Автор: arkd
Дата: 13-11-10 14:42
Здравейте всички,
Понеже се ъпгрейдвам, имам цял комплект от супер Canon неща с много бонуси за продажба. А на тази цена, на която ги пускам са "must have".
Ето и списъка:
1. Добре познатия Canon EOS 20D - body only. Тялото е невероятно запазено, като ново е. Тъй като не съм про фотограф съм снимал с него за забавление. Аз съм първи собственик, купих го още когато Canon го пуснаха (беше с WOW фактор тогава, нов процесор, твърд корпус, абе знаете). Комплекта включва стандартните неща: тялото разбира се, оригиналната Canon каишка за врат, капачката за дупката, където се слага обектива, оригинална Canon батерия със зарядно и капаче за батерията (батерията е като нова, издържа хиляди снимки), Canon USB cable и книжка.
Сега тук идват бонусите в игра, към тялото давам безплатно един невероятен Canon Eyepiece Extender EP-EX15 ...(това чудо прави окуляра два пъти по-удобен, купуван за 50лв.), двата екрана имат залепено clear screen protector, които пазят екранаите от всякакви драскотини, както и отпечатъци (купувани за 30лв.) и един последен бонус! 1бр. Compact Flash 512MB Apacer Photo STENO PROII (купувана за над 200лв. преди няколко години, те тогава толкова си струваха :)).
Отново отбелязвам, че всички неща описани са като нови, в напълно изрядна работна готовност. Всички желания за тестове са добре дошли.
Всичко това на цена от 250 лв.
2. Невероятния обектив Canon EF 28-105mm f/3.5-4.5 II USM Zoom Lens - отново първи собственик, обектива е в перфектно състояние външно и фунционално. Няма да давам инфо за способностите му тъй като може да видите в гуугъл а и има безброй фен групи в flickr и т.н. с по десетки хиляди примерни снимки.
Сигурно се питате вече какви са екстрите, които подарявам с него. Ами ето ги: 1 бр. оригинален Canon Lens hood EW-63 Mark II; For EF 28-105mm f/3.5-5.6 II USM & EF 28mm f/1.8 U Lens той е за този обектив ама като бонус може да се използва и за 28милиметровия (купуван за 46лв.); освен него давам и един готин HOYA 58mm SKYLIGHT JAPAN филтер, с който да продължите да си пазите обектива от надрасквания и прах и т.н..
Цена: 299лв.
3. Canon SPEEDLITE 420EX - свектавицата е като нова. Идва със стойка и книжка.
Бонус към нея, страхотния StoFen flash diffuser.
Цена: 120лв.
4. Имам една професионална и оригнална Canon чанта, с много джобове, презпрамка, както и възможност за закачане на колан заедно с колан, има и достатъчно място да съберете по-горния комплект.
Давам я за 30 лв. ако някой има нужда от подобно нещо (по-добре от колкото да си носите камерата в плик ;)
Търсете ме 24/7 на 0888523333, Алек
За този, който закупи целият комплект, подарявам един статив височина 1.70м; и един комплект от най-добрите iShoot тригери, с тях ще може да активирате светкавицата си дистанционно (имам тригер и ресивър по 1 бр.) Плюс един CompactFlash adapter, който да използвате в PCMCIA порта на лаптопа си... абе просто пълна лудница :)))))))
|
|