Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Нека знаем имената си и какво искаме !
Автор: rhinov   
Дата:   17-04-05 18:18

Здравейте ! Умишлено не се намесих в темата, която наистина се изопачи и отиде далеч от идеята, която имах.
1.Основната ми идея беше - всеки член на фотофорума да може да закупи действително на преференциална цена продуктите на тези 3 фирми ! Постоянно чета по форума : къде мога да намеря APACER, Колко струва CASIO EXILIM Z57? Точно за това си дадох моето име, за да не занимаваме любителите фотографи с излишна информация.
2.Ние обичаме да знаем кой ни е клиента, неговото име , неговите проблеми !Много добре знаем колко нищожни сме в големия магазин като влезем и нашите въпроси остават висящи. За нас персоналния контакт е от съществено значение !

И няколко думи за такива като г-н АНТИРЕКЛАМА...как звучи ! ...ще кажа само едно 1989 ОТДАВНА ОТМИНА и анонимките не са на мода ! Аз не се срамувам да кажа че съм Росен Хинов и ще поддържам с Вас постоянен контакт и ще бъдете доволни от съвместната ни работа !
 Re: Нека знаем имената си и какво искаме !
Автор: koceto   
Дата:   17-04-05 18:32

забелязваш ли ,че първата тема ти е изтрита......

антиреклама може да е админ....
Автор: boni   
Дата:   17-04-05 20:22

Г-н Хинов,радвам се, че голяма и известна фирма като вашата проявява интерес към Фото Форум.
Редно е, ако желаете да рекламирате продуктите си на страниците на сайта, да се свържете със собствениците на Фото Форум на админския мейл. Вярвам, че целта ви не е само да направите отстъпка на хората от форума, а и да рекламирате по този начин стоките си.
Начинът за това е един и вероятно ви е известен. Вижте как го правят фирми като Панасоник,Самсунг,Джуниър,Амперел и т.н.
Не е възможно да допуснем какъвто и да е прецедент с безплатна реклама на сайта ни, тъй като това би довело до недоволство при всички останали рекламодатели, а оттам и до невъзможност сайта да се издържа.
Информирам ви,че всякакви опити за подобни рекламни спотове, намеци и изяви ще бъде прекратяван.
Ние,собствениците на Фото Форум също знаем имената си и не по-малко от вас знаем какво искаме.
Очаквам връзка с вас на служебния имейл ако желаете разбира се.
С уважение
Бони Бонев
П.П Разбира се админите нямат нищо общо с човека с ник антиреклама.
Автор: papi   
Дата:   17-04-05 20:34

прави са,когато са прави прави са си,не може да правиш пари на нечии друг гръб,аз лично смятам да се възползвам от тази реклама на вали,но би било редно да си платите за рекламата г-н Хинов,все пак точно тук можете да намерите много клиенти.
както споменават ако е физическо лице(например аз)предлага нещо единично,то никой от форума не би го приел като реклама,все пак нали точно затова са сложили този базар,пък и те админите на този сайт правят всичко напълно безплатно,нека сами си кажат колко им струва тази подръжка на сървъра им...
Автор: jumbo   
Дата:   17-04-05 22:42

мда много хора също питат от къде да си купят фотоапарат марка.....
примерно аз или някой им дава телефон за връзка с фирмата защото все пак ги знаем
а аз не си позволявам в качеството си на представител на въпросната фирма да казвам
вижте пичове ние сме яка фирма и предлагаме това което търсите само се обадете

та това ми е мисълта ако спазваме правилата за всички ще е добре
Автор: rhinov   
Дата:   17-04-05 22:59

Здравейте ! Напълно съм съгласен с Вас и ще се свържем с админа на сайта и в най-скоро време ще присъстваме с платени банери. Искрено се надявам да си бъдем полезни един на друг ! С пожелание за успехи :Росен Хинов
Автор: jumbo   
Дата:   17-04-05 23:05

[smilie24] е това вече е сериозна приказка
Автор: niki_niki   
Дата:   17-04-05 23:05

само да попитам !!!

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=2&i=6103&t=6103&phorum_uriauth=

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=2&i=7967&t=7967&phorum_uriauth=

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=2&i=7858&t=7858&phorum_uriauth=

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=2&i=7641&t=7491&phorum_uriauth=#reply_7641

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=2&i=8396&t=8311&phorum_uriauth=#reply_8396

Има и още, но ме мързи да ровя из форума.
Това не е ли един вид реклама, която сте пропуснали през цедката или хората са си платили за тези постове във форума ???

Публикацията е редактирана (17-04-05 23:09)
Автор: boni   
Дата:   17-04-05 23:11

niki-niki и трите постинга са на частни лица.Базара е за обяви на частни лица.
Автор: namaste   
Дата:   17-04-05 23:25

Публикацията е редактирана (17-04-05 23:47)
Автор: Darksorrow   
Дата:   17-04-05 23:26

webmaster@photo-forum.net, подозирам [smilie8]

Публикацията е редактирана (17-04-05 23:26)
Автор: namaste   
Дата:   17-04-05 23:31

Публикацията е редактирана (17-04-05 23:47)
Автор: Тони-К   
Дата:   17-04-05 23:35

ohhhh tiger tiger,
Have you got some Money?
If you have money you will have pretty ladies.
If you have no money all you can afford are grandmothers.

Публикацията е редактирана (17-04-05 23:39)
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена