Автор: murnau
Дата: 26-04-05 02:16
Предполагам, че не само на мен ми е дотег нало да чета изказвания от типа на вчерашните : расистки и всякакъв тип сектаристки, нямащи нищо общо с фотографията, под снимки, след това и във форума.
Подобни изцепки нямат място тук, според мен. Нито където и да било, ако мястото се счита за демократично и в съгласие с правата на човека. Photo-форум, струва ми се, е все още такова място.
Може би не задълго, понеже усилията от страната на някои "useri" са големи да го превърнат в кочина...
Няма да говоря с конкретни примери, но ако се наложи, няма да ми е трудно да го направя.
Та, призовавам всички, които се чувстват съпричастни към проблема с подобни изказвания, да се "разпишат" отдолу.
Моля всички "useri" да не занимават форума с подобни формулировки като вчерашните ("грозна циганка" и прочие); едно че са в разрез с някои норми, друго, че се обсъждат снимки, а не сме на пазара. Разчитам на вашата автоцензура (неефективна досега), защото админите не могат да висят денонощно тука, това е пределно ясно.
Повече толерантност, моля.
ПС. Знам, че моите теми често не са фотографски, но не са имали за цел да обиждат useri, да ги връщат с шамари там откъдето са дошли, да ги пращат в лагери и прочие.
|
|