Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 [DL] Фотографска музика
Автор: borissov   
Дата:   14-06-05 18:50

Преди малко, докато обсъждах в една друга тема музиката като фон за снимки, в пристъп на безподобен алтруизъм ми хрумна да събера в едно зипче няколко от парчетата, които слушам по време на правене/гледане на фотографии, и да ги споделя с вас. Et voilà à vous:

Тук , 300 МБ (Знам, голямо е)

А това е списъкът с песните:

https://photo-forum.net/static/forum/2006-04/klaa5378.JPG
http://www.sfumatostudios.com/temp/fm.jpg

Парчетата са доста разнородни - от Албинони до Горан Брегович през алтернативен руски рок и етно, за различни ситуации са. (Препоръчвам първата половина от песните за консумация с колекцията ми от сваляни от интернет снимки , която качих преди известно време (сега е ъпдейтната)).

(А тук можете да свалите албума на Оливър Шанти, който бях качил навремето, след като на няколко човека им хареса музиката към "слайдшоу"-то ми от Венеция .)

Надявам се музиката да ви хареса, приятно слушане/гледане. А вие какво слушате, като снимате?

Отговори на това съобщение
 Re: [DL] Фотографска музика
Автор: n1x0n   
Дата:   14-06-05 18:52

borissov... усещаш ли как ще ти се наложи да ми ъплоудваш Madredeus [smilie7]

Дата:   14-06-05 18:55

Усещам аз как ще ме черпиш с нещо много скъпо и екзотично...:-) В момента имам само 4 албума на харда, останалите са ми на дискове в БГ. Искаш ли ги? 550 МБ.

Автор: SLR   
Дата:   14-06-05 18:57

borissov[smilie24] [smilie24] [smilie24]
Иначе аз докато снимам обикновенно не слушам музика но понякога ако е съм сам и е съчетано със продължително ходене то тогава е нещо интроспективно-Leonard Cohen;Van Morisson или някакъв неангажиращ Chill out.
Наздраве[beer] [beer] [beer]

Дата:   14-06-05 19:00

Определено, толкова време ровя за тях...
Пък мога да оферирам пълна колекция на Hans Zimmer в замяна, ако си фен.

Дата:   14-06-05 19:01

SLR: о, аз много рядко снимам без музика, когато съм сам. Иначе и аз слушвам chill out понявгаш, но нямаше как да включа в зипа, че и без това е големшък :-)

Дата:   14-06-05 19:02

n1xon: ок, чакай да ги зипна и мятам. Иначе на Ханс Цимер имам све! :-)

Автор: logos   
Дата:   14-06-05 19:03

White Zombie(Supersexy Swingin' Sounds)-More Human than Human.mp3[smilie19]

Дата:   14-06-05 19:06

Най-държа на Faluas Do Tejo - да не правим излишен трафик...

Автор: maldito   
Дата:   14-06-05 19:09

Борисов даи още нещо на Шанти освен "Аламбра"[smilie5]

Публикацията е редактирана (14-06-05 19:11)

Автор: nrk   
Дата:   14-06-05 19:15

Грацие за музиката, borissov!
Дърпаме със 'сичка сила. Обичам ги сървари като твоя - ще ми отнеме само 10на минути :)

Автор: LinkBeat   
Дата:   14-06-05 19:20

Бих ти предложил тотална смяна на всичко което слушаш. Започни с Modern Lovers (1976), записан 1971 или там някъде, продължи с Young Marble Giants, а Wire можеш да слушаш завинаги - например A Bell Is Cup Until It Is Struck (1988)е подходящ за начало. Това е само един от възможните варианти. Има голям избор!

Дата:   14-06-05 19:22

n1x0n: тук са Ainda, Antologia, Existir и Movimento. Не знаех, че имат нов албум, но вече съм го пуснал да се дърпа, благодаря за инфото :-) После ще ти го метна и него.

maldito: като поосвободя малко място на сървъра, ще кача :-)

nrk: de nada, радваме се, като сме полезни :-)

Дата:   14-06-05 19:26

[smilie24] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Дата:   14-06-05 19:29

LinkBeat: О, това не е музика, която ми "говори" фотографски. Доколкото разбирам от Гугъл, това са някакви пост-пънкове...Честно казано, никога не съм си падал особено.

Автор: sannie   
Дата:   14-06-05 19:37

abe borissov tva e moita pleylista...kato vidqh english patient ami zemi se pozdravi ot mene s parcheto "cheek to cheek" na ella fitzgerald...samo dead can dance lipsvat...are be tova e absurd...borissov [smilie24]

Автор: sstoilov   
Дата:   14-06-05 19:38

Ами много мерсита за зипа [smilie24] Ще трябва да те черпя !!!

Дата:   14-06-05 19:47

Кво стана със сървъра [smilie10] [smilie2] [smilie11] [smilie9]

Автор: Todd   
Дата:   14-06-05 19:48

На мене пък ми звучат все железни музики когато снимам .Тоя Шанти го свалих кога Борисов го беше качил - ами много е далече от мен тая музика .Иначе слайда ми хареса много .
Но нали :
-Всеки си има вкус . -казало кучето .[smilie5]

Автор: zafteto   
Дата:   14-06-05 20:34

хаха, borisov, днес си слушах una musica brutal на gotan и щях да те поздравявам с нея в темата ти с презентацията (която гледах преди това)
между другото, на музика като dead can dance май малко снимки не придобиват нужните им качества..[smilie25]

Автор: ivo80   
Дата:   14-06-05 20:44

Аз ви препоръчвам OST - Swordfish, но сигурно няма да ви допадне. Става дума за нещо от рода на Delerium. :+)

Публикацията е редактирана (14-06-05 20:51)

Автор: zafteto   
Дата:   14-06-05 20:53

oooo [smilie10] swordfish e задължителен!![smilie5] както и patchwork..или vrioon на alva noto i riuichi sakamoto, а защо не и solaris ost на cliff martinez [smilie7]

Автор: mooneclipse   
Дата:   14-06-05 21:09

Borissov[smilie24]
На Мила Йовович също " in a glade",
Katie Melua,Eva Kassidi-" Autumn leaves", Kari Rueslatten-"Vintersol", "Trolferd", "Paint my wings".
Leonard Cohen. Т'ва са моите любимци, създаващи ми " фотографско настроение"[smilie7]

Дата:   14-06-05 21:18

sannie: аа, не липсват, не липсват...Ама не можех и тях да натъпча вътре, Лиза Джерард стига.:-)

Todd: аз железария слушам само в колата - Rammstein и RATM основно, напоследък Audioslave...Немам равен по Цар Борис и по България като набича Testify :-)

zafteto: Мм, Gotan Project много ме радват, въпреки че на моменти са леко еднообразни :-)
Като стана дума за санудтраци - Spawn и Judgement Night са ми винаги в жабката...Ама туй не е музика фотографска.

mooneclipse: хм, In A Glade го нямам, сега ще го потърся, Мила Йовович много ме радва като музикант. Жалко, че толкова малко хора знаят за музиката й:-)

Автор: mooneclipse   
Дата:   14-06-05 21:34

Ако искаш дай някакъв мейл и ще ти го пусна- малко е 2.8 МБ, че аз няма къде да ъплоудна.

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна