Автор: prutskov
Дата: 31-01-12 01:41
Продавам nikkor 10.5mm f 2.8 + Nodal Ninja 5 za 1400 лева (комплекта) - първи собственик съм.
Техниката е на около 2 години, обектива е ползван малко (под 1000 кадъра - не, че има значение, де - то, може и на 1 кадър да е - и да не става за нищо обектива), нинджата е ползвана 3 пъти общо - за 360-градусови панорами.
Всичко е с оригиналните кутии - както е от магазина (естествено - подписвам договор за продажба - със серийните номера и т.н. - за да не се притеснява новият собственик - фактура не мога да издам, купувани са на физическо лице).
На NN5 - не са използвани консумативите които са в комплекта (смазка и т.н.)
Възможно е продаване по отделно - просто - трябва да се договорим.
Техниката е налична за оглед в София, предпочитам, ако някой извън София има интерес - да си намери приятелче в СФ - което да прегледа нещата - не искам да чувам - как някой си е купил нещо с Еконт (примерно) , ама - не му е харесало, или - да разкарваме някаква техника напред-назад "за сметка на получателя".
Причина за продаването - не ги ползвам, само им бърша прахта.
Моля, тъй като не влизам често във форума - ако не отговарям на лични - търсете ме на 089 22 33 8 66 - Димо Грозев.
Снимки - еми, не виждам смисъл да снимам неккви лещи и железа - според мен - всичко е 10/10 - наистина - ако някой има интерес - нека да види нещата.
Цени по отделно:
10.5 - 1000 лева,
NN5 - 550 лева.
Благодаря, че прочетохте обявата:)
Публикацията е редактирана (01-02-12 12:59)
|
|