Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Не купувайте НР !!!
Автор: badjanak   
Дата:   27-06-05 19:03

Във следствие на механична повреда, ми се разля дисплея на R 707. За моя най-голяма изненада, когато се обадих в сервиза с идеята да си платя ремонта, се оказа че те не поправяли изобщо апаратите, а ги пращали обратно и от там или ги поправяли, или връщали нов...Всичко това само за апарати в гаранция, а тъй като повредата е механична т.е. извънгаранционна - не можели да ми помогнат по никакъв начин... Оказва се, че HP не подържат НИКАКЪВ извънгаранционен сервиз...
Оставям на вас да решите дали да рискувате с тяхната фототехника...

Публикацията е редактирана (29-06-05 21:19)

Отговори на това съобщение
 Re: Не купувайте НР !!!
Автор: jumbo   
Дата:   27-06-05 19:18

че то НР правят принтери
не знаех че имат хапарати те какво направо принтират снимката ли [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: pmartinov   
Дата:   27-06-05 19:25

Не, принтират течни кристали .[smilie6] [smilie6] [smilie6] [smilie6] [smilie6] [smilie6] [smilie6] [smilie6]

Автор: krassimire   
Дата:   27-06-05 19:29

Същото се отнася и за Jenoptic, в гаранция ги заменят, извън гаранция - чао, не ни трябваш.

Автор: titon   
Дата:   27-06-05 19:54

мда, HP са много зле с ремонтите, май не само на апарати.

Преди време счупихме без да искаме едно HP 735, падна от 1 метър и обективът си стои на половина - ни навън, ни навътре. Чакахме повече от 3 седмици да осъзнаят, че не могат да го оправят и да го заменят с друг. Е, поне го минахме в гаранцията [smilie19]

Автор: Stoevmobile   
Дата:   27-06-05 20:00

Почакай да се появи RossN и да те светне за сервиза.
Или го потърси на адреса у профила му [smilie5]
[beer] [shtrak] [beer]

Автор: IChertov   
Дата:   27-06-05 20:13

Ха на сестра ми веднъж беше паднало ХП-то и после го поправиха ама каде незнам а и ХП-то е абсолютен боклук...

Автор: pan   
Дата:   27-06-05 20:48

Не купувайте и скенерите им..също пълен боклук! Днес си скъсах нервите с един..

Автор: zed   
Дата:   28-06-05 09:41

Njama svestni HP. NISHTO SVESTNO!
Kolkoto do serviza, njama marka fotoaparati sas svesten serviz v Balgaria. Vsichko se izprashta u chujbinata.

Автор: RossN   
Дата:   28-06-05 09:57

A така, колега Стоев пак ме е натопил. Аз имам НР и съм доволен. Никого не убеждавам в нищо.
В офиса разполагам с 3 бр. различни класове XEROX и едно НР (принтери/копири). На НР-то, за 1г. му сменихме близо 6-7 пъти консумативите (всеки от тях прави около 5000-6000 копия), без да мръдне принтера (LaserJet 3700). На XEROX-ите по 3-пъти, като за това време 2-пъти викахме сервиза. Сега си направете сметка, за какво иде реч. И говоря са принтери и копири от 2000 EUR нагоре.

Автор: jumbo   
Дата:   28-06-05 10:16

бе ронсън тук се говори за фото камери
не за принтери
иначе и аз това казвам като ме питат за камера НР - правят добри принери

в нашия офис всичко е с НР доста от тях са на по 5-6 години и не мърдат да им се невиди ем с рециклирани касети го пердашим [beer]

Автор: Phoki   
Дата:   28-06-05 10:19

RossN[smilie24] HP[smilie24] [ezik] [beer] [shtrak]

Автор: gecko   
Дата:   28-06-05 10:30

HP - само принтер, нищо друго не бих си купил от тях. [smilie23] [smilie23]

По възможност лазерен, по възможност по-голям. [smilie10]

Автор: Todd   
Дата:   28-06-05 10:36

Аз пък имам фотосмърт 735 и работи като куче .
Никакви проблеми няма .Даже се продава :)))
[smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25]

Автор: stoevmobile   
Дата:   28-06-05 10:40

Todd,
а купува ли се? [smilie5]

Дата:   28-06-05 11:28

jumbo, горното беше по адрес на предходните изказвания, относно качествата на НР като цяло, не относно камерите. За това и споменах принтерите. Аз, по-читав принтер от НР не съм срещал.

Автор: GM   
Дата:   28-06-05 11:55

pan написа:

> Не купувайте и скенерите им..също пълен боклук! Днес си скъсах
> нервите с един..
така е![smilie23]

Автор: garry   
Дата:   28-06-05 11:59

Mda, oficialnia (uj) serviz na HP za fotoaparati za Sofia e v Biznes parka i tam verno niama serviz, ami samo edni umnici na biura deto konstatirat che ne se remontiralo i t.n. Az lichno sum se sbluskval s tiah.
No Stemo imat serviz i tam mi opraviha edno HP 720, ta idi gi pitai tiah dali ne mogat da ti pomognat.

Автор: banichka   
Дата:   28-06-05 12:16

ne e NIKAKAV izvangarancioniyat remont na hp, no si plashtash tolkova kolkoto hp plashta ako ti e v garanciya kamerata. Remonta e zamyana s nov, izvangarancionen ti kazvat cenata,plashtash si(ako ti otarva) i imash remont. Struva malko po skapo ot edna chisto nova camera. az sam mnogo dovolna ot serviza na hp. pri iztarvana kamera horata si zatvoriha ochite i mi ya smeniha, no nyamashe sledi- vse pak. razlyat displej.... badjanak tova ne oznachava li schupen display?

Автор: Gen   
Дата:   28-06-05 13:34

А какво ви е мнението за лаптопите им?
Мислех да си вземам такъв.

Автор: pmartinov   
Дата:   28-06-05 13:44

Тошиба са по-добри от HP.

Дата:   28-06-05 14:48

pmartinov, в какво са по-добри, във вдигането на тежести ли.[beer]
Все едно да кажеш, че Мерцедес са по-добри от БМВ. Дай конкретно сравнение.

Автор: glorious   
Дата:   28-06-05 14:52

аз съм с HP лаптоп,не съм пробвал друг,но съм супер доволен,вече е на почти 2 год.
само не си вземай комбо драйв,не записа и 20 цд-та :(

Автор: Hurin   
Дата:   28-06-05 15:50

Аз пък имам лаптоп HP Compaq nx9010 и с него съм записал вече над 200 cd-та! Засега си работи перфектно, дано искара още![smile] [smilie24]

Автор: alex_markov   
Дата:   28-06-05 15:54

Леле чета и не вярвам на очите си - такова реване не бях виждал:)
HP Имат един от най-добре организираните сервизи в БГ, естествено е всеки който е имал проблем (а колкото повече изделия има продадени - толкова повече проблеми:)) да се оплаква, но искам да попитам кой от сервизите е по-добър от този на HP?
За принтерите - мен ме кефят, както и нотбуците (имамл съм много и продължавам да ползвам:)).
А такава глупост че освен принтери друго няма - направо се прехласнах - HP произвежда и предлага около 40-50 ХИЛЯДИ различни изделия (за повечето от който много хора тук дори и не са чували:) - rx2620, SD64, EVA4000 ...) и да се прави такова заключение е ... непрофесионално.
А за купуването на HP - това си е въпрос на личен избор:) badjanak съжалявам за твоя проблем (sheat happens:)) но се замисли не е ли това повод да си смениш старото апаратче с по-ново и по-хубаво - все пак живеем в "консуматорско" общество:)

първа  назад  1  2     всички  напред  последна