Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 10.5 fish + NN5 - 1400 лева
Автор: prutskov   
Дата:   31-01-12 01:09

Здравейте :)

Re: 10.5 fish + NN5 - 1400 лева
Дата:   31-01-12 01:41

Продавам nikkor 10.5mm f 2.8 + Nodal Ninja 5 za 1400 лева (комплекта) - първи собственик съм.

Техниката е на около 2 години, обектива е ползван малко (под 1000 кадъра - не, че има значение, де - то, може и на 1 кадър да е - и да не става за нищо обектива), нинджата е ползвана 3 пъти общо - за 360-градусови панорами.

Всичко е с оригиналните кутии - както е от магазина (естествено - подписвам договор за продажба - със серийните номера и т.н. - за да не се притеснява новият собственик - фактура не мога да издам, купувани са на физическо лице).

На NN5 - не са използвани консумативите които са в комплекта (смазка и т.н.)

Възможно е продаване по отделно - просто - трябва да се договорим.

Техниката е налична за оглед в София, предпочитам, ако някой извън София има интерес - да си намери приятелче в СФ - което да прегледа нещата - не искам да чувам - как някой си е купил нещо с Еконт (примерно) , ама - не му е харесало, или - да разкарваме някаква техника напред-назад "за сметка на получателя".

Причина за продаването - не ги ползвам, само им бърша прахта.

Моля, тъй като не влизам често във форума - ако не отговарям на лични - търсете ме на 089 22 33 8 66 - Димо Грозев.

Снимки - еми, не виждам смисъл да снимам неккви лещи и железа - според мен - всичко е 10/10 - наистина - ако някой има интерес - нека да види нещата.

Цени по отделно:

10.5 - 1000 лева,
NN5 - 550 лева.

Благодаря, че прочетохте обявата:)

Публикацията е редактирана (01-02-12 12:59)
Дата:   02-02-12 10:21

[smilie24]
Дата:   03-02-12 13:19

nikkor 10.5mm f 2.8 - запазен за оглед [cool]
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.