Автор: nasko76
Дата: 18-09-12 14:32
Апарата закупен от оказион на 24 кадъра !!! :) и в момента е на около 17 000 кадъра. Снимъл съм само аз, основно децата и пейзажи. Апарата е пазен, не е изпускан, не е мокрен няма никакви забележки по работата му. Оценка 9.5/10
За технически характеристики: тук
Обектива 17-70/2.8-4.5 е закупен заено с апарата и е комплект с оригинален сенник. Обектива е изключително остър. (Основно заради него минах от Canon на Sigma). Състояние 9.5/10.
Другия обектив (55 - 200 /4-5.6) съм го купувал от колега от форума и съм снимал 2-3 пъти с него (мързи ме да сменям обективи). Има си и сенник. Състояние 9/10.
И двата обектива са били винаги с филтри и се продават заедно с тях.
Всичките неща си имат оригинални кутии, книжки, кабели, каишки, батерия, зарядно, капачки за обективите и въобще всичко както си е от магазина
Както се подразбира: гаранция няма.
Цена:
1. Тялото Sigma SD14
2. Sigma 17-70mm f/2.8-4.5 DC + Nikon L1Bc 72mm
3. CF карта Apacer PhotoSteno III pro 4GB - 150X
4. Саморъчно направен жичен спусък.
Общо: 700 лв.
Отделно предлагам и Sigma AF 55-200mm f/4-5.6 DC + Massa MC-UV 55mm: 85 лв. + 15лв. = 100лв.
Ако се вземе всичко (с втория обектив) цената с 20 лв. надолу.
Апарата е прерфектен за АРТ фотография и пейзажи. Иначе е малко бавен за спорт и репортажи. При трудни условия не разпознава добре баланса на бялото, но аз снимам само в RAW и това не е проблем.
Причина за продажбата:
Много ми е тежък! Преди снимах с един Canon 350D и го носих със себе си постоянно, а сега си стои в къщи. Освен това правя излети в планината, а там всеки грам е важен :)
Друга причине е, че искам да тествами и Nikon. В този ред на мисли приемам и предложения за бартер (за сега съм си харесал D5100)
Апарата се намира във Велико Търново, но изпращам с Еконт навсякъде с всички опции!
Реални снимки на комплекта
Последните 2-3 страници от профила ми са правени с този апарат!
Матрицата Foveon x3 е невероятна! Сравняват го с Canon 5D :)
тел.: 0899202112 - Наско или на лични.
|
|