Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Хайде да гласуваме за връщане на точковата система.
Автор: tinman   
Дата:   30-07-05 00:42

Предлагам да гласуваме за връщането на старата точкова система. Не толкова заради самите точки, а за това, че новата система уби комуникацията в сайта. Никой вече не пише коментари и това е най-жалкото. Новата система ме лишава от възможността да получа каквото и да е мнение за снимките си, а в крайна сметка аз съм се регистрирал и съм ги публикувам тук затова. Разглеждам профилите на хората, които са коментирали моите снимки. Сред тях очаквам да намеря покрепа, помощ, разбиране. Малко ме е грижа, че Дани, Бони и Бонбони били чудесни фотографи и имам рядката привилегия да гласувам за техните снимки в Избрано. Точковата система, при все пороците си, придаваше някакъв състезателен характер на публикуването и оживяваше форума. И тъй, вие там, които стопанисвате този сайт, върнете точките на местата им!
 Re: Хайде да гласуваме за връщане на точковата система.
Автор: boni   
Дата:   30-07-05 00:44

НЕ!
повече няма да обяснявам нищо,достатъчно беше.
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена