Автор: Mobby_Dick
Дата: 28-06-04 22:54
Хе, мерси за квалификацията. Ще си тънем в гетото:)) и ще дърпаме по-талантливите, какво ни остава друго:)) Ако сме толкова бездарни, какво друго ни остава, освен да оценяваме другите!? Аз поради осъзнаване на горния факт снимки по изложби не пращам, и се изявявам само в любителски фотофоруми:) Но понеже и аз съм човек, а надеждата умира последна, тайно се надявам ако стане анонимно постването, ръката на някои по-можещ да ми натисне спусъка, в някакъв уникален сюжет, аз да дам филма да ми направят снимката, че да не го изпортя...и да стана пръвввввввв. Разбира се, че моите идеи колкото и да са маловажни, за мен са си ценни - просто човешко чуство, но съм поемал толкова удари, че мога да приема и тази проста истина с усмивка:) Качествени снимки не правя, още по-малко с качествена техника....но като видя през бинокъла нещо по некачесвено закичено по върховете, и викам уууууу. Остави тази радост на плебса:) Квалификации за най-велики фотографи и най-ниски също не правя.
Онази снимка дето ми е събрала 190т. знам, че не ми е от най-посредствените, затова ги е събрала. И го знам не от мое лично мнение, каквото не може да имам вярно...а от други мнения. Благодаря на всеки гласувал за нея - аз тогава казах, че това ми е"лимита, тавана", но ти не си чел, затова не ми вярваш, като казвах, че няколкото снимки са просто сондаж, които ме е отказал от по-активно участие, за да не правя масовка и фира на конкурса. В последният ден за ъплоад качих други две, вероятно събрали 105 и 25-те точки. Качих ги да се намират вътре, цял месец ще има шоу после, може нещо да ми хрумне;) В началото на конкурса качих една спортна, за да видя дали това се приема като миг от живота, и за сефте./тогава още бистрехме правилата/.
"ДНЕС ПИША САМО ЗА КОНКУРС ПАНАСОНИК!
Още ли не ти е ясно?!" - ясно ми е, и аз за него си мислех, че пиша...но ти отговарям на някои конкретни въпроси.Надявам се, че съм успял да те убедя, че изказаните ми мнения по темата за конкурса не са продиктувани от някаква лична амбиция, или от пристрастност към някого, нищо че я извъртя към моята особа.
|
|