Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Аз сам соеверен
Автор: bladee   
Дата:   10-09-05 09:43

Това писмо е обиколило света.Това е писмо на щастието ,след прочитането му задължително трябва да го Постнете в още поне 3 Форума в Следвашите 3 часа иначе ще ви се случи нещо много лошо.Ако разпратите писмото ще ви се случи нещо прекрасно.Не си мислете ,че това е някаква Глупост.След постването на това Писмо във Форума на Data.bg то беше изтрито и след 4 дена Модератора Който го беше изтрил Почина ,същото се случи и с Администратора на http://arenabg.com преди няколко дена ,той вече е мъртъв защото се опита да спре разпространението на писмото.За разлика от тях тези който са разпратили писмото са били възнаградени щедро и са живяли щастливо и ще живеят така до края на живота си.Ако искате да имате късмет и успех в любовта и парита разпратете писмото дори в повече от 3 Форума ,3 е минималната Бройка.Писмото е Урисано с Магията и съдбата на Илюминати и не е някаква шарлатанство ,истинска магия се крие в тези редове........
Wink
 Re: Аз сам соеверен
Автор: Todd   
Дата:   10-09-05 09:47

Бррррррррррррррррррррррррррррр,
айде сега научи и българския и ще ти повярвам !!!!!
[smilie23]

Автор: Георги   
Дата:   10-09-05 09:48

пише се суеверен, идва от суеверие

не съм чул админа на арената (tx) да е починал :)
леко монташ. ей няма почивен ден за кретенията....
Автор: Niavaah   
Дата:   10-09-05 09:49

СУЕВЕРЕН БЕ ПИЧ... ;) изпий си кафето и пак се върни ...

за такива бан на цялата им мрежа.....
Автор: Sidewinder   

АМАН от "сОеверни" неграмотници. Неграмотността + сОеверието винаги са вървяли ръка за ръка.Като прочетох този пост, виждам, че и ти си "Урисан с Магията" на простотията[smilie23]
Автор: nemchev   

[smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]
Автор: terminator   

Д'ееба и тъпите ви парчета, поне се научете да пишете правилно и грамотно първо, че така само си афиширате простотията и заблуждението в което живеете [smilie23]
Автор: Marillion   
Дата:   10-09-05 09:51

ХАХАХАХАХАХХАХАХХА

Пратете 5 лв на този, който ви изпрати това писмо. И след това го пратете на 5 ваши познати и ще спечелите от цялата работа 20 лв...

Далавера...

Умряли били хората.... ХАХАХААХАХХАХААХ

Стига бе! Някой, си няма работа и решава да се гаври с хората и спретва едно писъмце а-ла "Ку Ни гУ ПраТиШ Шъ УмрешЪ" и гледа сеири. То не ги пращаха по пощата, по е-майл, по линкове на сайтове, по ICQ, IRC и де-що чат клиент... Вече и по форуми почнаха да спамят....

Хора без работа...

И СЕ ПИШЕ сУеверен (Суеверие)

Автор: jordan82   
Дата:   10-09-05 09:53

Да бе да, тя бившата ми приятелка го разпространяваше това писмо. Нито забогатя, нито стана по-малко глупава, само дето скъсах с нея и рева 1 месец.
Впрочем, не знам причината, ама това писмо си се разпространява така с правописните грешки. Може би суеверният страх не позволява на грамотните хора да го редактират преди да спамнат другите. Пък първоизточникът е ясно, че е слаба ракия.
Дата:   10-09-05 09:54

"Писмото е Урисано"
ПФХАХАХАХАХАХ куха лейка еййй .. ц ц ц ц

Ей пич, ела тук и ще те уредя във Вечерна Гимназия, нямаш проблем ;))))
Дата:   10-09-05 09:56

Цитирай:

Да бе да, тя бившата ми приятелка го разпространяваше това писмо. Нито забогатя, нито стана по-малко глупава, само дето скъсах с нея и рева 1 месец.

ХАХАХАХА стига е... днес сте решили да ме скъсате от смях....

Какво чакате - Пращайте по форуми... поне форуми бол!

Дата:   10-09-05 09:57

Глейййй ся...

Като си идеш на темичката , долу вдясно има едно текст-че : "Редактирай моята публикация"

Натисни там , и после вместо текста напиши точка (.) <- това е точка ...

Незнам за нас, но иначе на теб ще ти се случи нещо много лошо ;) З'биш?
Автор: PLAGIATO   
Дата:   10-09-05 09:57

хе хееее не знам дали си сАм или не си ама нещото с което реши да ни занимаеш е... [smilie18] [smilie18] [smilie18]
Дата:   10-09-05 10:02

A... abe verno li gajeto sh me ostai ..
ehaaaaaaaa ;]]]]]] cool hahaa
Автор: black_swans   
Дата:   10-09-05 10:03

"Соеверен" да не би, защото много соя консумираш? Чувал съм, че по нашенските пазари била внос, генно модифицирана. Кофти работа - на мъжете, от таа соя, им растяли цици, а на жените - и аз не знам какво ....
Дата:   10-09-05 10:05

чурки? :)
Дата:   10-09-05 10:06

не знам, не знам, мога само да гадая [smilie5]
Дата:   10-09-05 10:11

Niavaah, btw, къдя ти е профила?[smilie11]
Дата:   10-09-05 10:14

black_swans .. malko fotopo4iFka beshi.. soon soon :/
Автор: Junior   
Дата:   10-09-05 10:16

Тази тема е затворена.
Този профил е изтрит.
Дата:   10-09-05 10:17

Профила и е дълбоко засекретен от комисията по изследване на НЛО към НАСА. След публикуването на снимки в които ясно се вижда как неидентифицирани обекти тип "летяща чиния" обикалят на туристическа разходка по южното ни черномиорие, петнадесет членния състав на комисията разпореди затваряне на профила с цел по-нататъшно изследване на снимките.

[smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Дата:   10-09-05 10:19

Marrilion.. lele lele;]]]]
Автор: jordan82   
Дата:   10-09-05 10:20

хе ех[beer]
Дата:   10-09-05 10:25

[smilie7] ще взема и аз да стана соеверен ...
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна

Тази тема е затворена