Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна
 Mimic,Samara,Borissov,bma!!!! и към Администратора
Автор: radolgc   
Дата:   30-05-05 15:51

вие май си нямате друга работа освен да киснете тук и да се чудите как да се заядете с някой, като думите ви нямат никаква връзка с темите във форума.Това че сте невъзпитани расисти се вижда от самолет(bma,ти която нямаш и една снимка,ама да се заяждаш знаеш).Мисля че Администратора би трябвало да вдигне малко нивото на "изцвъкращите се" членове на този форум.Не мисля че е удачно хора без нито една снимка в профила си да имат право изобщо да членуват в него,а да не говорим и че не трябва да имат право да се изказват.Явно обидите и заяжданията са на почит тук.А имах малко по-високо мнение за нивото на хората,явно съм се объркал.
 Re: Mimic,Samara,Borissov,bma!!!! и към Администратора
Автор: Mimic   
Дата:   30-05-05 15:54

Ако ми посочиш една обида, която съм изрекъл по твой адрес ще съм ти безкрайно благодарен.
Автор: Георги   
Дата:   30-05-05 15:54

пич ти вчера дойде тук

днес си недооценен

малтретиран

че и си капацитет във фотографията (тоя неможел да снима, оня бил смешен, репортерите били щракачи)

и т.н.

не ме кефиш. нито можеш да снимаш и само глупави неща пишеш и се оплакваш [smilie23] [smilie23] [smilie23]
Дата:   30-05-05 15:57

Даже сега като се замисля, с изключение на една единствена фраза към мурнау (в отговор на негова такава), не съм изричал дори и една обидна дума към когото и да е.

А, че прекарвам по-голямата част от деня си пред компютъра ами с това се занимавам ве пич ... теб кво ти пречи
Автор: Stoevmobile   
Дата:   30-05-05 16:01

Я, мен са ме пропуснали у спам групата [smilie2]

Автор: borissov   
Дата:   30-05-05 16:01

Педал, ти си за Аушвиц, бе.
Дата:   30-05-05 16:03

Айдеее Стоев пак недооценен [beer]
Автор: jimmy   
Дата:   30-05-05 16:07

Радо, ти какво се занимаваш с нас? Я марш при редакторите на големите списания на тях да им се оплакваш (нали само те можели да ти оценяват и коментират снимките)....или що не вземеш да направиш някой нов чекиджийски сайт за някоя известна манекенка. [smilie23]

Не си губи времето тука.....[smilie18] [ezik] [smilie18]

Публикацията е редактирана (30-05-05 16:09)
Автор: aquarius_v   
Дата:   30-05-05 16:07

Вий щяхте да видите ако имах малко повече свободно време!!!!
[ezik] [ezik] [ezik] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [beer] [beer] [beer]
Автор: nikolayradev   
Дата:   30-05-05 16:10

radolgc
като ти гледам профила ми идва да ти кажа нещо от рода на f***** g**,ама няма да ти го кажа та да те е яд...

Георги,ти май същто се опитваш да влезещ в тази гореописана категория.Какво ви става бе хора??? Аз зададох един въпрос,а вие започнахте да ме заяждате,че не мога да снимам.Всеки може да снима!!! А това как го прави и доколко това се харесва е вече друг въпрос. Не съм искал оценката на никой,само питах дали има фенове на модната фотография.Не знам какво имаш впредвид на това,"че съм бил дощъл вчера",че то всеки идва в определено време и това кога е дошъл няма никакво значение. А това че си казвам мнението на кой пречи??? Нали за това е този форум,не ангажирам никой с моето мнение.
Автор: murnau   

jimmy, досега не съм ти чел недостойна реплика; но тук не съм съгласен с тебе...радо си публикува снимки, ненарушаващи каквито и да е правила, гореизброените всезнайковци (вярвам му, не съм проверил) му скачат;
та дори и Георги...че какво от това, че е дошъл вчера???

ай сиктир , баси държанието
Дата:   30-05-05 16:12

Педал педалу око не вади :-)
Дата:   30-05-05 16:13

Добре ве пич ти как стигна до извода, че съм невъзпитан расист. Много е лесно така да ходиш и да раздаваш

hey Borissov,kuv ti e problema?mai shte pravim duel[smilie7]

админите, почвам да си мисля, че тук всеки се държи не като на панаир ми като в незнамкакво ...
are malko внимание към останалите , които не споделят "идеите" на умниците горе...

и кви са тя расистки и нарушаващи правата на човека изказвания в тоя сайт???
после що нивото било такова[smilie23]
Дата:   30-05-05 16:14

Че "педераст" да не е раса, бе. Що расист? :)
Дата:   30-05-05 16:15

Murnau, не е така поне според мен. Вчера тоя пич се появи, обясни ни, че той е лудия спец на модната фотография, каза ни, че тука всички имали само жалки опити в областа, препоръча линкове и накрая каза, че никой неможе да го коментира защото видиш ли той бил обект само на редакторите на "големите" списания.

Съответно получи очакваната реакция - сега се сърди....Ще ме прощава ама аз така ги виждам нещата. Иначе да пуска каквото иска....[beer]
Дата:   30-05-05 16:16

rado: дуел? Скрий си рахитичавото дупенце, да не изяде кубинките...Ама на идея си нямаш как ме отвращават такива мазни педерасти. Поне да си траеше...

murnau: що, проблем? Живеем в свободна държава, всеки има право да си изкаже мнението. Дори педерастите, за съжаление.
Дата:   30-05-05 16:17

реакцията не е съвсем адекватна : насочена е по-скоро към това , което се предполага , че радо е, а именно гей
хехехе
много са тъпи момчетата, ма ша им секне желанието за подигравки поне тука
Автор: pinko   
Дата:   30-05-05 16:17

Освен това този хъм..господин имаше наглостта и да сипе(съвсем безпричинно) обиди, от типа - Всички фоторепортери са бездарници, кво толкова - насочваш и щракаш[smilie11]
Дата:   30-05-05 16:18

Murnau, мисля че проблема не е в това дали е гей или не. Просто обижда и после се сърди, като обиждат него ....[smilie23]
Дата:   30-05-05 16:18

murnau: к'ъв гей бе, тоя си е жив педераст. А аз нямам намерение нищо да ми секва, бой до дупка за сволочите!
Автор: niagara   
Дата:   30-05-05 16:19

Само ще цитирам думите на radolgc [smilie5](човече radolgc, обърни сам внимание и се послушай[smilie5] )

"А това че си казвам мнението на кой пречи??? Нали за това е този форум,не ангажирам никой с моето мнение. "

Та нека всеки да има правото на изказване и да си стои зад думите, лошо няма.
Е да не се прекалява де...[ezik]

Дата:   30-05-05 16:20

OK, dosega ne sum prosledil "spora" vi, no tuka kato gledam kvo stava v temata, tva za men e NEPROSTIMO.
 първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна

Тази тема е затворена