Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Некоректност
Автор: kipp   
Дата:   27-06-06 19:17

След като днес прочетох темата на Холдън https://photo-forum.net/forum/read.php?f=2&i=67993&t=67993&phorum_uriauth= за прословутото 20Д, реших да споделя горчив опит, от друг некоректен потребитл тук, а имено "nechovek" или Къньо Кънев от Кабит ООД София.Той заяви интерес към моя стока, публикувана в този базар, даде ми адрес за да я пратя, аз го направих и след 5 дни получих обаждане от логистичната фирма, че Къньо Кънев е отказал да приеме колета, без да даде никакви обяснения. Телефонирах му, той учтиво ми се извини и предложи да ми възстанови транспортните разходи(което до момента не е направил) КРЕЩЯЩА НАГЛОСТ!!!Нестига, че през времето, когато е пътувала стоката тя е била със статус "продадена", ами и купувача 5 дни неможа да има доблестта да каже дори че се отказва!!!
Ако има други парени да си кажат :-)

Публикацията е редактирана (27-06-06 19:18)
 Re: Некоректност
Автор: CYPER   
Дата:   27-06-06 19:21

Аре стига глупости ве [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Как може да правиш сравнение между постъпката на Holden и тази на тоя Къньо Кънев [smilie11]

Останаха ли хора с нормално мислене и логика [smilie10]
Автор: samara   
Дата:   27-06-06 19:23

...жега, не прощава [smilie8] ...хайде, успокойте се [smilie5] [beer] [beer][beer]
 Re: Стената на срама
Автор: Airborne   
Дата:   27-06-06 19:24

cyper, в случая говорим за морал, не за закон.
това явно е чужда дума за душици като гореопоменатите[smilie8]
Дата:   27-06-06 19:35

Airborne, двете случки са просто несравними - ФАКТ
Дата:   27-06-06 19:39

Двете случки са НАГЛО погазване на устен договор, на чиято база се гради този и други подобни базари
Дата:   27-06-06 19:45

kipp, ти къде видя в онази тема Holden да е казвал ясно и отговорно, че апаратът е запазен за krp и никой друг не може да го купи.

Избирателно ли четеш [smilie11]
Дата:   27-06-06 19:49

[smilie7]

Публикацията е редактирана (27-06-06 20:13)
Дата:   27-06-06 19:54

Ще ти дам аналогия: Търговете на Ebay

Когато ти сложиш своята цена се обвързваш с закупуването на продукта. Но когато някой друг даде повече, това значи ли, че ти си прецакан от продавача [smilie10]
Дата:   27-06-06 19:57

[smilie7]

Дата:   27-06-06 20:00

Обявата на Holden имаше срок до идването му в Бургас (има конкретни дати в обявата).
Да така е, когато bid-неш и си higher bidder печелиш ти. Купи на определена цена - т'ва к'во общо има [smilie11]
Автор: Airborne   
Дата:   27-06-06 20:01

[smilie8]

Публикацията е редактирана (27-06-06 20:11)
Дата:   27-06-06 20:03

[smilie7]

Дата:   27-06-06 20:10

Airborne, голям батко си - недей така да се излагаш с такива определения. [smilie18]

kipp - 2 реда глупости и нищо съществено - за сметка на това се опитваш и ти да даваш определения [smilie23]

Като не можете да спорите като големи хора въобще не пишете [smilie23]
Автор: ejko   
Дата:   27-06-06 20:14

CYPER, пич, в конкретния случай не заемам страна, но само да ти кажа, че не може да си толку компетентен за всичко! Избирай си теми, по които да пишеш и такива, по които да не го правиш! Аз само теб чета имам чуството!
Дата:   27-06-06 20:18

не може да си толку компетентен за всичко!
Не съм
Избирай си теми, по които да пишеш и такива, по които да не го правиш!
Правя го
Аз само теб чета имам чуството!
Някъде бъркаш [smilie10]

Аналогията направена в първия пост е глупава, а авторът си държи на глупостите - това дразни [smilie23]
Нека оставим черното да си бъде черно и бялото да си е бяло, а? [smilie24]
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена