Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна
 снимка на седмицата
Автор: Георги   
Дата:   27-05-05 16:07

от личния ми рейтинг (но сроко и в рейтинг А и Б)

тотален фаворит

https://photo-forum.net/i/123906

уж днес не съм препивал с кафе?
хора вие ебавате ли се с нас бе? :)

ако някой от гласувалите може да обясни защо точно го кефи това ще почна да снимам портрети!
 Re: снимка на седмицата
Автор: svetal   
Дата:   27-05-05 16:13

Георги поздрявявам те за това "ебати буламача. не ме кефи.
ужасно слаба снимка. не разбирам какво й се кефите :) " само така автора ще разбере че снимката му не става за нищо,и има 100 пъти повече стоиност от всичките +++ супер и тн
(е разбира се ако е казано от някои които разбира като теб например)
Автор: NinaNik   
Дата:   27-05-05 16:13

Mi az tova ti pisah onj den, ama ti ne me slu6a6..;o)/za portretite!/
Дата:   27-05-05 16:15

не бе пича има и хубави неща
нощна разходка е брутално яка снимка.

това последното е пълен шит. нищо няма в него. не че всеки няма право да клика дето му е кеф и не е длъжен да се съобразява с общ вкус и така нататъка... ама имайте милост с тия снимки и кликането :)
Автор: nrk   
Дата:   27-05-05 16:15

Добро попадение, Георги. Явно ще се сбори за "снимката на месеца" със:

https://photo-forum.net/i/106776&USER_ID=10895
Дата:   27-05-05 16:17

ООО!!

АТО Е ОЩЕ ПО-БРУТАЛЕН :)
Автор: Mimic   
Дата:   27-05-05 16:18

Аз пък не съм съгласен с такива изказвания. Всички знаете много добре колко е трудно да се направи истински добра снимка и колко труд влагате в нея. Ами толкова може човека, с времето ще се научи. Хората, които не могат и толкова, естествено че ще се прехласват. Като не ви харесва ами кажете си не ми харесва или не одобрявам ... ама "егати буламача" [smilie8]
Автор: ФОТО   
Дата:   27-05-05 16:25

[smilie10]
Автор: TPECHAT   
Дата:   27-05-05 16:27

kat ne moe.. da po4ne da puska chak kat moe [smilie19] [smilie21]
Автор: RossN   
Дата:   27-05-05 16:29

Георги, всичко хубаво в тази тема, приключва с нейнеото откриване. Много пъти е ставало дума за подобни теми. Като не ти харесва нещо, напиши на автора, но да го излагаш тук, е меко казано некултурно (за да не кажа по-остра дума). Всеки има банални снимки (както и ти самият), но да си забелязал, някой да те изтапанил теб по този начин.[beer]
Автор: holden   
Дата:   27-05-05 16:30

Ооо, тези шедьоври ги бях пропуснал [smilie19]. Аз спирам да снимам портрети и минавам на пейзажи. Явно там е истината [smilie19][smilie19].
Дата:   27-05-05 16:31

Rossn, ti pone da snimashe, samo drynkash [smilie19] marsh ot toa site [smilie19] [smilie21]
Дата:   27-05-05 16:33

Треснятия се е заел с пролетно почистване. Прати водолейчето в култа, сега и Росен [smilie5] [smilie5] [smilie5]
Дата:   27-05-05 16:35

vsi4ki se mahaite beeeee [smilie18] [smilie21]
Автор: Стефан   
Дата:   27-05-05 16:36

Ми просто хората са харесали слънчевата пътека и явно не е успяло да ги подразни, че хоризонта е точно по средата. Ако се изреже отгоре ще заприлича на нещо, аз му пуснах един кроп като коментар. Пък точките не са кой знае колко, макар че много по-добри снимки понякога трудно ги събират, това вече въобще не ми прави впечатление има и по-фрапиращи случаи [smile]
... макар че сега докато го пишех това видях, че снимката е току що пусната в избрано и вече като има 84т. нещата стават мааалко съмнителни... [smilie5]

Автор: aquarius_v   
Дата:   27-05-05 16:36

AAAA ша му требе ногооо повече за да ме засили към култа!! [smilie21] [smilie21] [smilie21]
Автор: RossN   
Дата:   27-05-05 16:41

Както се казва, няма незаменими хора.
А относно снимането, не съм забелязал в сайта да има минимум изисквания за присъствие (в това число, бройка снимки на килограм живо тегло).[smilie19] [smilie18] [smilie19] [smilie18] [smilie19] [smilie18] [smilie19] [smilie18] [smilie19] [smilie18] [smilie19] [smilie18]
Дата:   27-05-05 16:41

абе нямам нищо против автора, в профила му има много читави неща, ама това ми влиза в избрано с 80 точки. а е зле отвсякъде.

тука само помня на сирака и на косара и още 2-3 човека дето им влизат с такива точки снимките в избрано :) ама там поне има нещо. [smilie11] [smilie11] [smilie11]

еми ок да кликаме тогава :)
айде 4 точки от мен. да закръгли 90.
наздраве :))
Автор: Junior   
Дата:   27-05-05 16:45

a stiga be... a az se uspokoiavam che shtom imam samo 5-6 snimki s poveche ot 100 tochki, znachi prosto sam bezdaren... [smilie10] [smilie4]
Дата:   27-05-05 16:45

Снимките на хората, които са активни във форума е нормално да влизат с повече точки в избрано. Ами, че то всеки на който му се озъбиш малко, веднага ти отваря профила да те види що за човек си. Може да си харесват някоя снимка и да гласуват за нея [smilie8]
Дата:   27-05-05 16:46

Айдееее, Младши пак предаде кирилския фронт [smilie5]
Автор: bloody_mary   
Дата:   27-05-05 16:55

https://photo-forum.net/joro/emoticons/EmoticonCHeerleader.gif АЙСИИИКЮЮЮЮЮЮЮЮ https://photo-forum.net/joro/emoticons/EmoticonCHeerleader.gif
Автор: gizdo   
Дата:   27-05-05 16:55

Абе защо нападате така начинаещите в тоя форум. И аз отскоро снимам и е гадно като плюете и се заяждате така с другите, които все още нямат опит. Вярвам, че всеки един от вас в началото не е имал толко добри снимки,а и сигурно толко добра техника колкото сега
Автор: mystic   
Дата:   27-05-05 16:56

Що бе снимката си е супер [thankyou]
аз още щом я зърнах и я позлатих [smilie18]
Знаеш ли колко съм търсил такива слънчеви пътеки апък не мога да намеря [smilie9]
Искам да мога да гласувам по два пъти [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19]
Автор: bloody_mary   
Дата:   27-05-05 16:58

gizdo, май не си разбрал за какво става дума [smilie7]
https://photo-forum.net/joro/emoticons/EmoticonTheWave.gif
 първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна

Тази тема е затворена