Автор: volokin
Дата: 07-10-05 02:44
Жоро, радвам се, че си направи труда да ми отговориш така изчерпателно!!! Респект!
Не, не съм на мнение, че не трябва да се затварят теми, даже напротив, но говоря за конкретната тема, тази най-първата, там нямаше никакви нападки обиди и т.н., що я затвори?
Какво ми пречи?
Нека има едно такова представяне в сайта на определени хора, макар като гледам горепосочените личности така или иначе са известни на посетителите на сайта. на мен някой от тях са ми и любими автори!
Не искам да засягам определени автори, затова няма да посочвам имена, но самият факт че вече има изготвен списък, при това набиващо се на очи, точно една определена група от хора, която съставя половината от така самоизбралите се "други" някак си ми говори за позната в България практика
Щото в този списък можеха да бъдат далеч по-радикално "алтернативни" автори!! Та виждаш ли къде е конфликта? Що не този ми онзи, що не тая, ми оная?!?!?!?
А сега за модераторите: от горепосочените единствен мурнау има нещо общо с изкуството. Ако ще говорим за модератори на сайт за фотография, трябва и малко разбиране на материята да имам, добър фотограф не значи добър модератор. И нещата както казах повече ми намирисват на сектанство. Моите уважения към горепосочените автори, ама не смятам някой да ми казва "...ей това е "друго", не това...!!!" имам достатъчно мозък да го видя според моята култура и разбиране, според моя мироглед.
Основният конфликт произлиза от фиксирания списък на авторите наречени "други". Всеки иска да е друг!
Конфликт номер две: фиксираните модератори!
Ясно е, че не всеки става за модератор, но също така е ясно, че никой не иска да му сочат пътя определени лица.
Та още веднъж, искрено ти благодаря, че точно ти ме нарече някога "друг" за което се почувствах силно поласкан, но ако изобщо искате да модерирате нещата, то поне не делете хората на групи, да не говорим че това деление в момента е направо смешно.
Ако искаш да даваш път на хората, това е прекрасно, има само един начин, просто фотофорум да се напрегне и организира изложби на точно тези хора, без да правят конкурси или каквото и да е, направете една изложба на Ниава например, ако трябват средства, сигурен съм ще се съберат, нали всеки втори месец си сменяме камерките, все пет лева ще може да отделим за една такава изложба. но начина така както сте го избрали направо дразни, звучи като: '' ей на, ние сме други, различни от вас, сори, че не ни разбирате, ама що пък да не ви го напомняме!!"
И сега се сещам, че точно горепосочените автори, не само, че не са незабелязани, даже напротив, нито пък смятам, че са недооценени.
А какъв път ще давате на любоар, мисля че той без вас се е справил доста добре, пък и дори една Ниава, мисля доста хора оцениха нейните неща, пък и останалите като Лола, Фабер и т.н. не виждам да са неразбрани недооценени. та ако търсите нови "таланти" ей ви един МакДрагнев например, да ама той не е от агитката на Шаро ![[smilie2]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie2.gif)
Публикацията е редактирана (07-10-05 06:58)
|
|