Автор: krasimir
Дата: 06-02-05 15:04
Напоследък забелязвам интересна схема възприета от част от форумистите с цел трупане на точки. Пуска се снимка в личния профил, моментално снимката се “забелязва” от 6-7 близки приятели и попада в рейтинга за деня. Това осигурява поне 24 часа гледаемост на снимката от болшинството участици във форума, защото на всички е ясно, че се гледат преди всичко снимките до пета страница в “избрано” и тези в рейтинг за деня и за последните три дни. След изтичането на 3 до 7 дни снимката се пуска в албум “избрано” с натрупаните вече точки, което осигурява отново по-голяма гледаемост, защото всеки би се заинтригувал повече от снимка със стотина точки отколкото от току що качена снимка с рейтинг нула.
Ще кажете, че всеки може да качва снимките си по този начин. Аз пък ще отговоря, че не всеки би се занимавал с правенето на агитки и пращане на съобщения по ICQ-то с цел самозалъгване за това колко е велик.
Ще попитате каква е връзката с правилата. Е, след като допускат такава схема, значи нещо в правилата куца.
Та какво е за мен фото-форума? Място за забавление, мястото, от което научавам по нещо интересно, мястото, на което показвам снимките си и с интерес очаквам отзивите за тях, независимо дали са положителни или отрицателни. Точките ме интересуват до толкова до колкото да не ме поставят в неравностойно положение при показване на снимките ми.
Ако нещата не се променят, аз съм намерил решение за себе си. Така и така имам право на три снимки седмично, а пък рядко го ползвам. Ще започна да пускам една снимка три пъти и за да не е в разрез с правилата ще е с различна обработка – цветно, черно-бяло и в лила, защото забелязах, че е на мода :))) Може и да е малко досадно, поради което се извинявам предварително.
Публикацията е редактирана (06-02-05 15:05)
|
|