Автор: korn_val
Дата: 24-08-12 08:54
Хей Ivan78,
Няма такъв нагъл човек като тебе, направо ти се чудя как не те е срам да пишеш в тази тема. Нека да разкажа на хората що за същество си ти:
Изминалата неделя 19.08.2012 след като съм пуснал обявата излизам с приятелката ми на сладкарница. Въпросният Иван ми се обажда в 20:07 часа и ме разпитва надълго и нашироко колко наистина запазен е апарата и всичко както си му е реда. Пожела да му по-добри снимки на апарата възможно най-скоро, едва ли не веднага. Обясних му любезно, че съм излезнал и ще се прибера след 2-3 часа. Всичко ОК... докато се наслаждавам на гофретката с шоколадов мус получавам смс от Иван, който гласи "Аз съм пред компютъра и очаквам снимките" часът е 21:04. Викам си... брей много на зор момчето сигурно много е заинтересован от апарата. Тръгвам към вкъщи да правя снимки на апарата и да пращам. Тъкмо съм направил снимки и ги прехвърлям на лаптопа и получавам още един СМС, пак от Иван и гласи "Да чакам ли снимки???" часът е 22:05...
Вече леко се издразних, но викам клиент е, всичко е ОК. Пращам му смс, че не ми е пратил нито мейл нито лично съобщение и няма как да му изпратя снимки. Дава ми мейл и пращам снимките. Като снимките трябваше да са на точно определени места, които иска да се увери, че нямат следи от употреба.
След малко получавам СМС да изпратя снимка правена с апарата. Пращам и такава... разбира се не последната, защото бяха лични снимки, но на 100-на кадъра по-стара. С обяснението, че лични снимки не мога да изпратя.
След малко получавам СМС, който гласи "Мога да плата 1050лв ако си съгласен утре до 09:30 ще чакам вашият отговор или чрез СМС или в фотофорум Ivan78 ми е кикнейма в форума. Поздрави.".
Всичкото това бързане, показване колко е запазено тялото и накрая... буф дай 250лв отстъпка... направо ми съсипа вечерта, аз да бързам снимки да правя и пращам... ами да беше започнал с това, че не дава повече от 1050лв и да не се занимавам изобщо.
Върнах СМС, че няма как да я дам камерата на под 1290лв и че преди малко са продали Д300 на 50 0000 кадъра за 1100лв и го е изпуснал.
За радост... Иван ми връша смс, че за 1400лв има D300s във форума който се продавал, на 5334 кадъра и с остатъчна гаранция до април 2013, и че аз нещо съм се объркал с тази цена, защото виждаш ли пазара бил много "шарен".
Разбира се отговорих му чисто приятелски "не чакай, скачай" и той ми писа, че това точно направил.
Ами хубаво Иване, купил си D300s за 1400лв, на 5000 кадъра, за какво аджеба пишеш глупости в тази тема??
Не е ли те малко срам поне?
|
|