Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Синдрома ” Zigi”
Автор: DPA   
Дата:   29-05-04 02:01

Защо някаква си ” Zigi” (обръщението ми е в духа на снимките които показва и
коментарите които прави) може да направи на пух и прах възгледите за фотография на
маститите клубари които поркат бира и всичко знаят(имам чувството че в нищо не се
съмняват) и ги кара да се кефят на собствените им коментари било то компетентни или
не .Даже бих казал че е удоволствие за WWW безделниците(които се крият зад своите
никове) често да сменят темата за да могат да ги забележат останалите та да им изгубят
времето. С една дума избиват комплекси с празнодумие.
Пример може би не точен но има много от горе казаното.
Много полезна информация от Pinko и хоп дрън дрън.........дръннннннннн.

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=20256&t=20256

Запомнете че не е достатъчно с някакъв си ник и свободна публикация да станеш
ФОТОГРАФ.
Нужен е много упорит труд,
работа над себе си като знания и като занаят
и като собствен поглед върху заобикалящата ни действителност
и много много практика
фотографиране и работа в лабораторията (Photoshop) ама много
много проби и СЪМНЕНИЯ
и т.н. и т.н..........
Живеем във време когато ни заливат с информация технологии и техника
които всеки ден ни правят по можещи по умни и уверени в себе си.
Имаме възможност да получим информация за най доброто и веднага да го
експериментираме, да се съпоставяме с целия свят. Да се учим от най добрите майстори
сега и веднага с натискане на един бутон. И много други неща.............

Ей отворковци много е добра днешната фото техника.Може на места да е по умна и от
нас. Трябва да развиваме задапаратното устройство че такива като ” Zigi” ще не
пбъркат.

Показвайте хубава фотография!!!

Не вече не е достатъчно да е само хубава а трябва да е ама много много хубава.
Хит бе хит(чалга) или нещо което разказва някаква невероятна история(или поглед
върху нещата) собствен поглед като един нов свят така де дрън дрънннннн....................

Моля коментари откриваме публичната дискусия на тема

Синдрома ” Zigi”

Не се бутайте време има сега е 2.00 ч. 05.29.2004 Пролет е!

Отговори на това съобщение
 Re: Синдрома ” Zigi”
Автор: white_man   
Дата:   29-05-04 02:18

Dimitre,ti moje i da si na 5 rakii,ama kyde vidia Zigi da e napravila na puh i prah nechii vyzgledi?
Razgledai snimkite na priatelia i PoSTer i si kaji mnenieto. Osobeno poslednite 2 za mene sa primer na losho tehnichesko izpylnenie i myrliavshtina. Na vsichkoto otgore ,momcheto iavno ili ne e v red ili prosto umstvenia mu bagaj e tolkova,zashtoto si e nabutal vsichkite snimki v galeria sp.Odisei,a to nito edna ne e za tam . Sugurno si misli gorkia che kato sa mu v sp. Odisei i avtomatichno shte se poiaviat v spisanieto i taka toi shte stane izvesten i uvajavan fotograf

Публикацията е редактирана (29-05-04 02:28)

Автор: Gafa   
Дата:   29-05-04 02:38

DPA моите уважения кум теб и снимките ти ,
ти си неннадминат
Но според мен всеки си има право на собствено мнение и да изказва каквото си иска тук във форума
Що се отнася до Zigi все пак е приятелка на въпросния студент и тя иска по някакъв начин да го оправдяе .....,напълно нормално .
А за снимките да са от хубави по хубави надали ще се получи скоро това време ,има много люде дето тепърва натискат спусъка на фотоапарата и искат да го покажат тук ,е лошо няма .Аз преди годиан и половина дадох на едно моче една цифрова сапунерка и го нагласих на режим ауто ,след това 2 4аса си играх на шопа да оправям снимките и после ги копирах ,та тоя младеж ,до сега не бе хващал фотоапарат хвръкна в небесата ,като искаше да трепе всички фотографи с тая сапунерка ,като се мислеше за най великия

Автор: night   
Дата:   29-05-04 10:17

Според мен пък всичко е адски необективно.

И всеки издържал тежките изпити за НАТФИЗ би следвало да бъде допуснат да завърши. А дали после ще стане репортер на Нешънъл Географик, БТА, 24 часа или ненормиран фоторепортер, или пък ще продава техника и ще сканира снимки... си е негова работа. Просто проктиката ще му "намери" мястото.

Защо ли? Ами доста от художниците, например, дето се търгуват за 5-6 цифрени суми във валута не биха "изкласили" в България на изпитите (няма да имат техника, визия и т.н.). И все пак практиката показва, че си имат поддръжници и то готови да се разделят със суми, с които може да се изкупи цялата колекция на 500-600 автори, на които всичко им е "по правилата".

Що касае литературата също - има къде къде по-добри автори от Блага Димитрова например? Толкова е субективно всичко.

DPA, респект пред творчеството ти, виждал съм някои снимки, и мисля че по моите разбирания си много добър фотограф. Но не си изцяло прав. Не съм сигурен дали ми се влиза в подобна дискусия както в темата за Абаджиев. Просто не мисля, че е точно така поради изцяло сучективния фаткор, както и настъпващите технологии.

Хора има място за всеки под слънцето, това че еди-кой-си се има за мега надарен фотограф на Вас какво Ви бърка? Ако има конкурс нали Вие ще го спечелите? Те такива ми ти работи.

Публикацията е редактирана (29-05-04 15:01)

Дата:   29-05-04 10:24

бях казал нещо по подобна тема - като е важно задапаратното устройство а техниката няма водеща роля - заповядай да снимаме залези например.

Ще ти приготвя една смяна 8м с фуджихром суперия, заемаме място на брега и снимаме. Успех със задапаратното утройство...

Или дай някой твоя снимка, която не си показвал да я качи някой нов автор във фото-форума и да видим дали ще събере 50 точки. И обратното еми качи някой снимка чужда да видим дали няма да закове 100 още първите 24 часа..

всичко е с у б е к т и в н о . точка

Публикацията е редактирана (29-05-04 10:24)

Автор: Skic   
Дата:   29-05-04 10:29

night, съгалсен съм с теб! Нямам какво повече да добавя!

Дата:   29-05-04 13:03

а аз не съм съгласен със night
ако DPA даде един от страхотните си пейзажи
на някой автор който ние не го познаваме
имай на предвид че ще събере също много точки е вярно че ще има по малко точки заради непознатото име
но акоп DPA сложи някоя мазаница ,или някой елементарен пейзаж ,то аз ще съм първия и не само които ще го критикуваме
така че много е трудно да си на върха и да се задържиш там ,от колкото да говориш само глупости ,примерно на мен ми е много лесно понеже аз се лутам по средата и мога да си позволявам всякакви волности хем да пускам хубави снимки и хем да се кефя и да пускам комерсиални на маса
Дори преди малко критикувам многоуважавания от мен автор Саймън с последната му снимка .....

Автор: nsirakov   
Дата:   29-05-04 13:08

gafeee gotvi se za ekskurziata...stiga pisa vav foruma ;)

Дата:   29-05-04 13:26

bqgam

Дата:   29-05-04 13:31

за DPA съм съгласен, но не е само той във форума, няколко процента не променят основната тенденция драги ми Гафе :)

Автор: RAMZE   
Дата:   29-05-04 13:55

Прав си night!!!

Автор: Brummaker   
Дата:   29-05-04 13:56

Бе не знам: на мен Зиги много ми прилича на Нина_ник...Като погледна "прословутата" снимка със Зенита и инфото на Зиги...[cool]

Автор: Zigi   
Дата:   29-05-04 14:33

momcheta, veche zapochnah da se zabavliavam :))) Sindroma Zigi? hahah. Novo pole za dylbokomisleni izkazvania? :)) E, haide - izpishete si mastiloto, a az v ponedelnik shte pogledna.
:))))))))))))))
Brummaker, ne che ima niakakvo znachenie, ne poznavam damata Nina, no ako namekvash che az i tia sme edna i syshta lichnost - greshish :)

Автор: plamennk   
Дата:   29-05-04 14:37

да бе едно и също, достатъчно е човек да погледне профилите ви, и двете имат снимки

Автор: jumbo   
Дата:   29-05-04 14:43

вземам мнение по въпроса за гласуването по имена което колкото и да ми се иска да не е така има проценти вярност и затова ми хареса идеята за анонимно постване и то за първите 3 дена
дори и за мои снимки съм 100% убеден че има гласуване по името от приятелите

Автор: plamennk   
Дата:   29-05-04 14:46

jumbo [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: Brummaker   
Дата:   29-05-04 14:46

Зиги - [smilie25] .
Това беше само предположение на основата на леееека прилика.Успех!
/аз съм тук за фотографията-другото само ме весели [smilie19] /

Автор: Smahi   
Дата:   29-05-04 16:18

maliiiiiiii.....pak 6te ima gafkane.....

Автор: GOSPODIN   
Дата:   29-05-04 22:46

За сетен път се убеждавам , че тук си е една клика и който не е съгласен с нея бива задружно оплют. Какъв синдром бе Туранаги? Уплашихте се от едно момиче и припявате в нестроен глас , кой колко бил велик. Вие нещастници подозирате ли за съществуването на къде по- велики БГ автори ? Чували ли ли сте за ФИАП и за АФИАП И ЕФИАП? Срамота е да се отварят такива теми , защото тук влизат и съвсем млади и неопитни ентусиасти и едва ли е правилно да бъдат така отрязани.

Автор: Zigi   
Дата:   31-05-04 08:50

GOSPODIN [smilie24] [smilie24] [smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна