Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам Canon PowerShot S5 IS - Нова цена
Автор: dametoo   
Дата:   05-02-11 15:22

Продавам Canon PowerShot S5 IS (първи собственик, купен чисто нов от Стемо, януари 2008). В комплекта вървят USB кабел, кабел за ТV, ремък за рамо + връвка за капачката на обектива. Две книжки (1 книжка е Основни функции, а втората По сложни функции) с инструкции на български, SD MC 32M Canon. Апарата работи отлично.

+

Tele-converter TC-DC58B 1.5x
Wide Converter WC-DC58A
58mm Close-up Lens 500D
58mm Screw-in Filter
Lens Adapter/Hood Set LAH-DC20
Battery and Charger Kit CBK4-300

+ още един чифт презареждаеми батерии със зарядно за тях, SD 60х 2 GB Apacer, SD MC 256M eFILM. Фото раница Case Logic (има място за лаптоп и мобилен телефон) + статив Slik. Също и чанта (Canon) само за фотоапарата. Към теле конвертора и адаптера има камуфлажни ''дрешки''.

Всичко с изключение на раницата и статива, съм го купувал от Стемо - първи собственик. Пазя всички кутии на изброената техника. Цена за всичко 800 лв. твърдо. Другата седмица ще кача и снимки.

В заключение бих добавил, че S5 - е много добра машинка. Бързо се свиква с нея, а резултатите поне за мен, не са никак лоши. Аз лично съм много доволен и за себи си доказах, че не е задължително да притежаваш техника за хиляди левове за да правиш хубави снимки. Макро лещата и теле конвертора надминаха моите очаквания. Така или иначе идва време за равносметка и в крайна сметка реших да мина на ЕОS, което е и причината за сегашната разпродажба.[smile]

Повече информация на 0893 433 844 - Димитър, или на лично съобщение тук.
 Re: Продавам Canon PowerShot S5 IS - Нова цена
Автор: smilen_k   
Дата:   05-02-11 16:34

Променил си обявата,вече не се ли продават по отделно?Питам за да не те притеснявам с оферти на лични.Междо другото така по трудно ще го продадеш(само съвет).
Автор: nikolas3   
Дата:   05-02-11 20:24

А и аз тъкмо се замислих на 200 левовата оферта за самия апарат.Ако не е тайна,защо смени офертата?
Дата:   08-02-11 00:36

smilen_k

Да, промених я. Още в самото начало исках и все още искам да го продам комплект всичко - Взимаш и снимаш. Знам, че така ще е по трудно, но нямам зор. Още когато пуснах първата обява мин. год. ми звъняха по телефона и ме питаха продавам ли отделно нещата. Тогава си мислех, че може би по отделно е по добре и пуснах така обявата, но в крайна сметка си промених решението и дори го намалих със 100 лв. Всичко е комплект. Който иска да снима диви животни - примерно с любителски апарат без да инвестира в бъдеще за скъпа техника това е решението. Аз успях за себе си да докажа, че може. В краен случай на витринката за спомен. Мисля, че отговорих и на nikolas3. [smile]

Публикацията е редактирана (08-02-11 00:51)
Дата:   08-02-11 00:54

Ако попадне в подходящи ръце апарата може да изкара още три години, че и повече.
Дата:   08-02-11 22:02

[smilie24]
Дата:   10-02-11 02:08

[smilie24]
Дата:   13-02-11 23:45

[smilie24]
Дата:   19-02-11 00:16

[smilie24]
Дата:   22-02-11 22:32

[smilie24]
Автор: stilian   
Дата:   22-02-11 22:59

Колега аз щях да го взема и се чудих какво стана. Можеше да звънеш един телефон. Ако все пак решиш пак да го продаваш отделно - rakovsky@abv.bg
Дата:   23-02-11 01:37

Извинявам се, че не се обадих. Промених решението си. Вече продавам всичко комплект - твърдо. Голяма част от нещата са като подаръци. Имам предвид фото раницата, статива, едното зарядно с батериите и др. Други все още са в гаранция тъй като ги купих през лятото на 2010. [smile]
Дата:   25-02-11 01:16

[smilie24]
Дата:   27-02-11 17:50

[smilie24]
Дата:   02-03-11 01:36

[smilie24]