Автор: pitan4oISTINSKIIAT
Дата: 13-05-04 14:49
Всъщност не само трябва да и' се извиня, ами трябва и да и' благодаря! Някои ще кажат: "Ама тоя съвсем е изкукал", но аз ще им отговоря: "Не съвсем, но достатъчно, но все пак недостатъчно, за да не го съзнавам"
Та сега за благодарността - ами намесвайки се доста активно в коментарите на една от нейните снимки аз станах една от най-скандалните личности в този Форум! Първо карах като Pitan4o, но после някой ми отмъкна името и даже го регистрира!
(Е, ако админът е така любезен да ми каже кой, ще му благодаря, ако не студена бира за него и студена вода за мен!) . Та се наложи да се регистрирам като pitan4oISTINSKIIAT. След това, не без моята активна намеса, бе разкрита "двойнствената" ми същтност и бе обявена на клубарите! И ме наградиха с червена чуденка - не една, ами две- един даже попита защо е чуденка, а не питанка, ама кой ще му каже...? И от близо хиляда автори само 7!! имаме чуденки!
Не че няма и други с повече никове, ама едни сме заслужили, а други не са! Или както казват - всички са равни, но някои са по-равни!
Разбира се, не закъсняха диагнозите и мненията от когото трябва, но не само от него! И то БЕЗПЛАТНО! А да получиш медицинска диагноза в Родината БЕЗПЛАТНО и СЕГА, си е направо подарък!
И всичко това заради една снимка на НинаНик. То е известно, че една съпруга може да направи съпруга си известен, ама че и една снимка може да направи един клубар - скандална личност - не знаех, но сега и това знам!!!
И друго е известно - някой нежни същества са изключително отмъстителни! Например глухарчето - гледаш го едно такова пухкавичко, нежничко, а като го духнеш хоп в ушенцето и после не можеш да чуваш гласчето на Партията!
И все пак имаше и клубари, които харесваха скандалното изчадие и дори!! бяха гласували за него!
А по една бира и за 3-те злата, които получи пошлото монтажче. ![[beer]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley20.gif)
|
|