Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна
 Pravi li vi vpechatlenie
Автор: MisterX   
Дата:   24-05-05 22:30

... che v posledno vreme nai-diskutiranite temi v tozi forum sa imenno NEfotografskite?
Az lichno kogato poseshtavam opredelen Forum go pravia glavno za da naucha neshto novo i da obmeniam opit vuv dadenata sfera... i kogato predi vreme otkrih svqsten BG Photo Forum biah mnogo dovolen. NO za sujalenie tuk se namira vse po-malko stoinostna informacia i vse poveche suhi opiti za FILOSOFIA koito moje i da imat niakukva vruzka s Fotografiata no e mnogo kosvena i dalechna...
 Re: Pravi li vi vpechatlenie
Автор: Mimic   
Дата:   24-05-05 22:33

Виж какво пич, аз лично имам многобройни интереси и макар и да не съм фотограф, фотографията е един от водещите такива. Трябва да ти кажа, че този форум ми е любимия, точно поради причината че може да обсъждат и теми имащи само далечна връзка с фотографията. И не ми казвай, че фотографите дискутират само фотографски теми, защото тогава биха били най-ограничените хора, а аз съм забелязал, че нещата не стоят точно така. Мир [beer]
Автор: Mobby_Dick   
Дата:   24-05-05 22:42

MisterX - ти като консуматор или творец се явяваш (за да знам точно какво взискваш).
Какво инфо ти липсва?
Аз съм писал за Powershot около 1000 пъти, а за Leica около 2000. Може би трябва да правя копи-пейст или да ти ги подбутвам темите, за да не си говоря като кречетало, щото имам само стотина фотоапарата...а не 1000 [smilie5]
Не си ли разгледал базара още?[smilie7]
Всъщност, доста крачетала има..ма явно си нов та...

Автор: Amigo   
Дата:   24-05-05 22:46

MisterX, и аз се надявам тук да науча доста неща за фотографското изкуство и досега наистина ми е бил много полезен този форум [shtrak] макар че все още не съм намерил отговор на всички въпроси, които ме вълнуват по фото-темата [smilie2]

Но, как да ти кажа, и аз от една страна понякога се дразня, че понякога се обръща повече внимание на нефотографски теми (имам предвид в техническия смисъл и свързани с философстване), но понякога може би има нужда от подобни отклонения... поне повечето хора имат нужда и ако се чувстват добре в този форум, вероятно искат по някакъв начин да общуват и се изразят... мисля, че ако всичко е с мярка, няма да дразни...[smile] [beer] [shtrak]

Между другото имаше преди време предложение да се направи такава секция за бла-бла, изолирана от строго фотографските теми, но ...[smilie6]

Публикацията е редактирана (24-05-05 22:49)
Дата:   24-05-05 22:49

MisterX , а твоята тема каква е?
Теб какво на кое точно апаратче те вълнува (щото аз лично отговарям на такива въпроси, ако знам)..или просто те вълнува модераторското място у този форум? [smilie7]

Автор: stranger   
Дата:   24-05-05 22:53

Неизвестни господине, поел си на плещите си непосилно бреме - да дефинираш коя тема има общо с фотографията и коя не [smile]

Съдейки от снимките в профила ти мога да заключа че не ти достига квалификация да се наемаш с такава тежка и комплексна задача [smile]

Затова се отпусни, снимай си спокойно, и остави решенията на по-компетентните от тебе [smile]

Ако ти липсват идеи за новия конкурс "Всичко е любов" може да надникнеш в съседните теми [smile]
Дата:   24-05-05 22:54

Един по един моля, не всички накуп отгоре му [smilie5]
Дата:   24-05-05 22:56

еми може да викне подкрепления, има доста съмишленици като гледам [smilie5]
Автор: Георги   
Дата:   24-05-05 22:59

misterx a na teb pravi li ti vpechatlenie otdqsno edno cherveno butonche help? i do nego kirilitza. dali imash ideq za kakvo sluji. ili prosto si fen?
Автор: Stoevmobile   
Дата:   24-05-05 22:59

баси, отивам за жабата[ezik]
а, наплюйте го междувременно - никонианец е [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik]
[shtrak] [beer] [shtrak] [beer] [shtrak] [beer]

Дата:   24-05-05 23:02

Аве Георги, как не те беше срам да даваш акъл за кирилица при туй чудо дето използваш [ezik] [smilie5] [smilie5] [smilie5]
[beer] [beer] [beer] [beer]
Дата:   24-05-05 23:08

еми и аз съм никонианка, само ни излага отбора тогава [smilie5]
Автор: MisterX   
Дата:   24-05-05 23:10

Eiii golemi ste pirani...
Zasto li ne sum iznenadun ot tona vi.
Vuobshte zasto si gubia vremeto da sporia s takiva "kapaciteti".
Ne si zaslujava...
Jiveite si jivota i budete Happy.

Tova beshe purvata i poslednata mi tema v tozi forum.

Stranger- az pone imam neshto v profila si...

Георги- TAKA MI E KEF TAKA PISHA... tova che pishesh na kirilica po-bulgarin ot men li te pravi?

Публикацията е редактирана (24-05-05 23:12)
Дата:   24-05-05 23:11

Как не те беше срам и тебе ве stranger[smilie5] [smilie5] [smilie5]

Публикацията е редактирана (24-05-05 23:21)
Дата:   24-05-05 23:13

MisterX [smilie24] точно голема пираня съм, и съм си го написал на ника. Седи де /са съм вечерял точно/[smilie7]

Автор: Stoevmobile   
Дата:   24-05-05 23:19

баси, stranger, колко нежно звучи при теб "ни-ко-ни-анка"[ezik] [ezik] [ezik]
стой настрани и пусни ударната група "ниииии-кониан-циии" да се ударим и сразим[ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik]
[shtrak] [beer] [beer] [shtrak] [beer]

Дата:   24-05-05 23:19

MisterX, не се поддавай на лошите емоции[smile] То ако вземеш да се връзваш на приказките на всички, къде ще му излезе края бе, човече?![smilie10] [smilie10] [smile] [shtrak]

Дата:   24-05-05 23:22

Аз съм Канон-ианец [smilie5]

Дата:   24-05-05 23:23

аз пък съм олимпиец [ezik] [ezik] [ezik] [smilie18] [smilie18]

Дата:   24-05-05 23:24

Ами и теб как не те е срам. Стоееев, обграден съм помагаааааай https://photo-forum.net/joro/emoticons/rifle.gif
Дата:   24-05-05 23:26

мимик, ти от кой отбор си не разбрах сега [smilie5]
Дата:   24-05-05 23:27

Е, аз постоянно изневерявам на Канон-ите, че дори с Никон [smilie5]

Дата:   24-05-05 23:28

Аз съм неутрален. Имам още 3 седмици докато се присъединя към Канонците
Дата:   24-05-05 23:30

И аз съм навит на никон... но може и на някоя кръшна никон-иянка [smilie3] докато си го купя[smilie18] [smilie18] [shtrak]
Автор: pinko   
Дата:   24-05-05 23:31

Аз пък съм серийно моногамен по отношение на техниката - Канон в момента[ezik]
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна

Тази тема е затворена