Автор: matasel
Дата: 25-02-05 10:11
Гледам си днес "Врабеца" и не щеш ли виждам ново мнение. Викам си брейййййй още някой се е сетил за мен. А то, раз-ш ли въпрос под формата на обвинение или обвинение под формата на въпрос, което повече ви харесва:
Rebellious
24.02.2005 20:01
А какво ще кажеш за това- http://www.photo.net/photodb/photo?photo_id=2979660 ? Като близнаци са според мен и като се има впредвид и другите нещица ,по-точно рекламния ти постинг във форума ,подкрепата от админа в много тънък момент,тогава какво да си мисли човек ? Може и да е просто съвпадение,но не стават ли твърде много въпросителните ,изброени по-горе ?
Би ли ми отговорил ?
E, отговорих му на човека - постарал се да пита - задлужил си е и отговора. Даже в Библиятя е казано "Искай и ще ти се даде". Само не знам.... дали двата врабеца са наистина близнаци или са само брат'фчеди!
Ама това нищо - Rebellious си мислел, че врабецът на Hector Brandan и моят били близнаци, а всъщност се оказало, че те са само брат'фчеди и то не първи, а я 100-ни, я хилядни, я милионни. Ще ме прощавате, ама мога ли да ги знам родословията на врабците!
Но човекът, Ребеллиос де, си мисли! А силата на мисълта няма граници!
Друго е по-важно - обвиниха БОНИ!!! в колаборационизъм (ей, че красива думичка, а - абе, хубав си е българският език - кой каквото ще да разправя) с матасел! Е, Момко или Моме, ребелиусЕ, нов/а си ти в тоя форум и много неща не знаеш!!! Но с питане и до Цариград се стига, моме/момко- питай, учи се и голям човек ще стане от теб - може и политик и президент, а защо не и крал, А? Долу краля! Да живее краля! Хубаво нали!
Абе всъщнос..........няма ли мъже тук - разпнете го тоя МАТАСЕЛ, БЕЕЕ! Догога ще ни лази по нер..., по ФОРУМА!!
|
|