Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 фото търси...
Автор: phototo   
Дата:   03-10-05 16:23

Фотоателие търси да назначи момиче до 25год.с общи познания по фотография.
Изисквания: автобиография и актуална снимка пращайте на email:c.chernev@mail.bg
За подробности email: photob@abv.bg
Гр.София

Публикацията е редактирана (15-10-05 12:29)

Отговори на това съобщение
 Re: фото търси...
Автор: nemchev   
Дата:   03-10-05 16:26

дискриминацияяя...тия обяви ги забраниха бре....не може да посочваш пола и възръстта...кат дойдат на интер.може да ги изриташ всички..ама така не става

Автор: Insight   
Дата:   03-10-05 16:29

а ако мерките са 60\90\60 става ли [ezik]

Автор: Mimic   
Дата:   03-10-05 16:31

<Уууупс>

Автор: dau   
Дата:   03-10-05 16:36

По закон наистина няма право!

Освен ако спецификата на работата не изисква задължително да са от единия от 2-та пола! Но случая тука не е такъв [smilie23]

Дата:   03-10-05 16:38

така де
аз кат съм на 28 и съм момче кво прая...да лягам и да умирам ли????[smilie11] [smilie11] [smilie11]

Дата:   03-10-05 16:54

Немчев така е
лягаш и умираш бате и това е :)
И аз натам съм тръгнал :)

Дата:   03-10-05 16:59

поне кажи каде ще лягаш че да си прим компания докт агонизираме....че нали знаиш....не си е работа сам да мреш[beer] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: zed   
Дата:   03-10-05 17:16

Абе вие сте страшни ИДИОТИ бе! Дискриминация било.... А по-хубаво ли е да се наточиш,да пропътуваш цЕла София, за да установите заедно с работодателя, че си момче и си на 28 и не ставаш за тая СЛУЖБА?!? После ще опищите форума, какви изроди са работодателите и как са ви разкарали, и кой сега ще ви възстанови ТРАНСПОРТНИТЕ разходи до там и обратно!
Така че, ако си момиче и там другите неща- пиши, ако не "-Седи дома, чети ШОК"![smilie5]

Дата:   03-10-05 17:20

айдееее....по-кротко....който си търси работа си поема разноските(било за пътни или незнам кво си)тва никой не коментира....просто няма право на такива изказвания....може и 5 годишен стаж по специалноста да иска а[smilie23]

Автор: Avi   
Дата:   03-10-05 17:25

zed написа:

> по-хубаво ли е да се наточиш,да пропътуваш цЕла София, за да
> установите заедно с работодателя, че си момче и си на 28 и не
> ставаш за тая СЛУЖБА?!?

и по кой точно закон или изискване ще го установите? и ако го установите можете съвсем спокойно вместо във форума да идете в прокуратурата и да осъдите въпросната фирма, защото подобни "изисквания" са абсолютно противозаконни...

Дата:   03-10-05 17:29

Ами може БЕ nemchev, може!
Какво не проумя?
Човека си има бизнес, направил си е преценка, че му трябват определени хора и си пуска пост-а,а който не се включва в изискванията, да си търси работа според изискванията![smilie11]

Дата:   03-10-05 17:31

zed написа:

> Ами може БЕ nemchev, може!
> Какво не проумя?
> Човека си има бизнес, направил си е преценка, че му трябват
> определени хора и си пуска пост-а,а който не се включва в
> изискванията, да си търси работа според изискванията![smilie11]

изисквания може да имаш за образование или умения - не за пол, възраст, вероизповедание, раса и подобни...

Дата:   03-10-05 17:32

след като се обяви вакантната длъжност,се обявява място и време на интервюто...и там квото сабя покаже...АВИ не става въпрос за прокуратура и съдилища...идята е да сме малко по-коректни и малко от малко да спазваме законите...не е толкова трудно...поне аз така си мисля...

Дата:   03-10-05 17:33

Какъв закон, каква прокуратура бе Avi??!!Ти полудя!!!
Научи се да четеш и после пиши[smilie19]

Дата:   03-10-05 17:37

защо говориш на инат бе ЗЕД...колко пъти се каза какво може да съдържа обявата и какво не...а човека си е в пълното право и без да дължи обяснение на никой може да си избере работник(служител)...само че след като има изисквания ,би трябвало и същия този да спази изискванията на държавата...пък дали му харесва или не...никой не го пита...както никой не пита мен какво ми харесва и какво не

Дата:   03-10-05 17:40

Зед работодателя няма право да ограничава кръга от хора по пол/раса/вероизповедание!

Не само в самата обява а и няма и право да ти откаже работа по тези причини!

Сега ако някой иска момиче до 25 винаги може да овърта и да лъже другите, но това не е начина!
И определено тези обяви са в разрез със законодателството [smilie23]

Автор: behemoth   
Дата:   03-10-05 17:43

zed те едни така търсеха учителка а не учител и верно си го отнесоха.

Дата:   03-10-05 17:47

zed написа:

> Какъв закон, каква прокуратура бе Avi??!!Ти полудя!!!
> Научи се да четеш и после пиши[smilie19]

скии ся, мишок. такава пъпчиво-пубертетна пъпка кат тебе няя ми накриви онаа работа, панимаеш? аз ти казвам кви са изискванията на законите на република България за разкриване на работни места и назначаване на служители - ти си чети квото ти отърва [smilie18]

Дата:   03-10-05 17:56

Ави :) [smilie24] [beer]

Автор: royal   
Дата:   03-10-05 18:28

z da ne obvinqt rabotodatelq v diskriminaciq - predlagam da si naeme experti po izbora , az se kandidatiram za 4len na expertnata grupa imam nabito oko i bezgre6na intuiciq[smilie7]
honorar ne 6ta 6e se jertvam zaradii ednata gola ideq /25 gogi6na kazahme nali ?/[smilie19]

Автор: Filipov   
Дата:   03-10-05 18:48

Аз преди време бях пуснал обява за работа в този форум.
https://photo-forum.net/forum/read.php?f=3&i=89698&t=88544#reply_89698
Вижте какво стана и какви изказвания имаше. Това май е най-неподходящото място за такива обяви. Каквито и да са "законите" в тази държава, ние трябва да раборим и бизнеса да върви, нали!

Автор: chovecheto   
Дата:   03-10-05 20:18

Filipov [smilie24] [smilie24]
Вие май бъркате вършенето на работа с чешенето на езици. Човека предлага РАБОТА и е бил достатъчно честен да си напише изискванията, без желание да ви дискриминира! Но както и Filipov ви е написал тук е най-неподходящото място за търсене на работна ръка. Дай ви само да плюете, ако не беше това друг косур щяхте да намерите!
Големи правозащитници се извъдихте....
Защо не критикувате, когато има тема например откъде да се кракне нещо... Това също е доста противизаконно, но ви изнася нали????

Публикацията е редактирана (03-10-05 20:19)

Дата:   03-10-05 20:59

ами ти човече ся точно тва праиш...усещаш ли се....аз си имам работа и не си чеша езика...защото съм го изпатил тва...доказвал съм че мога да свърша работата хиляди пъти по-добре от 25годишната колежка ама нейсе...ей от такива кат тебе е така...а тва че си кракваме нешата...тва е че не ни дават работа и нямаме пари да си гокупим...разбираш ли къв порочен кръг се оформя[smilie23]

Автор: GOSPODIN1   
Дата:   03-10-05 23:41

nemchev, [smilie24]

Филипов, това , че си чорбаджия не ти дава право на робовладелец нали...познати са ми "законите " на такива - искате млади и неопитни за да се ебавате с тях , да не им плащате навреме, да не им правите осигуровки и да ги изхвърляте след месец -два под предлога за "пробен период" или "изчезнали пари и стока"...

Понякога има и ателиета , където персонала не се дели на години и красота , а на ВЪЗМОЖНОСТИ и не се сменя години наред. Клиентите свикват с постоянните кописти, фотографи и приемчици, които ги обслужват и се създават непринудени приятелски отношения. Това е много по- различно от случаите , когато на всеки месец -два се сблъскваш с ново уплашено създание, което никога не е държало вадачка за филм,не различава диа. от нега. но трябва да излъчва професионализъм с баджове, помпозно държание и грим...

първа  назад  1  2     всички  напред  последна