Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Правата на авторите във ФотоФорум
Автор: NinaNik   
Дата:   13-05-04 09:46

"Снимките в този сайт са със запазени авторски права. Използването им без позволението на авторите е незаконно."

Това е написано на всяка страница на сайта.
Считам,че матасел е нарушил правата ми - по гаден начин!
Моля Ви да не ме препращате към съдебни инстанции - свалете монтажа.

https://photo-forum.net/i/18256&USER_ID=1004

Отговори на това съобщение
 Re: Правата на авторите във ФотоФорум
Автор: Mesechina   
Дата:   13-05-04 10:05

Някои хора наистина нямат граници.
Явно не може да се разчита само на съвест!

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   13-05-04 10:22

https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley24.gifhttps://photo-forum.net/forum/smileys/smiley24.gifhttps://photo-forum.net/forum/smileys/smiley24.gif
УЧУДЕН СЪМ, ЧЕ ОЩЕ СТОЙ. ЯВНО Е ДЕМОКРАТИЧНО И АНТИЦЕНЗУРНО.

Автор: admin   
Дата:   13-05-04 10:59

Снимката е изтрита.
Ако някой иска да прави редакция на снимка - има форма за редакция.
Използването на чужди снимки без съгласието и по такъв обиден за авторите начин е недопустимо.

https://photo-forum.net/joro/emoticons/stop.gif

Автор: junior   
Дата:   13-05-04 11:45

Абе тоя Питанч/Метасел май не е у ред с главата....[smilie10]

Автор: pitan4oISTINSKIIAT   
Дата:   13-05-04 12:27

Почна се!!!!!!!

Да, редактирана е след като оригеиналът беше изтрит!

Публикацията е редактирана (13-05-04 12:54)

Дата:   13-05-04 12:51

Партията не прощава - трие снимки, редакции, мнения - различаваш ли се от нейното мнение - яка ти душа. Така трябва да бъде! Нема лабаво! Които не са с нас са против нас! Да ги разпнем! А иначе казва:
"Ако някой иска да прави редакция на снимка - има форма за редакция."
Но народът го е казал:
"Не ме гледай какво правя, а ме слушай какво говоря"
И аз слушам, докато мога да чувам!
А сега по една бира, че да я изтрият и нея, ама дано я изпият преди да я изтрият!
[beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer]

Дата:   13-05-04 12:59

pitan4oISTINSKIIAT, много ясно е написано, че нямаш право да публикуваш снимки на които не си автор, без да имаш съгласието на автора.
В случая снимката е на Нина Ник, а тя не е съгласна с това което правиш с нея.
Така че или спазвай правилата или върви другаде да си показваш колко си умен и надарен.

Дата:   13-05-04 13:10

А какво е казано за редакциите, админ?

Дата:   13-05-04 13:22

Че не могат да обиждат автора на снимката.

Не е необходимо специално да се изброяват една по една всички възможни простотии, които не бива да се правят.
Няма закон, който да ти забранява да се изпикаеш на входа на парламента, нали.
Ама иди го направи и виж после какво ще ти се случи. Нищо че никъде няма да намериш текст, който да забранява точно това.
В закона е казано само, че трябва да се спазва обществения ред.
Еми ей така е и тук.
Трябва да се спазват някакви норми, дори когато не са написани.
Така е и навсякъде по света.
Така, че извини се на Нина и приключваме с темата.

Дата:   13-05-04 13:38

Извинявай Нина![beer]

Дата:   13-05-04 14:49

Всъщност не само трябва да и' се извиня, ами трябва и да и' благодаря! Някои ще кажат: "Ама тоя съвсем е изкукал", но аз ще им отговоря: "Не съвсем, но достатъчно, но все пак недостатъчно, за да не го съзнавам"
Та сега за благодарността - ами намесвайки се доста активно в коментарите на една от нейните снимки аз станах една от най-скандалните личности в този Форум! Първо карах като Pitan4o, но после някой ми отмъкна името и даже го регистрира!
(Е, ако админът е така любезен да ми каже кой, ще му благодаря, ако не студена бира за него и студена вода за мен!)[beer] [beer]. Та се наложи да се регистрирам като pitan4oISTINSKIIAT. След това, не без моята активна намеса, бе разкрита "двойнствената" ми същтност и бе обявена на клубарите! И ме наградиха с червена чуденка - не една, ами две- един даже попита защо е чуденка, а не питанка, ама кой ще му каже...? И от близо хиляда автори само 7!! имаме чуденки!
Не че няма и други с повече никове, ама едни сме заслужили, а други не са! Или както казват - всички са равни, но някои са по-равни!
Разбира се, не закъсняха диагнозите и мненията от когото трябва, но не само от него! И то БЕЗПЛАТНО! А да получиш медицинска диагноза в Родината БЕЗПЛАТНО и СЕГА, си е направо подарък!
И всичко това заради една снимка на НинаНик. То е известно, че една съпруга може да направи съпруга си известен, ама че и една снимка може да направи един клубар - скандална личност - не знаех, но сега и това знам!!![beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer]
И друго е известно - някой нежни същества са изключително отмъстителни! Например глухарчето - гледаш го едно такова пухкавичко, нежничко, а като го духнеш хоп в ушенцето и после не можеш да чуваш гласчето на Партията!
И все пак имаше и клубари, които харесваха скандалното изчадие и дори!! бяха гласували за него!
А по една бира и за 3-те злата, които получи пошлото монтажче.[beer] [beer] [beer]

Автор: machine_head   
Дата:   13-05-04 15:04

не ти не си изкукал....

ти си мнооого изкукал.

Автор: boni   
Дата:   13-05-04 23:28

Не обиждайте другаря Матасел ! Той е един ценен другар в нашата ОФ организация.Трябват ни още такива другари,които да блестят с оригиналните си идеи,с брилянтния си изказ,с прекрасното си чувство за хумор над осатналите.Трябват ни такива другари,които да докладват бързо където трябва и каквото трябва,защото чрез техните доклади ОФ организацията си прави връзки с медиите :))
Без другари като Матасел и Питанчо истинския щеше да е скучно е ОФ клуба. Пазете тези другари - теса ценни !
Ето един безценен и в същото време остроумен шедьовър на др. Матасел .Любувайте се на тънкия му усет към нещата :
https://photo-forum.net/i/18098&USER_ID=1004
https://photo-forum.net/i/17919&USER_ID=1004

Автор: matasel   
Дата:   14-05-04 10:05

Blagodaria za zashtitata, Boni, ama ne sam ia iskal - ili vie se iaviavate neshto kato slujgeben Zashtitnik ili....! I kade vijgdate obidi Ami zashto da ne gi priemem kato diagnoza?[smilie5]. I blagodaria za prepratkite kam moite snimchici! Ama da biahte dali prepratki kam vsichkite, a i kam onazi iztritata vchera.
I blagodaria za potvarjgdenieto, che ima Vasha OF organizaciia - v tova ne sam se samniaval, no drigo e da go chuesh ot ustata na Boni, s glavna bukva![beer] [beer]

Дата:   14-05-04 10:21

Разбира се ,че има др. Матасел,как иначе ??
Без ОФ организация закъде сме?
А Вас предлагамда Ви назначим като главен докладчик на организацията,Вие имате опит.
(Те имената др.Матасел по принцип се пишат с главна буква,освен ако не са променили напоследък нещо в книжовния български език)

Дата:   14-05-04 10:38

С главна се пишат другарю Генерален Секретар, ама друго си е когато това специално се подчертае!!! Звучи далеч по уважително!
Пример - едно е ка кажеш само др. Ким Ир Сен (май беше), а съвсем друго е когато добавиш Сияйното Слънчице, Великият вожд на Корейският народ др. Ким Ир Сен. И сигубно съм изпуснал нещо, ама отдавна беше!
Но поздравления др. Генерален Секретар. Явно ОФ-то е оказало изключително благотворно въздействие въху стилът Ви на изразяване. Има драстична промяна за поледния месец-два.
А наздраве скъпи приятелю и другарю Генерален Секретар! [beer][beer]
Ама само аз ли ще черпя? Няма ли и вие да викнете по една бира!

Автор: white_man   
Дата:   14-05-04 11:08

Ia ! Tuka goliam kupon se zaformil be!
Dobre che e Matasel ,da mi pochva veselo denia.

Автор: Alice   
Дата:   14-05-04 11:32

pitan4oISTINSKIIAT - Matasel, снимката на едно красиво и разголено момиче те извади от равновесие. Не съм психиатърка, но не е трудно да досетя каква е причината.
Защо не направиш нещо за себе си, вместо да занимаваш всички тук с проблема си? Би могъл да си намериш приятелка, като Нина, вместо емоциите ти да сублимират по такъв начин. В краен случай би могъл да жертваш някаква дребна сума и да идеш в клуб за платена любов. Знам, че това не е разрешение на проблема ти, но все пак ще те облекчи временно.

Дата:   14-05-04 12:39

Alice, вие от Пловдив големи отворковки го раздавате - е всъщност нищо ново - то това е известно на всички!
А като гледам в този форум психоаналитиците и любител психиатрите са май повече от фотографите. Вече като деен член на ОФ-то на Бони ще го помоля да открие един клуб на психоаналитика. То всъщност си го има - просто трябва да се обяви официално с фанфари. И защо да не го оглавява Алис, например?
И всъщност кой те занимава теб с ПРОБЛЕМА ми - или ти като будна гражданка просто не можеш да мълчиш. Можеш да видиш кой е започнал темата.
А всъщност ти не си си поставила снимка в профила - защо се криеш? А иначе претендираш, че разбираш от красиви момичета. Препоръчваш ми и клубове за платена любов! Да не би случайно и ти да си в този бизнес, а? Ако си - кажи си го направо - малко реклама никога не е излишна - и други клубари могат да ти станат клиенти! И като нищо ще си купиш един Панасоник - Ролсройсът сред дигиталките - не по качествар, а по размери!
И още нещо - имам съмнения за твоята идентичност, но нямам достъп до IP адресите на потребителите!
[beer]
А със здраве и не се крий!

Автор: night   
Дата:   14-05-04 13:59

какво е IP? [smilie24] [smilie24]

Автор: e-design   
Дата:   14-05-04 14:25

ай пий:-) [beer]

Дата:   14-05-04 14:38

Я др. Матасел се ядоса :))
Др. Матасел,не се ядосвайте,ядосването не е полезно,даже вреди!Щадете си здравето,че без вас нашата ОФ организация ще залинее от скука:))

Дата:   14-05-04 15:59

Благодаря ти, Бони за загриженосста! Но тя не ме изненадва! Не мога да очаквам нищо друго освен откровенна загриженост от Скъп приятел като Теб.
А и как можа да ти хрумне, че съм се ядосал!?
Напротив стана ми приятно, че не само ти се грижиш за мен и си благосклонен към мен, а и Алис!
Радвам се още, че в Нашия Фото-Форум се споделя такава ценна информация, която може да бъде от полза на много....хора!
Радва ме и това, че се споделя толкова изискано "Клубове за платена любов" - добре звучи нали!
Е, благодаря ви скъпи другарчета и другаркички, благодаря ви скъпи приятелки и приятели и приятелчета! Благодаря ти, Партийо Любима. Благодаря ти и на теб, ОФ дето крачиш рамо до Рамо с Партията и в синхронна крачка с Нея. Благодаря и на Нинчето, че с твърда ръка, която може не само да натиска спусъка на ...... Зенита, но и да устоявя своите авторски и човешки права, правата на жената в огледалото (на англииски звучи по-така, ама трябваше да сменям клавиатурата, та ще я помоля да ме извини за превода). Всъщност Нинчето видя снимките свалени и се успокои! Ами да - какво му трябва на човек, за да бъде щастлив - ами малко му трябва - да не уточняваме какво, че виж, че някой се засегнал!

Дата:   14-05-04 16:05

Моля,Моля.

първа  назад  1  2     всички  напред  последна