Автор: Mobby_Dick
Дата: 23-05-05 15:06
Я тука какви повишаващи нивото на сайта мисли се пръкват!
Да не вземе нивото много да се повиши, че да изпопадат доста от юзерите, а не това е целта?
Дали невежа говори за обективи, или невежа говори за изкуство каква е разликата?
Дали невежа говори на обяд, или в полунощ също не виждам разлика.
И мен често ме дразни, ако случайно прочета...как някои ми обяснява качествата на собствения ми обектив /за които само е чул или прочел нещо..и ми казва колко паре трябва да чини и къде/ ама кво да се прави...трая си.
Достатъчно теми се изчерпват откъм интерес, и преминават в оффтопик /или преминават преди да са се изчерпали/, че да трябва специално да се пускат нови Оф-топик теми./ако случаят е такъв/.
За мен достатъчен офтопик тема е, как някои година време ми надува, кво хапаратче или сенник щи си купи...пък да не говорим кво става като си го купи. Ми малко ме гила това, и то съвсем.
Ако някои си въобразява, че фотографията се изчерпва с неговата сапунерка настояща/бъдеща и требе само за това да се говори и слуша, се лъже. Във форумите за художници не си говорят само за боички и четки, нито си ги мерят нон-стоп
По-градивни и консенсусни са темите, дето всички сме невежи и си говорим за изкуство...вероятно щото няма кво да си мериме там.![[smilie5]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie5.gif)
Публикацията е редактирана (23-05-05 15:11)
|
|