Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна
 Възмущение...
Автор: Marillion   
Дата:   06-08-05 14:31

Извинявам се за темата – не е много фоторафска.
Става дума за следното: онзи ден се шматках по работа из Бургас в комплекс “Лазур” с фотоапарат в ръка, когато ей-тези двамата (чужденци - мисля че бяха англичани) се появиха от някъде и ме спряха да ме питат къде се намира 79 блок. Попотах ги за какво им е 79 блок и те отговориха, че са от фирма за недвижими имоти и са купили парцел в близост до блока та искали да го видят къде е… както и да е…
След като се врътнаха в указаната от мен посока се загледах в надписите на гърбовете им:

https://photo-forum.net/static/forum/2006-01/zgmm6052.JPG
http://img301.imageshack.us/img301/4050/4sale2sj.jpg

Bulgaria 4 sale - т.е. България за продан

Така ми стана гадно...
Някакви чужденци, дошли от "на майната си" се разхождат като царе из страната ни ... с ризки на които пише БЪЛГАРИЯ ЗА ПРОДАН!
И това ако не е възмутително....
 Re: Възмущение...
Автор: acidness   
Дата:   06-08-05 14:33

незнам кво да кажа
Автор: Георги   
Дата:   06-08-05 14:37

[smilie23] [smilie23] [smilie23]
Автор: Niavaah   
Дата:   06-08-05 14:38

F0CK ME!
Дата:   06-08-05 14:39

shte im se tresavishte na tiq merzavci... she gi zakolq kato ednoto nishto......!
Автор: mystic   
Дата:   06-08-05 14:43

бой с камъни по главите .... [smilie9] [smilie9] [smilie9] докЪт мрЪт ... [smilie19]
Автор: arm_art   
Дата:   06-08-05 14:46

Мисля, че въпросните чужденци са написали това в прекия смисъл. Лошото е, че е вярно и в преносния.

Публикацията е редактирана (06-08-05 14:48)
Автор: diego_simeone_14   
Дата:   06-08-05 14:46

с удоволствие бих ги нафъскал с боя ... дееба уродите, ей сега във Варна един ливърпулски пикльо реве, че е невинен, след като хвърлил камък от 3.5 кг в главата на паснал човек! Като по време на "ваканцията си" най безобидните му действия били да уринира по коридорите на хотела... дееба цивилизаторите- увредени малоумници. Абе, всичко на тоя свят се връща- рано или късно...
Дата:   06-08-05 14:48

Pisah na nqkolko medii puk kvoto shte da stava!! Marillion moje bi i shte izpolzvat snimkata ti za nqkakva cel..
Автор: mystic   
Дата:   06-08-05 14:49

diego_simeone_14 : по целия свят има мърша... на някои места мирише повечко [smilie9]
Дата:   06-08-05 14:49

Аз нямам нищо напротив да се купуват парцели и да се строи.. това си е в реда на нещата. Обаче надписа ми се стори обиден. Както и да е написан посланието му е ясно - Продаваме България... Звучи все едно си е тяхна и ти я дават на тепсия - почти БЕЗ пари.
Автор: boni   
Дата:   06-08-05 14:50

Най-добре да даде снимката в по-голям размер
Дата:   06-08-05 14:56

boni снимах ги от 20-на метра - бях в режим "Макро" и докато се усетя... - това е crop-нато от оригинала
Ето оригинала: ТУК

Автор: nikolayradev   
Дата:   06-08-05 14:57

нищо лошо няма в това в България да се заселват англичани....
освен пари,внасят култура , добро възпитание и обноски..
Дата:   06-08-05 14:59

ДА Н. Радев , само че не аз съм тръгнала с ризка : АНГЛИЯ ЗА ПРОДАН :)

Публикацията е редактирана (06-08-05 14:59)
Автор: nikolayradev   
Дата:   06-08-05 15:01

не съм казел подобно нещо,но тук никой няма да реагира така ако тръгнеш с подобна риза..
Автор: джъмбо   
Дата:   06-08-05 15:01

само дето знамето не е бг.....
иначе сме се продали отдавна
след 1 седмица турците (доган) ще разполагат с 2/3 от присъединителните фондове
Автор: bokser   
Дата:   06-08-05 15:06

Един хубав пердах,събличане до голо и да им се обясни да си продават задниците!!! (след като се съблекат)Споменавам майките и роднините им по женска линия до 9 коляно![smilie19] [smilie9]
Автор: Airborne   
Дата:   06-08-05 15:12

аз мисля, че не е за биене, който я носи тая фанелка, а който му я дава!!! аз лично си мисля, че чужденците не възприемат надписа както ние го правим. ако го правеха- едва ли биха носили тези фанелки (крещейки: бийте ни!). освен това съм съгласен, че такива хора е добре да идват към БГ по много параграфи, а освен това плащат много повече данъци от нас, а ползват по-малко от това, за което си плащат :)
хак да им е!
[beer]
Автор: emsago   
Дата:   06-08-05 16:17

tova sa reklamni t-shirts na firma kojato prodava bulgarski imushtestva http://bulgaria4sale.com/
Автор: Airborne   
Дата:   06-08-05 16:23

за това говорех[smilie23]
Автор: diego_simeone_14   
Дата:   06-08-05 16:33

ако има хакери, да хакват ... докато не си сменят заглавието- шебеци препечени ...
Автор: dila   
Дата:   06-08-05 16:48

kakva e taq firma ,4e da ne znae kakvo e nasheto zname! moje i da ste pravi za vlivaneto na pari , no vsi4ki iskat da ni kradnat durjavata , a tova me vuzmushtava strahotno az ne mislq, 4e tq se prodava ili se dava pod naem https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley23.gif
Дата:   06-08-05 16:50

emsago - да си ги продават... нямаме нищо против... Не смяташ ли, че надписа е неуместен?

Айдееее наште... не останааааааа....

https://photo-forum.net/static/forum/2006-01/mwog2873.JPG
http://img177.imageshack.us/img177/5549/england0zq.jpg

Разграфил съм я на парцели....
Нека им :)))

Автор: scrap   
Дата:   06-08-05 16:52

Баси,9 години съм живял в 79 блок,сега ще го окупирват някакви англичани [smilie22]
 първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна

Тази тема е затворена