен за ниските оценки - каквото си пуснал/сам си преценил-сам си го пуснал/, такова си получил!
И опитай с по-добър PR следващия път - и не се чуди пак на резултатите,независимо от PR-a, ако снимките са със същото качество - не говоря само за техника!

PR ta PR - ако мозъкът на гласуващия е толкова, че да му влияе - пада му се да се вайка!

И още нещо - има и ще има още много, МНОГО по-добри фотографи от нас с теб във Форума,във фотографията - колкото и да сме "велики"ние, колкото и млади и неизвестни да са те.

Защото просто им е ДАДЕНО повече, отколкото на мен/теб и защото не се жалват и губят времето си с празни приказки за PR и т.н., а снимат и се кефят!
И не им пука за изненадани форумни капацитети - Ivan_A & Mobby_Dick и др.!

До друга тема![beer]

Публикацията е редактирана (28-06-04 21:51)

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   28-06-04 22:54

Хе, мерси за квалификацията. Ще си тънем в гетото:)) и ще дърпаме по-талантливите, какво ни остава друго:)) Ако сме толкова бездарни, какво друго ни остава, освен да оценяваме другите!? Аз поради осъзнаване на горния факт снимки по изложби не пращам, и се изявявам само в любителски фотофоруми:) Но понеже и аз съм човек, а надеждата умира последна, тайно се надявам ако стане анонимно постването, ръката на някои по-можещ да ми натисне спусъка, в някакъв уникален сюжет, аз да дам филма да ми направят снимката, че да не го изпортя...и да стана пръвввввввв. Разбира се, че моите идеи колкото и да са маловажни, за мен са си ценни - просто човешко чуство, но съм поемал толкова удари, че мога да приема и тази проста истина с усмивка:) Качествени снимки не правя, още по-малко с качествена техника....но като видя през бинокъла нещо по некачесвено закичено по върховете, и викам уууууу. Остави тази радост на плебса:) Квалификации за най-велики фотографи и най-ниски също не правя.
Онази снимка дето ми е събрала 190т. знам, че не ми е от най-посредствените, затова ги е събрала. И го знам не от мое лично мнение, каквото не може да имам вярно...а от други мнения. Благодаря на всеки гласувал за нея - аз тогава казах, че това ми е"лимита, тавана", но ти не си чел, затова не ми вярваш, като казвах, че няколкото снимки са просто сондаж, които ме е отказал от по-активно участие, за да не правя масовка и фира на конкурса. В последният ден за ъплоад качих други две, вероятно събрали 105 и 25-те точки. Качих ги да се намират вътре, цял месец ще има шоу после, може нещо да ми хрумне;) В началото на конкурса качих една спортна, за да видя дали това се приема като миг от живота, и за сефте./тогава още бистрехме правилата/.
"ДНЕС ПИША САМО ЗА КОНКУРС ПАНАСОНИК!
Още ли не ти е ясно?!" - ясно ми е, и аз за него си мислех, че пиша...но ти отговарям на някои конкретни въпроси.Надявам се, че съм успял да те убедя, че изказаните ми мнения по темата за конкурса не са продиктувани от някаква лична амбиция, или от пристрастност към някого, нищо че я извъртя към моята особа.

Автор: Krassy   
Дата:   29-06-04 02:24

Хе хе хе [smilie7]
Голям купон и нажежени спорове заради един наакан панасоник, с извинение към спонсорите, ама тва да не им е телевизор?
А и като кажат телевизор разбирам Philips, ама тва пак е друга тема [smilie7]
4 дена ме нямаше, бях на семинар...
Темата която разисквахме беше: "Влиянието на малцовите течности върху охлаждането на вътрешните температури и зависимостта от положението на тялото, респективно в басейна или на мокрия бар на сянка"
И в духа на добрия тон и съпричастността към проблемите на 'колегите' предлагам следващата награда на има символичен характер и да носи морално удовлетворение на автора, защото ако е недай си Боже нещо по-стойностно, сигурно ще има 'падащи глави в нечия тъмна улица' [smilie7]
Хм, като казах морална награда, го казах като идея, примери не бих могъл да дам. Но вижте, ако хваните Canon за спонсор, и ако някой ден спечеля конкурса, ако не в този, то в някой от следващите ми животи [smilie7] ще искам да ми татуирате марката на задника [smilie19] щото имам много секси дупе [smilie7]
Благодаря!

Автор: stoevmobile   
Дата:   29-06-04 02:47

Хе хе [beer]
Че аз отдавна го предлагах същото!
За награда - снимка с Админа на чаша бира, а не апаратче!
[shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна