Автор: ahab
Дата: 09-03-06 11:18
Takiva kato vas iskam da me ubedjat v protivnoto.
Ето че аз се опитвам да те убедя в противното, но ти не искаш. Нито показваш къде си чел лоши отзиви за колегите си.
Упорито продължаваш: не съм ги ползвал, ама четох не помня къде, че някой нещо бил писал против тях. Не даваш силен аргумент по този начин.
Аз се впрягам по съвсем друга причина. Тя е проста:
В тази безнес като изключим големите фирми сте 30-40 души в цяла България. Имате магазини, дюкяни, канали за внос, опит, връзки помежду си. В най-малките градове най-често има един такъв магазин и той се знае от всички.
Твърдо вярвам, че клиентите трябва да поощряват такива търговци които предлагат добра стока и услуги на клиентите си - фотографи и любители. Няма значение дали си ти, Деков, Павилиона, Фобо, Гената или Славей ако съм доволен от нещо аз трябва да го споделя с останалите. Така поощрявам коректното поведение което е добре за останалите клиенти.
От друга страна не бих се колебал и да изкритикувам нещо което не ми харесва. Ако например ти продаваш преходници за нещо си по 20 лева, а друг в провинцията им иска 50 това трябва да се каже. Варианта - не купувам оттам и си мълча не е ОК. Казвам пред всички въпреки, че конкретния продавач може да ми се разсърди.
Затова не се учудвай, че взимам силно страна.
Ако друг потребител има забележка ще я приема. Но някой от другата страна на щанда без да е купувал да дава мнение - за мен е неприемливо.
|
|