Автор: PeterPAN
Дата: 11-02-06 11:12
Аз имам такъв и съм много доволен, също смятам че по много малко неща отстъпва на ДСЛР, а даже има и много предимства пред тях, разбира се за какво ще го използваш все пак!
Голямо предимство е компактния размер и обектива 28-200 ф2.8 ф3.5 и Стабилизираната матрица
достатъчно бърз е при нормално осветление,
при слабо осветление автофокуса м у е изключително бавен (2-3) сек. но е много точен и не прави грешки ако фокусира!
при слабо осветление аз снимам с външна светкавица и изцяло на ръчни настройки и ръчен фокус използвайки ДОФ фактора и нямам грижа с този трик става по бърз от 300Д при всички случаи и през визьора гледам само за композиция на кадъра!
пускал съм доста теми търси за КМ А200 с търсачката, не ми се повтаря пак!
Аз съм изключително доволен до сега съм имал много възможности да го продам ма не съм го направил още и ще си го ползвам!
Иначе бях много навит на КМ 5Д, но не си струва в моя случай нищо качественно ново няма да постигна ако го сменя предпочитам да изчакам 1,2 год и тогава да си зема нещо ново което ще е коренно по добро!
Снимал съм и с Никон Д70 и с Канон 350Д и не съм много впечатлен!
пусни едно съобщение на p.petrov bultex.bg и ще ти пратя снимки правени със статив с Никон Д70 и КМ А200 при едни и същи настройки на Приоритет на бленда (5.6) при доста слабо осветление(в промишлено хале) без светкавица да прецениш сам!
просто това е един от малкото апарати който си заслужава всяка една стотинка от цената, стига да знаеш как да го използваш!
Виж профила ми всигки снимки са правени с него! има едно цвете на което са дадени данните за снимани снимано е от ръка на майтап, просто си щраках да видя какво ще се получи, нека някой с друг апарат 300Д, 350Д или какъвто си иска да го повтори при същите настойки и от ръка, при доста слабо осветление , беше доста късно вечер, малко преди стъмняване!(стабилизатора работи перфектно(мисля че на 1/15 беше снимано) докато с 350Д трябва да снимаш минимум на 1/100 1/120 да излезе снимка без размазване!
Айде успех, нема да съжеляваш!
Трябва да ме земат за реклама на А200 тея от ИДС
|
|