Автор: alffastar
Дата: 22-07-10 10:40
1. Panasonic LX3, черен - пълен комплект с кутийка, ремък за през врата, капачка, книжка и т.н. Купуван от Англия, няма гаранция. Апаратът е на 5 месеца. Състояние 9.5 от 10 – има няколко съвсем тънки и повърхностни драскотинки на екранчето (изтъквам го само за да съм 100% точен в описанието).
2. Втора батерия, произведена в Германия – на около 10тина заряда и работи перфектно;
3. Капачка на панти за обектива, която се отваря и затваря автоматично:
http://techmoan.files.wordpress.com/2010/01/comparison-of-rioch-and-jjc-caps1.jpg
4. Качествено черно ремъче за носене на китка;
5. Компактна и качествена чантичка тамрак, която побира LX3 в основното отделение. Има и преден джоб където се побира допълнителна батерия и карта памет. Има ремък за през рамо, а може да се носи и на колан.
Аксесоарите, които продавам са силно препоръчителни, а не са някакви глезотии. Ремъкът за китка и капачката на панти много улесняват работата с апарата в ежедневното му употреба. Фабричните ремък и капачка също имат своето място в дадени ситуации. Този комплект съм го събирал от различни места и бъдещият купувач ще получи един ВЕЧЕ събран комплект от всичко, което е задължително за този апарат.
Всичко това е в София.
За контакти на лични съобщения.
Екслузивна цена за всичко - 550 лева!
За информация, аксесоарите, батерията и паметта струват общо над 150 лева, ако човек тръгне да ги купува, а са 100% като нови.
Причина за продажбата – в момента ми трябват пари.
Публикацията е редактирана (17-11-10 22:45)
|
|