Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна
 Продавам Canon гаджетс
Автор: arkd   
Дата:   13-11-10 14:42

Здравейте всички,

Понеже се ъпгрейдвам, имам цял комплект от супер Canon неща с много бонуси за продажба. А на тази цена, на която ги пускам са "must have".

Ето и списъка:

1. Добре познатия Canon EOS 20D - body only. Тялото е невероятно запазено, като ново е. Тъй като не съм про фотограф съм снимал с него за забавление. Аз съм първи собственик, купих го още когато Canon го пуснаха (беше с WOW фактор тогава, нов процесор, твърд корпус, абе знаете). Комплекта включва стандартните неща: тялото разбира се, оригиналната Canon каишка за врат, капачката за дупката, където се слага обектива, оригинална Canon батерия със зарядно и капаче за батерията (батерията е като нова, издържа хиляди снимки), Canon USB cable и книжка.

Сега тук идват бонусите в игра, към тялото давам безплатно един невероятен Canon Eyepiece Extender EP-EX15 ...(това чудо прави окуляра два пъти по-удобен, купуван за 50лв.), двата екрана имат залепено clear screen protector, които пазят екранаите от всякакви драскотини, както и отпечатъци (купувани за 30лв.) и един последен бонус! 1бр. Compact Flash 512MB Apacer Photo STENO PROII (купувана за над 200лв. преди няколко години, те тогава толкова си струваха :)).

Отново отбелязвам, че всички неща описани са като нови, в напълно изрядна работна готовност. Всички желания за тестове са добре дошли.

Всичко това на цена от 250 лв.

2. Невероятния обектив Canon EF 28-105mm f/3.5-4.5 II USM Zoom Lens - отново първи собственик, обектива е в перфектно състояние външно и фунционално. Няма да давам инфо за способностите му тъй като може да видите в гуугъл а и има безброй фен групи в flickr и т.н. с по десетки хиляди примерни снимки.

Сигурно се питате вече какви са екстрите, които подарявам с него. Ами ето ги: 1 бр. оригинален Canon Lens hood EW-63 Mark II; For EF 28-105mm f/3.5-5.6 II USM & EF 28mm f/1.8 U Lens той е за този обектив ама като бонус може да се използва и за 28милиметровия (купуван за 46лв.); освен него давам и един готин HOYA 58mm SKYLIGHT JAPAN филтер, с който да продължите да си пазите обектива от надрасквания и прах и т.н..

Цена: 299лв.

3. Canon SPEEDLITE 420EX - свектавицата е като нова. Идва със стойка и книжка.

Бонус към нея, страхотния StoFen flash diffuser.

Цена: 120лв.

4. Имам една професионална и оригнална Canon чанта, с много джобове, презпрамка, както и възможност за закачане на колан заедно с колан, има и достатъчно място да съберете по-горния комплект.

Давам я за 30 лв. ако някой има нужда от подобно нещо (по-добре от колкото да си носите камерата в плик ;)

Търсете ме 24/7 на 0888523333, Алек

За този, който закупи целият комплект, подарявам един статив височина 1.70м; и един комплект от най-добрите iShoot тригери, с тях ще може да активирате светкавицата си дистанционно (имам тригер и ресивър по 1 бр.) Плюс един CompactFlash adapter, който да използвате в PCMCIA порта на лаптопа си... абе просто пълна лудница :)))))))

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам Canon гаджетс
Автор: _iAn   
Дата:   13-11-10 14:45

[smilie24]

Автор: exile   
Дата:   13-11-10 14:48

Перфектно 20д за 250лв - сега с какви очи ще продам моето [smilie10][beer] [smilie24]

Публикацията е редактирана (13-11-10 14:49)

Автор: clipse   
Дата:   13-11-10 15:10

Хмм, тук нещо положението ми изглежда твърде хубаво, за да е истина.[smilie8]
Дано да бъркам, ако е така и аз имам интерес към обявата, но все пак бих помолил за инфо относно броя кадри на тялото, както и за актуални снимки на техниката.[smile]
Първата ми реакция като видях цената беше да хвана телефона, но после ми светна червената лампичка.[smilie4]

Публикацията е редактирана (13-11-10 15:10)

Автор: bmw_e30   
Дата:   13-11-10 15:24

от къде си?

Дата:   13-11-10 15:26

Да, пропуснах да питам и това.
Да поясня, че имам интерес към тялото и светкавицата, но без снимки се колебая.[smile]

Автор: etoshev   
Дата:   13-11-10 16:49

[smilie24]

Публикацията е редактирана (13-11-10 16:55)

Автор: rider76   
Дата:   13-11-10 17:13

Изключително некоректен колега,
Имахме уговорка, проведен телефонен разговор.Накрая ще се продаде за повече пари, на друг.Като искаше повече пари можеше да пуснеш търг!
[smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: index   
Дата:   13-11-10 17:16

ами може да е предпочете да го даде на човек който няма апарат а не на който да го препродаде [smilie19]

Дата:   13-11-10 17:17

Точно такова нещо очаквах и точно това ме спря да заявя тялото още щом видях обявата...
Продавача много добре знае, че запазено 20D (ако наистина е такова) заслужава много повече от обявената цена. Явно обявата е пусната, за да привлече внимание, но мен лично ме съмнява дали продаваната техника изобщо работи, па камо ли да е без следи от 6 годишната употреба...[smilie8]

Дата:   13-11-10 18:32

Здравейте всички,

Недейте да умувате и спорите, имам нужда от кеш и заради това е и продажбата.

Всички неща са без забележка относно функционалност и физически вид.

Във връзка с цената на 20D според мен е честна. Имайки предвид, че Canon пускат 30D... 40D... 50D... 60D, и освен това имайки предвид, че търся продажбата, а не безкрайното договаряне, срещи с несериозни купувачи, договорки за отстъпки като на пазар и т.н. Не може в България да продължава до безкрай продаването на техника на изкуствено завишени цени (на същото мнение съм и за колите бтв.) та тези, които си купиха днес ще са изключително доволни. (ще ги помоля следващата седмица като си разцъкат нещата, да пуснат един коментар с мнение)

Фотоапарата беше продаден за крайна цена от 300лв.
Светкавицата - 120лв.

Разбирам и негативното мнение на rider76, на когото се извинявам за случилото се. Но не мисля, че е в право да ме обвинява. Той наистина беше първият, който се обади. След 10 други обаждания за камерата (преди да успея да се добера до форума и да сменя статуса на продаден) звънна един упорит купувач, който предложи с 50лв. отгоре.

Сега както и да е НО rider76 не може да отрече, че му се обадих след това и му обясних как стои ситуацията и му предложих апарата на нова цена... сега ако се беше съгласил апарата щеше да е негов и пак на много добра цена.

Може би наистина направих малка грешка, че не пуснах търг, но все пак живеем в пазарна икономика. Уважих всяко телефонно убаждане и дадох шанс на всеки за решение.

С поздрави за всички от мен,
А. Т.

P.S. @ clipse - колко много повече според теб може да струва едно 20D купено преди 6 години?

Дата:   13-11-10 18:36

Чантата и обектива все още се продават!

Дата:   13-11-10 18:50

аз съм упорития купувач за 20д... предложих 300 лв щото на 15-тата минута апарата беше вече продаден а на мен ми трябва тяло....
не го взимам с цел да го пусан след една седмица през 50 лв....
искам райдер76 да си сложи ръката на сърцето и да си каже има ли в момента тяло и нужно ли му е точно това..... и дали не го е поискал само заради възможността да изкара някой лев....
на всичкото отгоре утре имам рожден ден и смятам да си направя подарък.....
съжелявам че трябваше да правя таквиа номера но щом колегата го е предложил за предложената от мен сума на първия купувач не смятам че е постъпил некоректно....
както казах и на продавача 50 лв са си 50 лв и някой хора бачкат по цяла седмица за тях а той за да си пусне нещата толкова евтино най вероятно е имал точно това което е описал за цел да го рподаде бързо и да събере нужната сума за ъпгрейд.... другия вариянт е да е повреден стоката .... но ме съмнява.... щото все пак така или инъче стоката се тества преди продажба и ако има някви сериозни дефекти те най вероятно ще си проличат при теста... пък и надали всичките неща изброени по горе за продажба ше са преебани....
надявам се вторник техниката да е при мен и всичко да е наред и както трябва...

Автор: snake0007   
Дата:   13-11-10 19:16

пич, а ти усеща ли се че си преи... първия и това не е коректно от твоя страна и щом има една написана цена значи е тя. Аз имам две еос 400д и все пак като звънях не го исках за препродаване, а защото ми трябва за резерва аз си мисля ,че ти си супер некоректен както и продавача в този случяи ,и мисля че трябва да има някакво наказание за вас в този форум[smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Дата:   13-11-10 19:22

а викаш да си имаш три апарата за резерви... че докато снимаш котката ти се преебе едното 400д и мяташ второто но и ако то евентуално се преебе да позлваш 20д-то а?
пък другите да си стоят без тела и да снимат с телефона че по лесно а?
живеем в българия човек тука всичко е пари и само пари...
и си се обадил само щото е на далавера... и си си мислел охааа ей ся ше продам едното 400д за 400 лв и ше ми останат 150 кинта за някой обективче че и ше имаш и по хубав апарат....
и за теб трябва да има наказание за алчност... да имаш 3 апарата си е пълна глупост освен ако не си професоинален фотограф какъвто надали си с тия 400д-та....

Публикацията е редактирана (13-11-10 19:24)

Автор: deniac   
Дата:   13-11-10 19:28

Преди една година в този базар си бяхме доста по-добре. Напоследък се напълни с едни особени типове търговци...

Преди купувах от базара спокойно, сега оглеждам и пробвам всичко много внимателно.

Автор: docenta   
Дата:   13-11-10 19:42

Не знам накъде да пише, че първия изпратил ЛС трябва да купи стоката! Ако има вече уговорка тогва е друга работа.

Понякога излиза стока на далавера, но един я купува. Честито.

Автор: guciguci   
Дата:   13-11-10 19:44

Абе хора,не се карайте. Това са дребни кахъри!!
Живи и здрави да сме. [beer]

Автор: burnmaster   
Дата:   13-11-10 19:46

Разберете че продавача е единствения които решава на кого ще си даде техниката.Никой няма право да има претенции че е бил пръв или втори.Щом му предлагат повече пари естествено че ще го даде на мераклията.Аз лично съм продавал на хора с които ми е било приятно да разговарям ,и след това дори приятели ставаме,като съм пренебрегвал други преди него.
Първи или втори важи само на опашка в магазина.При тоя вид търговия нещата са строго индивидуални.На който си искам аз ,на този ще дам стоката та ако ще 100 човека да са писали преди него.
Това е.

Публикацията е редактирана (13-11-10 19:46)

Автор: alphatier   
Дата:   13-11-10 19:53

bmw_e30 тебе кво те интересува snake дали има 3 тела,10 обектива или 3 статива а? Нещо сметка правиш всеки по колко има ли,няква извадка ли правиш? Или сигурно има правило като имаш тяло да не си взимаш второ,щото някой сиромах нямал даже и едно.Ако искам и 5 тела ще си взема,може да ме кефи да си ги гледам наредени на бюрото,това не е твоя работа.И не прави сметка на хората какво ще продадат и какво ще си купят.Супер некоректно от страна и на двамата,просто.....[smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: etoshev   
Дата:   13-11-10 19:55

Е не се карайте де-докато отвори еконт в понеделник,може някой и повече да даде [beer]

Автор: deniac   
Дата:   13-11-10 20:02

Аз като напиша в една обява първи "Купувам", очаквам продавача да го продаде на мен.

Пререждането и подмолното наддаване са присъщи за Азиатския континент, но явно и в България има много азиатска кръв.

А във форума има и много достойни колеги, няма да забравя как се продаде EF 70-200/4L IS зa 900лв, просто продавачът се беше объркал с обявяването на цената, появи се купувач и стана сделката на тази ниска цена, колкото и да не им се вярва на дребните душици.

Автор: darksorrow   
Дата:   13-11-10 20:21

всеки, който си отстъпва думата за 50лв, е жалък смешник.

просто е.

Публикацията е редактирана (13-11-10 20:21)

Дата:   13-11-10 20:23

deniac ако на това му викаш сделка при която и двете страни са доволни .......
Нали това е целта.Продавача да е доволен че е продал ,купувача ча е купил.Или казваш кой се п...бал да е внимавал.Това ли е коректност

Дата:   13-11-10 20:26

darksorrow аз съм жалЪк смешник.АКО НЯКОЙ МИ ДАДЕ 50ЛВ. ПОВЕЧЕ НА НЕГО ЩЕ ДАМ ТЕХНИКАТА.
ЗАКЛЕВАМ СЕ.

първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР