Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 sony a900
Автор: vikitovikito   
Дата:   11-05-12 12:29

Здравейте , продавам sony a900 , тялото е купувано от сони център ЦУМ София (гаранцията изтече в края на февруари 2012г.) ползвано е любителски единствено от мен . Камерата надхвърля многократно скромните ми нужди от дигитална фототехника , както се вижда причините за тази мъчителна раздяла са съвсем обикновени и нормални . Сработванията на затвора са между 7 - 8 хил. к. и спокойно може да се приеме че камерата е в пълният си работен ресурс . Няма абсолютно никакви следи от употреба по корпуса или дисплеите , окомплектовката е както в магазина , кутия , кабели , батерия , дистанционно , cd .

Предпочитам контакт по телефона , на лс. ще отговарям избирателно и по мое осмотрение . Камерата е налична за оглед и тест в София , не пращам с куриери !

Цена 3999лв.

Тел. за контакт : 0887 ...... Виктор !

[beer]
 Re: sony a900
Автор: mitakabs   
Дата:   11-05-12 12:43

[shtrak]
Автор: Alex-dan   
Дата:   12-05-12 00:26

[smilie2]
Автор: vikitovikito   
Дата:   12-05-12 09:40

За проявяващи сериозен интерес цената няма как да остане такава [smilie25]

[beer]

Автор: djfroggy   
Дата:   12-05-12 11:05

Човече, защо се разделяш с хубавото тяло? Аз продадох навремето моето, минах през други 2 системи, накрая пак се върнах точно на А900. Загубвайки над 1500 лева от "експеримента" си. Не прави тази грешка!
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.