Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Nikkor 35mm 1.8 G
Автор: ELII   
Дата:   14-11-12 11:29

Продавам Nikkor 35mm 1.8 G в гаранция до м.Април 2013г, закупен от Фотосинтезис.
Цена 200лв.
 Re: Nikkor 35mm 1.8 G
Автор: deniac   
Дата:   14-11-12 11:35

Купувам го.
Дата:   14-11-12 13:22

Тоя, дето нагло ме пререди 5 минути след като видя поста ми по-горе, му пожелавам най-добрите снимки [smilie24]
Автор: dberov   
Дата:   14-11-12 13:39

Жената е много коректна и не мисля че вие сте бил първия, може да е получила предложение преди вас на лични или по телефона. Казвам това понеже аз също писах на лични и ми бе обяснено че има направено предложение преди моето.

Публикацията е редактирана (14-11-12 13:40)
Дата:   14-11-12 13:42

Всички други предложения са след моето в 11:35.

Както и да е. Тука стана масова практика пререждане и пазарене "на тъмно".
Автор: делчо   
Дата:   14-11-12 14:22

Сега е момента продавачката да усети пълното значение на думичката "търг" [smilie5]
Автор: maxbam   
Дата:   14-11-12 14:26

и аз го купувам ако е останало нещо за купуване :D
Дата:   14-11-12 14:57

Тъй като съм човек, който държи много на чистото си име, не мога да не се намеся, защото за три дни публикувайки обяви в Фото Форум натрупах толкова разочарование от хората и най-вече характерната българска черта да не вярваш на другите, че не се въздръжах, въпреки трите си деца вкъщи и купищата работа, която имам относно работата с която се занимавам и обажданията на множество непознати хора,кото ми търсят всеки ден и получаването на още толкова писма на ден, да седна и да направя снимка на първото съобщение изпратено за тази обява днес, броени секунди след като я публикавах и може би най-накаря една малка част от всички вас да повярват, че има и честни хора на този свят и, че парите не са всичко!!!!

Ето и снимката за всички, които имат съмнения!
Линк за свалянe:
Файл: _DSC1789.jpg

http://tranzit.dir.bg/load.php?id=mEaV1vsgRYo9Cdzk1400795

И благодаря много на малкото хора, които ме защитиха и повярваха!Благодаря ви!

Публикацията е редактирана (14-11-12 14:59)
Автор: Uri64   
Дата:   14-11-12 17:06

Е, то нямаше да има подобни "Радини вълнения" ако цената беше около нормалната, а не толкова ниска. Та само преди седмица-две този обектив можеше да се купи чисто нов и с гаранция за 280 лв на промоция от Емаг. А сега същото нещо се пуска с 80- 100 лв по- малко и изведнъж "човек за човека е вълк". Да се чуди човек да се смее ли или да плаче. Прауд то би Бългериън, както имаше един лозУнг на границата между Костово и Царско време :)
Автор: marrio31   
Дата:   14-11-12 20:10

аз вече ти имам телефона..и очаквам да пуснеш нещо интересно,иначе и аз останах малко разочарован от първите продажби,но те разбирам и ти пожелавам успех[cool]
Автор: jey6   
Дата:   14-11-12 20:37

направо да продаваме всичко и да чакаме Ели да пусне Д800Е за 3к :D
Човек да не ви пусне добри цени... ще го изядете.
Автор: DeDomus   
Дата:   14-11-12 22:33

Да, проблема на колежката е, че пуска употребяваната си техника на НОРМАЛНИ за употребявана техника цени!
Защото е НОРМАЛНО неща, ползвани 2-3 и повече години, без гаранция да поне 30% по-евтино от новите.
Вместо това старите неща се продават на цени почти от магазина, понякога има обяви с цени по-високи, отколкото струват на ново.
И нямам предвид само промоциите на ЕМАГ.
Лошото е, че живеем в България, а доходите тук са мизерни. Затова се получават такива неща.

И накрая искам да благодаря на ELII за разумните и коректни предложения!
[smilie24] [smilie24] [smilie24]
Автор: мителшпил   
Дата:   14-11-12 22:36

Уважаема Ели,
Ако не искате да бъдете упреквана в търговски практики от типа "тука - има, тука - нема", посочвайте в своите обяви неизбежните (и изискуеми, според правилата на форума) атрибути - вашето местоположение (град, село, махала...), телефон за контакт и т.н.
Аз, например, също бих ви заподозрял, след като виждам, че вече някои са осветлени от Ваша (загадъчна) милост и разполагат с телефонния ви номер. Хайде, приемете го като провокация, позволете и на мен да получа заветните 9 цифри в точната комбинация (0-лата е ясна, ще я сложа отпред). Пък аз ще го споделя с колегите, та дано облекча и вашите форумни дни...

Публикацията е редактирана (14-11-12 22:58)
Автор: ivjordan   
Дата:   15-11-12 01:49

OFF TOPIC: реално, в базара цените са доста раздути и когато се появи нещо на нормална цена, става битка. Добрите продажби приключват за минути. Самият аз закупих тяло и обектив на добра цена в рамките на двайсетина минути от публикуването, като се чух с продавача по телефона. Преди това пропуснах една-две продажби, защото разчитах на лични съобщения или коментари в темата.
Идеята ми е, публикуването на телефон да е задължително за всички обяви.
Иначе, всеки е свободен да продава на каквато цена намери за добре.
Проблемът възникна, защото точно тези обективи от известно време са на доста ударна промоция. Аз също съм "вътре" с 35/1,8 (не се чуствам "вътре"), но какво да се прави, преди половин година обективът беше на други цени.
Автор: jeronimo69   
Дата:   15-11-12 08:24

Здравей ELII.

Затвори тази тема че стана помия.

Приятен ден на всички
Автор: DeDomus   
Дата:   15-11-12 09:20

подкрепям!
Дата:   15-11-12 14:04

Ехе, тук станало много интересно!
Друг път като искам да си продам нещо ще си го оставя в наследство на децата. То и без това с тези обективи съм заснела такива кадри, че са направо безценни;)май така е най-добре;)
Поздрави на всички![smile]
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.