Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Некои съображения по въпроса за секса без фотография, повдигнат от joshua
Автор: borissov   
Дата:   06-06-05 23:50

joshua: тъпо е да обсъждаш човек зад гърба му, така да се каже. Може и да има верни неща в това, което казваш, но не е пичовско. Аз поне като съскам по някого, го правя на място и по начин, имащи нещо общо с въпросната персона.

А че правописът е нещо непосилно за теб, е очевидно. Темата, която си пуснал, иде само да покаже колко съм прав.

Както и да е, отказвам се да се боря повече с простотията и безкнижието, царящи във форума, предавам се. Не ми е по силите, а няма и смисъл - глупакът си остава глупак, каквото и да го правиш. А когато глупаците са толкова повече от нормалните хора, става страшно. Примери бол - този форум, цялата ни държава.

Нямам повече какво да кажа, оставям мнозинството да тъне блажено в безпросветната клоака на своето жалко, безсмислено и безстойностно съществувание.

Публикацията е редактирана (06-06-05 23:53)
 Re: Некои съображения по въпроса за секса без фотография, повдигнат от joshua
Автор: boni   
Дата:   06-06-05 23:52

Борисов каза и отсече..Ма тая тема я затворих вече...[smilie5]
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена