Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам Canon PowerShot S5 IS
Автор: dametoo   
Дата:   03-02-11 03:21

Продавам Canon PowerShot S5 IS (първи собственик, купен чисто нов от Стемо, януари 2008). В комплекта вървят USB кабел, кабел за ТV, ремък за рамо + връвка за капачката на обектива. Две книжки (1 книжка е Основни функции, а втората По сложни функции) с инструкции на български. Апарата работи отлично. Цена 200 лв.

+

Tele-converter TC-DC58B 1.5x - цена 180 лв.
Wide Converter WC-DC58A - цена 180 лв.
58mm Close-up Lens 500D - цена 120 лв.
58mm Screw-in Filter - цена 40 лв.
Lens Adapter/Hood Set LAH-DC20 - цена 50 лв.
Battery and Charger Kit CBK4-300 - цена 80 лв.

+ още един чифт презареждаеми батерии със зарядно за тях, SD 60х 2 GB Apacer. Фото раница Case Logic + статив Slik. Също и чанта само за фотоапарата. Към теле конвертора и адаптера има камуфлажни ''дрешки''.

Всичко с изключение на раницата и статива, съм го купувал от Стемо - първи собственик. Пазя всички кутии на изброената техника. Цена за всичко 900лв. - твърдо. Всичко изброено може да се закупи и отделно. Другата седмица ще кача и снимки.

В заключение бих добавил, че S5 - е много добра машинка. Бързо се свиква с нея, а резултатите поне за мен, не са никак лоши. Аз лично съм много доволен и за себи си доказах, че не е задължително да притежаваш техника за хиляди левове за да правиш хубави снимки. Макро лещата и теле конвертора надминаха моите очаквания. Така или иначе идва време за равносметка и в крайна сметка реших да мина на ЕОS, което е и причината за сегашната разпродажба.[smile]

Повече информация на 0893 433 844 - Димитър, или на лично съобщение тук.

първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена