Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 гласуването
Автор: агата   
Дата:   19-04-05 10:02

за някоя снимка как става в крайна сметка? Защото не ми отчита гласа и честно казано малко ми е кофти, че не мога да дам вот за някой.[smilie2]
 Re: гласуването
Автор: boni   
Дата:   19-04-05 10:10

za koia snimka ne ti e otchelo glas??
Автор: Георги   
Дата:   19-04-05 10:18

помпиш за конкурса, а? :))))

(е, не ставаааааа)
Автор: gecko   
Дата:   19-04-05 12:27

Ако може и аз да попитам, с надеждата някой администратор да прочете това, каква е причината да не мога да гласувам за конкурсите? Имам повече от 5 влизания във photo-forum и повече от 2 снимки.

Автор: holden   
Дата:   19-04-05 12:35

Май си забравил да платиш членският внос [smilie11] ?
Автор: ivo80   
Дата:   19-04-05 16:07

членският е с непълен член обаче
Дата:   19-04-05 16:16

Gecko - kum momenta na obiaviavane na konkursite triabva da gi imash
Автор: gecko   
Дата:   19-04-05 17:18

Благодаря за пояснението.

[smilie18]
Автор: asb1   
Дата:   19-04-05 17:36

Като се спомена за гласуването виждам, че на първа страница..са подредени снимките от категория "Б"! Е какво излезе, значи си направихте вътрешно гласуване между някои членове от форума без да се ясни задълженията на така наречените "200", а и като видяхте, че интереса към техните фаворити не е голям си ги изкарахте на първа страница на форума..:-)) Както сте тръгнали може и да забраните на всички останали да гласуват....[smilie19]!
Автор: asahi   
Дата:   19-04-05 17:44

Б-рейтингът е по-представителен. Не мислиш ли?
Дата:   19-04-05 17:56

Не мисля....може би като коректив да, но не бих казал, че 200 човека биха определили по съвест и биха имали физическата възможност да видят всичко което влиза тук дори и да имаха това като задължение срущу заплащане! Не искам да влизам в полемика за изкуството, и кога то се превръща за избрани, и кое е по-ценно, това което е за всеобща консумация или това което се покзва на единици ценители, или че изкуството е изява на нещо лично на автора и публиката няма значение! Не съм съгласен...коректива да става норма, да бъде доминиращ, защото тогава кой ще бъде неговият коректив...тогава трябва да правим рейтиг "В" и тн.!
Автор: J0R0   
Дата:   19-04-05 18:02

Рейтинг Б според нас е по-представителен, затова ще стои на първа страница. Засега е така.
Дата:   19-04-05 19:02

J0R0, е да сте живи и здрави! Рече и отсече като старшината и банята :-))! Защо ли съм тръгнал да питам...и все пак, като си покажете всичките снимки, нали ще върнете отново рейтиг "А" на първа страница, ей така за разнообразие :-))
Автор: kali222   
Дата:   19-04-05 20:34

Сложете му тогава направо име Рейтинг А, че да се знае за какво става дума, а всъщност като се замисля, може да е по-добре да премахнете изцяло онзи "срамния" рейтнг на простолюдието и толкоз... Няма да ви загрозява сайта, я! За какво бяха тези увещания "то ще е само коректив... ще е само паралелен..." - нямаше смисъл...
Моето скромно мнение, макар че едва ли има някакво значение, се доближава до това на asb1, че онези 200те не са в състояние и едва ли имат желание да гледат всичко, че онази част от това което са видели и са си направили труда да гласуват за него да е оценка с достатъчна степен на представителност.
Автор: samara   
Дата:   19-04-05 21:00

....пак масовото ни соц. съзнание...ами хората си правят фотографски сайт за тях си ( фотографите де )....ние не стига, че се намесваме неканени и безплатно, ами и искаме равни права.....еееее...[ezik] [ezik] [ezik] [smilie18] [beer] [shtrak] ...няма равноправие, само бирата е еднаква ...[beer] [beer] [beer]

Публикацията е редактирана (19-04-05 21:01)
Дата:   19-04-05 21:14

samara, така си е... И аз това казвам - няма нужда изобщо от онзи непредставителния рейтинг... На илюзиите за равноправие сме се нагледали и е по-добре да не се опитват да ни ги показват.

Автор: niavaah   
Дата:   19-04-05 22:11

Автор: Георги
Дата: 19-04-05 10:18

помпиш за конкурса, а? :))))

(е, не ставаааааа)

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie5] [smilie7] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] https://photo-forum.net/joro/emoticons/EmoticonROFL2.gif
Дата:   19-04-05 23:16

Пичове много ли е важно за вас кой рейтинг е на първа страница?Едва ли не жизненоважно май:))
За нас е важно да не е формиран от ICQ гласуване. Като се отучат хората от тоя вреден навик да си разпращат линкове от снимките с молба за гласуване, с цел да си начешат крастата, виждайки си снимката на 1-ва стр. ,може и да го сменим пак[smilie18] [smilie18] [smilie18]
Просто се грижим за лицето на сайта [smilie18]
Аре споко.
Дата:   19-04-05 23:25

Е, чак пък жизнено важно... [smilie25] Слава Богу - не дотам... Аз лично съм си съвсем споко... само споделям мнение. Щом така сте решили - добре.. (както се пееше в една песен).
Дата:   19-04-05 23:34

Пак казвам, на нас не ни пука чии снимки са начело на рейтинга, чии сними са на първа стр. и т.н.
На нас ни пука да се виждат по-класните снимки, сайта да е привлекателен и за хората, за които фотографията е повече от просто "щрак", защото това е гаранцията, че ще има фотографски сайт. Ние искаме Фото Форум все пак да е фотографски сайт, в който да може да се намери и качествена фотография, а не просто web албум. Web албуми дал господ в нета.[smilie18]
Правете разлика между тези понятия.[beer]
Автор: RastaMan   
Дата:   20-04-05 00:52

Tapa e razmianata za6toto i bez tova snimkite ot A i B se prepokrivat v po goliama 4ast!Samo 4e zvu4i seedno vie bez jaltoto pravoagalni4e do imeto ne moje da kajete koe e gotino i koe ne!Taka go priema naroda!

A we boli me krasta A ili B e na parva stranica!Ae nazdrave!
Автор: krassimire   
Дата:   20-04-05 01:18

Ами я един компромис, и двата рейтинга, две колони, или две редици. Според случая.
Дата:   20-04-05 01:22

Друго нещо, прост любител като мен, дори да направи снимка по вкуса на тези с жълтото значе, кой ще му я види, че да придобие рейтинг Б?
Автор: vizioner   
Дата:   20-04-05 01:23

току що погледнах подреждането в двата рейтинга и ми се струва ,че разликите са минимални! просто някои хора безмислено беснеят когато видят някоя случайно дръпнала снимка! аз мисля че благодарение на рейтинг "А" понякога имаме възможност да видим наистина добри творби, които много често убягват от погледите на утвърдените фотографи ,тъй те ,както бе казал един автор от това съсловие нямат време и нерви да се ровят в бълвочи! а също така си мисля, че няма как да попаднеш в рейтинг"Б" ако не са те забелязали в рейтинг"А" ,а сега тази възможност е още по-ограничена!
Дата:   20-04-05 01:27

E, аз имам дръпнали снимки в рейтинг А, и ме изкараха престъпник. Създавал съм фалшиви никове, разпращал съм ICQ молби, един почти направо каза че съм хакнал сайта :-), дрън-дрън, уж не ги интересуват рейтингите, пък така се раздразниха, че взеха да сипят обвинения.
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

Тази тема е затворена