Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Няма смисъл от албум Всичко
Автор: Astrid   
Дата:   29-07-05 23:43

За какво ни е да качваме там по 3 снимки на ден - смисъла беше да се добие известна представа за мнението на хората. При новите условия албум "Всичко" за в бъдеще е безсмислен. Влизаш вътре - и какво -кьорчо-гледаш чертички-нямаш визуалната представа-за какво да вкарваме там снимки??? Може ли някой да ме светне? Аз май съм затъпяла след 5-дневно отсъствие от форума...
Отделно така хич не ми е интересно. Обичам да се разхождам из различни профили, когато вляза заради една снимка от избрано, а ми харесат други. Гласувам и за тях. А сега/ да не би да кисна по 36 часа тук от 24 възможни, за да мога да видя всичко, което се качва в Избрано/ толкова интересни снимки се изпускат така като не мога да гласувам, където и когато пожелая!!!
 Re: Няма смисъл от албум Всичко
Автор: boni   
Дата:   29-07-05 23:48

Аха ,ти интересните снимки не ги гледаш заради самите тях ,а заради гласуването,ясно...И не гледаш снимката ,а дали има чертички или цифрички отдолу,ясно...[smilie5]

А мнението кой ти е попречил да си дадеш под снимките???И кой ти пречи да се разхождаш по профилите?
Автор: джъмбо   
Дата:   29-07-05 23:52

смешен плач
Автор: navy   
Дата:   29-07-05 23:53

Аз като гледам - няма смисъл и от тая тема [smilie18] [smilie18] [smilie18]
Автор: IvoYoo   
Дата:   29-07-05 23:56

абе и аз нещо не виждам изобщо някой да се е засилил да комнтира снимки в албум ВСИЧКО, ама кво ти пука[beer]
Дата:   29-07-05 23:57

Бони, по твоята логика не трябва да има гласуване. На практика цифровото измерение е признак за нашето отношение към снимките. Така си го направил ти самия, а сега се отричаш от смисъла на триите вида точкови гласове. Ами махни ги тогава изобщо! Защо си ги сложил!!!
Освен това не ми каза какъв смисъл има Албум ВСИЧКО В БЪДЕЩЕ. В момента - ясно-съхранява качените ни вече снимки, но в бъдеще, за какъв чик-чирик е???
Дата:   29-07-05 23:59

Който иска коментира.То пък преди беше едно коментиране с едни полезни коментари майко мила:)))
Така или иначе коментарите средно на снимка са се вдигнали след промяната от 6 на 7,а качените снимки за ден в сайта са спаднали с около 20%[smilie18] [smilie24]
Дата:   29-07-05 23:59

джъмбо,това не е никакъ плач.Ти като си такъв умник може ли да ме светнеш защо е албум всичко и защо има 3 степени на гласуване с цифрови измерения, т.е. точки!!!???[smilie19]
Дата:   30-07-05 00:00

Естествено, че ще спаднат, че ти направо може да си закриеш форума като не искаш да се качват снимки...
Дата:   30-07-05 00:01

Ми какво е твоето Астрид?
Според твоите приказки излиза,че гледаш дали има чертички или точки под снимката ,а не самата снимка[smilie18]
Гледай снимките,коментирай смислено,а не с цел да ти върнат жеста и се учи.Другото е вятър и мъгла.
Автор: джъмбо   
Дата:   30-07-05 00:02

и аз искам точкиииии че не мога да заспяааааа[smilie18]
бе бони що не ги чистиш направо тези теми?
Дата:   30-07-05 00:03

Ми радвам се,че спада картоизпразването [smilie24]
Пак ли да обяснявам за какво са точките и рейтинга и за какво трябва да се гласува само в избрано или ще четеш старите теми?
Дата:   30-07-05 00:03

Абе на мен ми е чудно всички ли тук имат верно по 3 снимки на ден, които да стават за качване, та реват толкова[smilie11]
Дата:   30-07-05 00:05

Айде пак копи пейст от старата тема и стига толкова:
Тези точки имат една единствена цел - да се сортират снимките в сайта, за да може човек да намери най-добрите снимки лесно и бързо.Това е и ролята на рейтинг Б и на разните там рейтинги за 1 ,3 30 дни ,месеци и т.н.
Това са някакви филтри - първия филтър е самоконтрола,човек да се опита сам да прецени какво да предложи на публиката в албум избрано .
Втория филтър е 24ч рейтинг,там се отсяват по-добрите неща,следва 3 дневния и в 30 дневния разчитаме на първите страници да са останали най-добрите неща.
В един момент се оказахме заляти от необяснимо точкогонство,размяна на точки по профили,придружени с абсурдни мнения,целящи единствено самореклама"Виж аз харесвам снимката ти и гласувам,дай и ти за моята"
Казвам абсурдно,защото тези точки нямат финансово изражение,нито пък тези точки ще ви направят по-добри фотографи,напротив те хвърлят прах в очите и ви карат да ставате по-малко самокритични....
Поради тази причина въведохме и рейтинг Б,който на никой не пречеше,но и против него се поведе една ненужна и нервна кампания.
Последното ни решение ,да спрем гласуването ако снимката не е показана в избрано е съвсем логично и цели да се премахне една несправедливост - трупане на точки за снимка в продължение на месец и после старт в рейтинга с висок актив,често напълно неоправдан,което поставя в неравностойно положение добрите снимки пуснати веднага в избрано .
И така уважаеми дами и господа,пак повтарям,точките в този сайт и рейтинга имат една единствена цел - да помогнат за селекцията на снимките сайта,така че всички ние да намираме по-добрите снимки лесно и бързо и да се учим от тях.Всичко което правим в тази насока е точно с тази цел.
Моля да спрете да се оплаквате,не сме ви взели парите,не сме ви взели снимките,не сме ограничили гласуването. Мислим само за това как по-обективно да бъде отразен реалния рейтинг в сайта и как по-лесно да намираме добрата фотография, от която всички можем да научим нещо.
Да престанем да си хвърляме прах в очите и да се опитаме да станем по-добри.
Благодаря за вниманието
Дата:   30-07-05 00:09

Бони, не извъртай нещата.С точките, които давам на хората аз изразявам възхищението си и показвам, че ми харесва. По-добре ми кажи защо ни е албум ВСИЧКО? И защо изобщо си сложил точките за гласуване след като имаш това негативно отношение към гласуването? На мен ми е все 5, не съм от асовете във форума, но ме дразни това разминаване с приказки и действие.
Просто така е по-малко интересно Остава само удоволствието от някои бисери, докато гласуването си има своя чар, по-гот е предварително да знаеш кое има смисъл да се качи в избрано, иначе наистина се пълни албум Избрано с плява...
Автор: Императорът.   
Дата:   30-07-05 00:11

Астрид право казва, Бони, то това е психология. Ти тоже казваш право, но... както казах.
Мисля, че моите предложения са стойностни.
Да.[shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak]
Дата:   30-07-05 00:11

прочете ли горе с болднатия текст какво съм написал или приказваш по инерция Астрид?
Дата:   30-07-05 00:16

Не приказвам по инерция. Писах го докато ти си го пускал. Но тъй като не съм действала никога по тия скапани начини, за които пишеш, не го приемам. Това разбира се е без значение. Аз само изразих мнение. И съм категорична, че вече не е интересно без правото да се гласува предварително в албум ВСИЧКО - както и това, че той си губи смисъла.
Дата:   30-07-05 00:18

Ami dobre,ne go polzvai togava,shtom za teb si gubi smisyla,polzvai samo album izbrano i glasuvai v profilite za snimkite pusnati v izbrano .I bez drugo chovek ne moje d anapravi poveche ot 1-2 snimki na sedmica,koito da si struva da pokaje tuk.
Дата:   30-07-05 00:21

Аз лично почти нямам снимки ,които да не са ми пуснати в избрано и не си задръствам профила със стотици снимки,които няма да покажа там.Знам,че повече от 1-2 хубави снимки на седмица ,които си струва да покажеш не могат да се направят.
Автор: athom   
Дата:   30-07-05 00:22

boni, ти нерви нямаш ли?
Трий и не обяснявай.
Дата:   30-07-05 00:23

аз правя по 100-200 снимки на ден, но никога до сега не съм качвал по 3 на ден, даже рядко по повече от 2-3 на седмица[smilie21]
Дата:   30-07-05 00:24

Абе имам ама искам хората да разберат:))
Много не се замислят[smile]
Автор: tinman   
Дата:   30-07-05 01:08

НЕДОВОЛНИ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ СЪЕДИНЯВАЙТЕ СЕ!

Издигнете своя глас в защита на форума, такъв какъвто беше преди. Гласувайте за връщане. ГЛАСУВАЙТЕ!
Автор: navy   
Дата:   30-07-05 01:10

А аз нямам какво да пускам в Избеано, а камо ли във Всичко [smilie10]
Абе откъде намирате какво да пускате?
Или не му мислите, а?
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна

Тази тема е затворена