Автор: volokin
Дата: 05-05-05 14:09
Бони, да може и да няма сайт с повече фотографска информация, но това не значи, че тук бъка от такава. Истината е, че информацията клони към нула. Аз не смятам, че въпроси от рода какъв апарат да си купя огледалнорефлексен или компактен са фотографски, щото този който ги задава, можеше поне малко да си направи труда да почете и да зададе по-компетентно.
А темите които излязоха в последно време няма да коментирам.
Не трябва да се мери с два аршина.
Интересно що така в немски форуми а ла
http://www.phototec.de/frame39.htm изчитам всичко, дори това, което не ме интересува, а тук започнах да подбирам не само темите които да чета ами и авторите, т.е. които да не чета, и трябва да ви кажа, че количеството на нечетените теми нараства
Бони, ти естествено може да ми кажеш, ми стой си там и аз може наистина да не влизам повече тук, ама мислиш ли че това ще ни оправи сайта??
Не мисля че Ребелиоз е нагрубил някой, мисля обаче че с такива призиви като неговите няма да се стиге до никъде, просто няма кой да го чуе.
Вчера Жоро зададе въпроса; ''има ли смисъл?'', аз бих го перефразирал, има ли смисъл от този форум в това му състояние?
Не ми се сърдете, но не си ли задавате въпроси що хора като Х, У, рядко пускат теми, а има какво да ни кажат (визирам някой профи фотографи). Не мисля че нямат време, а по-скоро не им се занимава, като знаят аудиторията тук...
Знам, че е трудно да се модерира един форум с такава големина, но мисля пътят не минава от другаде, ако изобщо имате някакви цели, иначе ако това е форум за вицове или забава, си оттеглям изказването, сори не съм го разбрал...Но не бих го нарекъл фотографски.
И накрая едно положително нещо: с въвеждането на опцията за изключване на анонимните изчезна и боклука от коментари, или поне намаля значително. Значи има решения, трябва да ги търсим само
|
|