Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Продавам EF-S 60 mm - Macro / 2.8
Автор: Fortish   
Дата:   28-06-10 01:09

Разпродавам си всичко канонско. Следват подробности...

Отговори на това съобщение
 Re: Разпродавам канонски неща (и не само)
Дата:   28-06-10 01:09

Разпродавам си всичко - снимки ТУК

1. Canon 400D – Закупен от България със следи от употреба по едно от копчетата на панела, крачето на светкавицата и др. обичайни, виж снимките, пазен, не е изпускан, на кадри не знам точно, но като си ровя из снимките намирам по 3 различни кадъра с един и същ номер и си мисля брояча да е превъртял 3 или 4 пъти- цена: 400лв.
Комплект към фотоапарата :
USB кабел
Оригинално зарядно
Оригинална батерия - разреждана по-скоро за профилактика около 10-на пъти за 2 години.кутия книжки
При интерес ще пратя снимки - гумата на визьора я изгубих и сегашната е неоригинална. Има следи по копче на панела - полуизтрито. Става за 2-ро тяло или като за начално оборудване- цената търпи корекции в разумни граници.
ПРОДАДЕН

=================================================================================================
2.Обектив Canon EF-S 60mm f/2.8 Macro с оригинални капачки и книжка. Обективът е в перфектно състояние с минимални следи от употреба. - ЦЕНА: 575лв.

3.Обектив Canon EF-S 18-55 IS Made in Japan закупен преди 1-2 месеца от съфорумец, снима отлично.Подарък сенник EW-60C - неоригинален - ЦЕНА: 150лв. ПРОДАДЕН

4.Обектив Sigma 18-200mm f3.5-6.3 DC OS за Канон - ползван с УВ филтър, с обичайни следи от употреба, капачки, сенник, гумените пръстени побеляха от потта прдполагам и при опит за почистване единият се отлепи на около 1/4 -1/3 от обиколката - не е фатално но се усеща като се пипне, че има надигане. ЦЕНА 400лв. Цената търпи коментар в разумни граници особено ако се комбинира с филтри или тяло. Идеален за туристически цели.- ПРОДАДЕН
===================================================================================================

5.Обектив Cosinon М42, 35mm/2.8 много запазен, аз когато го придобих си имаше чисто нова лепенка "Passed", да съм направил 100-на снимки с него, има си глухарче с чип със задна капачка. Има и предна капачка, която май не е неговата и за да не хлопа съм поставил "уплътнение" Чипът е програмируем от тялото. Настроен е да показва в екзифа 35/2.8. Може да се купят и отделно, мога да препрограмирам чипа по желание на купувача. Разполагам и с инструкции на английски - лесно е. Може да се променя и фронт и бек фокус, т.е. да се напасва обективът към съответното тяло ако има разминаване в потвърждението. Може да се преминава от AF към MF и обратно. Фокусът се движи плавно (мазно) без никакви следи от разхлопване. ЦЕНА: 35мм/2.8 - 90 лв. , преход с глухарче - 60 лв., Заедно за 140 лв - ПРОДАДЕН.

6.Обектив Cosinon М42, 55мм/2.8 - с автоматична бленда, ако ще се ползва преходник, трябва да има борд за притискане на лостчето на блендата. Има кусур, падна му едно ограничително болтче, което спира развиването на предните лещи и разделянето му на 2 части. Изгубен е и гуменият пръстен на фокусиращия ринг. за сметка на това си има UV HOYA 49mm с вграден гумен сенник. Фокусът се движи плавно (мазно) без никакви следи от разхлопване. Иначе си бачка добре, няма проблеми с оптика или механика - има странно боке, което мен лично много ме кефи - снимка, която съм паравил специално заради бокето - https://photo-forum.net/i/...... ЦЕНА: 70 лв. - ПРОДАДЕН.

7.Обектив Cosinon, М42 135мм/2.8 - леки следи от употреба по ринга за фокуса, работи си чудесно. Има си глухарче с чип със задна капачка Чипът е програмируем от тялото. Настроен е да показва в екзифа 135/2.8. Може да се купят и отделно, мога да препрограмирам чипа по желание на купувача. Разполагам и с инструкции на английски - лесно е. Може да се променя и фронт и бек фокус, т.е. да се напасва обективът към съответното тяло ако има разминаване в потвърждението. Може да се преминава от
AF към MF и обратно. Фокусът се движи плавно (мазно) без никакви следи от разхлопване. Също има боке, което не се среща много често - снимка, която съм правил специално заради бокето - текст ЦЕНА: 135мм/2.8 - 90 лв. , преход с глухарче - 60 лв., Заедно за 140 лв
- ПРОДАДЕН.

Още една снимка с макропръстени, ама с кой от последните два обектива е забравих - https://photo-forum.net/i/...... , май с 55/2.8.Снимки с и на Cosinon-ите цял размер са ТУК
. Правени са в дъждовно време и на високо ИСО. Ако има слънце бокето е страхотно.

===================================================================================================
8.Китайска батерия ползвана за основна - издържа почти колкото оригиналната - ЦЕНА: 10 лв.
9.Китайска батерия, ползвана за резерва, разреждана 1 или 2 пъти за 5-6 месеца - ЦЕНА: 15 лв.

10.SanDisk Extreme III CF 2GB - ползвана като основна - ЦЕНА: 30 лв. ПРОДАДЕНА
11.SanDisk Extreme III CF 4GB - ползвана като допълнителна - ЦЕНА: 80 лв. ПРОДАДЕНА
12.Kingston CF 8GB - ползвана няколко пъти ( да речем 10-на ), закупена от МОЛ - ЦЕНА: 30 лв. ПРОДАДЕНА
13.A-Data CF 8GB - нова, неразпечатана, закупена от МОЛ, носена от мен като резерва по екскурзии - ЦЕНА: 30 лв. ПРОДАДЕНА

14.Зарядно за автомобил за батерия NB-2L - Става и за контакт, но щепселът е американски стандарт и е необходим преходник - употребявано няколкко пъти - ЦЕНА: 10 лв. ПРОДАДЕНО
15.Зарядно за автомобил за батерия NB-2L - Става и за контакт, но щепселът е американски стандарт и е необходим преходник - ново - ЦЕНА: 15 лв.
16. Дистанционен спусък китайски, JJC RM-E6. ЦЕНА: 10 лв. ПРОДАДЕН

17. Макро мехче на М42 купувано от съфорумец - почти ново Made in G.D.R. - ЦЕНА: 40лв. - ПРОДАДЕН.

18. Фото банка - устройство за "разтоварване" на карти със снимки върху хард диск. Има си зарядно и кабелче за USB. Изгубени 2 винтчета на капака на хард диска, подобни са на винтчетата от старите аудио касети. Продава се без хард диск - ЦЕНА: 30 лв.

19. Филтър - KENKO UV 72 mm - нов, неразпечатан - ЦЕНА 30 лв.

20. Филтър - HOYA UV 72 mm HMC SUPER Multicoated двустранно покритие- употребяван, като ТОЗИ, но по-старата версия, без "Pro1", кутийката е пукната - ЦЕНА 40 лв.- ПРОДАДЕН

21. Филтър KENKO CPL PRO1D 72 mm WideBand става за широкоъгълни обективи - ей ТОЗИ - употребяван - ЦЕНА 80 лв.- ПРОДАДЕН

22. Преходник М42 към ЕОС със платка за потвърждение на фокуса, може да се препрограмира от тялото, разполагам с инструкции на английски, лесно е. могат да се променят данните в екзифа , фронт и бек фокус ауто/мануал моде и други. - ЦЕНА: 60 лв - със задна капачка ЕОС - ПРОДАДЕН

23. Преходник М42 към ЕОС със платка за потвърждение на фокуса, може да се препрограмира от тялото, разполагам с инструкции на английски, лесно е. могат да се променят данните в екзифа , фронт и бек фокус ауто/мануал моде и други. - ЦЕНА: 60 лв.- със задна капачка ЕОС,- ПРОДАДЕН
========================================
НОВО!

24. EF-28мм/1:2.8 с предна и задна капачка безпроблемен, снимки ТУК- ЦЕНА 250 лв. ПРОДАДЕН

25. Обектив на резба M42 - WELTBLICK AUTO TELE 135mm,1:2.8 Made in Japan, чисти лещи, снима си перфектно, лостчето за ръчна-автоматична бленда не се показва, не знам по каква причина, може да е нарочно за да се ползва със преходници без борд за притискане на лостчето, мек рисунък, ламелите са специално нагласени за намаление на многоъгълното боке при свита бленда - виж снимките, без капачки, снимки на обектива ТУК - 50 лв. ПРОДАДЕН

Понеже са много неща, а и ще добавям още, разчитам на снизхождение ако омотам нещо :)
За пазарлъци на ЛС
За въпроси - тук

Публикацията е редактирана (22-08-10 16:47)

Автор: Pantersen   
Дата:   28-06-10 08:59

Привет,

интересувам се от фотобанката. В какво състояние е? Марка? С какви хард дискове работи - ИДЕ или САТА? Какви карти разпознава? ИМам едно такова старичко устройство с 30ГБ хард диск, но не разпознава карти над 1ГБ [smilie2] - пробвал съм с CF и SD. Не върши много работа при тези условия та си търся такова, което разпознава по-големи карти.

Лека [shtrak]

Дата:   28-06-10 18:26

Привет Pantersen!
Ами не е нова, но е като нова, ако не се броят двете изгубени винтчета в една хотелска стая (що ли ми трябваше). На екрана си стои предпазното фолио, снимки ТУК . Не съм я използвал много-много, защото се нервех - бавно източва картите, а пък аз съм тръгнал да снимам и реших да си купя други карти. Взех си една 4 Гб и една 8 Гб и още една 8 Гб, която така и не ми се наложи да разпечатам. с 4 Гб CF няма проблем с четенето. Като подарък мога да изровя и едно 220V адаптерче, с което малко по-бързо източва картата.

Автор: Pantersen   
Дата:   28-06-10 19:39

Ама то това е същото като моето [smilie5][smilie5][smilie5] То разпознава картите включително и моята 8GB CF и 2GB SD, ама бекъпва само първия 1ГБ, поне при мен така работеше и с двете. Що се отнася до бързината - много бавно! Мерси много за инфото, но ще съм пас. Нямам нужда от второ такова [smilie3]
[smilie24] [beer] [shtrak]

Публикацията е редактирана (28-06-10 19:39)

Дата:   28-06-10 20:01

Има вероятност твоята банка да има проблем с батерията. Аз като пусна 2 Гб, после 4Гб и на следващото сваляне на 2 Гб спира по средата поради изчерпване на батерията. Или я оставям междувременно да се зарежда в колата или ако съм някъде на хижа направо с адаптер за 220 V, тогава не спира. Е бързината си оправдава цената хи-хи - 4 ГБ 1/2 час някъде. Моят съвет е да опиташ с външно захранване - ако разтоварва без проблеми занчи нова батарейка иска - те май били някакви стандартни - "нокиански" ама не съм я отварял.
[shtrak]

Автор: j_mironski   
Дата:   28-06-10 22:05

само т'ва ли продаваш брееее?[ezik] [smilie24]

Автор: filadendron   
Дата:   29-06-10 01:43

Купувам Сандиск-а

Дата:   29-06-10 19:32

j_mironski Не! Имам и едни гащи с перка...[beer]

Автор: morko   
Дата:   30-06-10 20:55

Много коректен човек!
Всичко в добре опаковано и отговаря на предварителното описание.

[beer]

[smilie24]

Автор: fortish   
Дата:   01-07-10 20:04

[smilie24]

Автор: ecobo   
Дата:   01-07-10 20:19

Продавача е супер-коректен [smilie24]

Дата:   02-07-10 20:58

Благодаря! И купувачите са много точни! [beer]

Автор: fototo   
Дата:   03-07-10 17:51

Здравей
Може ли дистанционното
Пращам на ЛС координати [smilie24]

Автор: HSGeorgiev   
Дата:   03-07-10 18:24

Fortish е повече от точен [smilie24]

Можете да сте сигурни, че никога няма да ви подведе [smilie24]
Освен това като прави нещо вингаи го прави както трябва. Тук то си личи и от описанията в обявата [smilie24]

Дата:   04-07-10 23:34

Благодаря отново! [smilie24]

Автор: ReDn3x   
Дата:   04-07-10 23:51

Имаш ЛС

Дата:   07-07-10 07:42

Сигмата си работи перфектно - никога не е ходила на ремонт (нито тялото), има страхотна оптична стабилизация - качил съм ето ТУК : един кадър от ръка на тъмничко, на скорост 1/6, както и един кадър - пак на тъмничко на ИСО 1600.

Автор: denisadsl   
Дата:   07-07-10 12:17

Fortish е много точен човек!
Получих 18-55 IS обективчето от обявата и е повече от перфектно състоянието му...!Благодаря
Препоръчвам го!!!

Автор: fototo   
Дата:   07-07-10 17:33

Получих дистанционото
Благодаря
Супер точно!!![smilie24] [shtrak]

Автор: j_mironski   
Дата:   09-07-10 15:42

айдееее не остана
[beer]

Дата:   10-07-10 16:58

[beer]

Дата:   13-07-10 19:58

Тялото, китака ИС, cosinon 135 - продадени

Остават сигма 18-200, 60 макро, и cosinon 55 и 35

Дата:   15-07-10 10:09

[smilie24]

Дата:   18-07-10 17:38

НОВО!

24. EF-28мм/1:2.8 с предна и задна капачка безпроблемен, снимки ТУК- ЦЕНА 250 лв. ПРОДАДЕН

25. Обектив на резба M42 - WELTBLICK AUTO TELE 135mm,1:2.8 Made in Japan, чисти лещи, снима си перфектно, лостчето за ръчна-автоматична бленда не се показва, не знам по каква причина, може да е нарочно за да се ползва със преходници без борд за притискане на лостчето, мек рисунък, ламелите са специално нагласени за намаление на многоъгълното боке при свита бленда - виж снимките, без капачки, снимки на обектива ТУК - 50 лв. ПРОДАДЕН

Публикацията е редактирана (22-08-10 16:46)

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР