Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Изказване по повод на снимка
Автор: acidness   
Дата:   23-04-05 17:55

https://photo-forum.net/i/111693&CATEGORY_ID=1

Погледнете само как въпросния кафез прави коментар на снимка, срам и резил, оставям го на вас
 Re: Изказване по повод на снимка
Автор: djm   
Дата:   23-04-05 18:08

нямам думи .....

Автор: sloth   
Дата:   23-04-05 18:29

Е как, вижте снимката в профила на кафеза: Русокос със сини очи, ариец и половина. [smilie7]
Автор: nemchev   
Дата:   23-04-05 18:39

айде и тука да покажем компетентни комент[smilie5] #6 #22 #33 #34 #35 #36 #37 ит.н.[smilie19] [smilie19] [thankyou] [ezik]
Дата:   23-04-05 18:41

пак съм заспалhttps://photo-forum.net/i/108507&USER_ID=8072[thankyou]
Дата:   23-04-05 18:42

https://photo-forum.net/i/108507&USER_ID=8072

а сега дали успях???????[smilie11] [smilie11]
Автор: jumbo   
Дата:   23-04-05 19:36

аре пак минути за реклама ама уж се възмущаваме
Автор: Lumix   
Дата:   23-04-05 19:57

....тук съгласен с jumbo ...!!!...
Автор: Amigo   
Дата:   23-04-05 21:59

Като гледам, някои от изразените реакции под снимката много не се различават по стил от изказването на "кафеза", а пък "протеста" "наказателно гласуване" ми се вижда доста странен[smilie5] [smilie18] [smilie18] [smilie18] Кой ще бъде "наказан" по този начин?![smilie11] [smilie11]

Автор: dimaida   
Дата:   24-04-05 00:53

В правилата на форума е написано:"От коментарите ще бъдат изтривани нецензурните изрази и мнения, обиждащи другите участници."Изказването на "кафеза" е обида от етнически характер,за която може да бъде даден под съд.Аз Бих могла да съм циганка,както и други участници във форума;Следователно,горе споменатото изказване ще бъде обида за "другите участници" ;От това пък следва,че то трябва незабавно да бъде "изтрито от коментарите".Не мога да проумея как може да се допуска под една творба,била тя добра,или не,да да виси надпис,достоен за градска тоалетна,при това,написано неграмотно...
Автор: murnau   
Дата:   24-04-05 00:54

mda, da ne e samo toj

makar che sum suglasen, basi prostotiata

ama dolu ima i borissov i todd
a puk acidness sum go zasichal da drunka glupsoti pod drugi snimki

....
tuj che .....
Автор: borissov   
Дата:   24-04-05 12:35

Ейй, ама много ги обичате циганите. Писна ми от такива лицемерни politically correct, дето вика murnau в една друга тема, изцепки. Нищо лошо няма в етническата неприязън, даже е полезна и необходима. А дупедавците да ходят да въртят анадолски мурафети на Доган, щом толкова милеят за етническия мир.
Нали много обичате Америка, що не направим като тях и не затворим мангалите в резервати??? И това ми било българи...
Автор: Amigo   
Дата:   24-04-05 13:04

"Етническата тема" май не е за този форум [smilie3] [smilie5] [smilie5] Нали имаше предложение преди време теми, развиващи се в извънфотографска насока, да се слагат в друга папка и там който иска да дава коментари?! Аз лично смятам, че в България се преиграва твърде много с "циганската карта" в ущърб на работещите честно българи, но това е друг топик, който няма защо да се разглежда тук [smilie6] [smilie7] Пък иначе всеки да снима каквото и когото си иска[smilie3] [smilie18] [smilie18] Кеф ти цигани, кеф ти арийци, кеф ти магарета...[smilie18] [smilie18] [smilie18] [shtrak]
Дата:   24-04-05 17:06

borissov, след това ти изказване схванах колко ограничен и елементарен човек си...
нищо лошо нямало в етническата неприязън, направо не вярвам на ушите си... за съжаление в българия прости националисти като тебе много, ама точно след 20- тина години ти и товойте съподвижници ще въртите свирки на въпросните роми и вие ще бъдете затваряни в резервати щото ще сте малцинство- ОГРАНИЧЕНЯК....
и още нещо - разводняваш ми темата - беше насочена срещу оплюването на модел на снимка, а това е ограничено
Автор: jumbo   
Дата:   24-04-05 17:10

ти да не си сред мераклиите мангасари дето ще каша 20 години да ти врътна свирка а?
Дата:   24-04-05 17:11

ти не се бъркай
Дата:   24-04-05 17:18

Въй, нидей, уби ма...
За едно за съжаление си прав - след 20 години мангалите (които неизвестно защо наричаш роми), ще са мнозинство. В момента на всеки 10 родени деца в България 6,7 са цигански. Е, щом това те радва толкова - честито! Да не би да имаш лек цигански привкус, та си толкова докачлив по темата? Или си от тия псевдо-българи, дето нямат нищо против да видят Азис министър на културата и Евророма в парламента? Аушвиц за вас, Аушвиц! Въпреки че с темповете, с които се плодят, няма да може да им насмогне!
Грозно звучи, знам, ама няма как - нещата трябва да се казват право, куме, у очи!

Аре ходи гласувай за ДПС, ако имаш годинките...
Дата:   24-04-05 17:35

borissov, triene mu e majkata na tvoite postove ;)
Автор: Todd   
Дата:   24-04-05 17:40

Яяя , и мен сте ме споменали тук :)))
Не мога да разбера що някой си ми натрапва неговото несъгласие с нещо си и ни сочи с пръст ??? Какъв си ти бе ???
Мангала е мангал винаги и постоянно !!!! Тая циганка или каквато е там е грозна !!! Вярно е и това де съм написал там че грозотата при жените зависи единствено от количеството ракия !!!! Ама какво от всичко това ??? Нищо !!! На човека му харесала -снимал я ! Нека .Нема лошо .Идея имал някаква - евала!!! Ама някой казал че било грозна циганка и айдеее ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ !!! Краставици на търкалета !!!!
[smilie23]

Дата:   24-04-05 17:41

murnau: ти си гей бе, твоето мнение не важи :-)
Дата:   24-04-05 17:42

mi pich, sha stane problem v skoro vreme...
tva ,che s e praish na velik s podobni mnenie si e lichno tvoj PROBLEM ;)
Дата:   24-04-05 17:48

значи, борисов и тод - май сте си лика прилика по ограниченост...
борисов - съжалявам те...
тод - земи ми подари хубавите си обективи, че на мен поне ще ми вършат работа[ezik] [ezik] [ezik]
Дата:   24-04-05 17:49

Нито ми е проблем, нито се правя на велик. Изказвам си мнението, нали ужким сме свободна държава, демокрация?
Демокрация, мръсна дума...Циганите и педалите даже имат право на глас, представяте ли си???
Дата:   24-04-05 17:50

acidness: ти ли ме съжаляваш бе, плюнко...
Дата:   24-04-05 17:53

izkazvaneto mi beshe kum Todd

demokracia ima i zaduljenia.
poveche niama da dobavia nishto, ako admina ne se pogriji za "pochistvaneto", shte pokaja i az kakvo e demokraciiiika.
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна

Тази тема е затворена