Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Подписка
Автор: joshua   
Дата:   05-09-05 23:41

абе, както вероятно сте забелязяли, нещо ми липсва дружката stranger. след като слуховете, че е с бан, бяха потвърдени официално, ми е интересно вашето мнение - одобрявате ли тва своеволие[smilie5] сега, аз съм привърженик на фриволния изказ, ма в никакъв случай и на нелогичния, каквото и да значи това. в тоз ред на мисли, ми се ще да знам какво мислите, таз доста неприятна типеса, ше трябва да се съглася, макар и понякога да е способна да формулира рядко смислени тези, за разлика от JORO, да речем, та смятате ли, че трябва да бъде с бан?
 Re: Подписка
Автор: Mimic   
Дата:   05-09-05 23:43

Подписвам се с две ръце за връщането и /ударено/ [smilie24]
Автор: Brummaker   
Дата:   05-09-05 23:44

бе ти не разбра ли, че кво смятаме ние е все тая...

това си е частна собственост...и аз не съм съгласен с много неща, ма кво...

айде снимай и пуска/ако искаш ...

Дата:   05-09-05 23:47

brume, ako si propusnal da zabelezhish, ne me interesuva mnenieto ti otnosno chastnata sobstvenost
Дата:   05-09-05 23:49

не за друго, ми щот си мисля, че горе пишеше форум
Дата:   05-09-05 23:50

бе така е, но това е частна собственост и дали с 1,2 ... 50 подписки, или пък без - решенията си ги вземат собствениците ...

[beer]

Дата:   05-09-05 23:52

Чеки сега, ний тука на революция да си поиграем [smilie5]
Дата:   05-09-05 23:53

в емотиконите Жоро е сложил и пушки..ма те не са заредени [smilie18] [smilie18]

[beer]

Автор: Marillion   
Дата:   05-09-05 23:55

Боя настана - тупат сърца ни!

Явно е имало причини за поставения бан. Аз лично съм против гледни точки от сорта: "Частна собственост". Принципно форумите са места в интернет, направени с цел за обмяна на опит, мнения и въобще каквото дойде (патки примерно) на дадена тематика. Ако пуснете някакви сведения отностно поставянето на бана... може да се породи дискусия някаква...

Ае бири-мири [beer]
Дата:   05-09-05 23:58

А КОЙ ПОДДЪРЖА/ПЛАЩА САЙТА/ТРАФИКА БРЕ...

комунизъмът си отиде ... за жалост ху ху ху...

Дата:   06-09-05 00:03

е па де да знам, собствениците вероятно ше си защитят собствеността най добре кат си резнат кабела (заключат вратата), вместо да си мятат секви любопитни детайли относно os web serveri i prochee на кво им върви собственоста
Дата:   06-09-05 00:04

Бруме, от повечето такива сайтове се ПЕЧЕЛИ от трафика. Да не говорим за рекламките. Забелязал ли си, че в този сайт се рекламират доста фотоапарати? Ако си гониш посетителите за щяло и нещяло кой ще ти я гледа таз реклама?

btw възоснова на посещенията и трафика в сайта се "ловят" рекламодатели...

Айде пак... [beer]
Дата:   06-09-05 00:07

епа нали и аз това казвам - собствениците си решават кво да правят...ни е можем само да се съгласим мълчаливо с правилата или ... да си излезем, като не ни харесва...

разбира се, предполагам добре са дошли и мнения/съвети/припоръки...ама се съмнявам, че някой ще се зарадва на що баннахте Пешо ...

Дата:   06-09-05 00:08

brume, не знам що, ма ми се струва, че защитаваш доста алтруистични позиции[smilie11]
Дата:   06-09-05 00:11

прагматичен се опитвам да бъда...нищо повече...знаеш ли колко неща и на мен не ми харесват....
Дата:   06-09-05 00:13

не иде реч тук за харесването, а асъл за прагматиката
Дата:   06-09-05 00:18

toest, ako "sobstvenicite" iskat da si pragmatiziratsite-a, ima si lesni nachini, nema ko da se zanimavame s alabalizmi kat fotografiya i artistizum
Дата:   06-09-05 00:20

Хайде сега.... намерихте за какво да се ядете.

Въпроса е принципен - дали бана е бил неоснователен или не. Под неоснователен имам в предвид своеволие от страна на администратор (кеф ми е - трия). За мен това не е поведение на възпитан, образован човек.

Без конкретни доказателства и доводи не можем да съдим. Може да са имали право! Пък и не са длъжни обяснения да ни дават. Да си праят каквото искат.

Никой не е спрял stranger да си направи нов акаунт и да си прави кефа в сайта. Аз ако бях така щях да направя - на пук!
Дата:   06-09-05 00:20

a tva, da si otglezhdame detska gradina, mi se struva obidno i bezperspektivno ot gledna tochka na reklamodatelite de, ma znae li chovek
Дата:   06-09-05 00:22

Marillion, изясни си какво е бан [beer]
Дата:   06-09-05 00:25

бан е.... е бан е нещо като бан [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

[beer] [beer] [beer] [beer] [beer]

Дата:   06-09-05 00:26

ма се пак ше е любопитно как рядко смислени мнения са навредили но фотографията и рикламодателите в частност[smilie11]
Дата:   06-09-05 00:28

oops, рекламодателите[smilie5]
Дата:   06-09-05 00:29

Админите са на море и не биха могли да ти отговорят, а и дори да бяха тук единственият отговор, който щеше да получиш е че не са длъжни да дават обяснения ... последван от затваряне на темата разбира се [beer]
Дата:   06-09-05 00:30

[smilie3] [smilie24]
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

Тази тема е затворена