Автор: Iguasu
Дата: 15-06-10 21:59
Купен преди 2-3 месеца от съфорумец, напълно работещ до преди няколко дни. Внезапно ми изписа Error01. Фокусира, потвърждава фокуса и прави снимката, но после вместо да я покаже, на дисплея се появява съобщението. Като изключа и пак включа камерата, мога да си разгледам заснетия кадър. Това го прави с моя Канон 450Д. Пробвах обектива и на един 350Д, но там пък е пълен мъртвец, нищо не прави, директно си изписва Error99. Почистването на контактите не даде резултат.
Носих обектива за дефектация, всичките му гъвкави кабели са наред, няма прекъснат. Явно някакъв сигнал се губи след като направи снимката и затова ми дава съобщението за грешката.
Продавам го за резервни части - могат да му се ползват кабелите, оптиката и корпуса са безупречни. Има си сенник, капачки. Може двама-трима съфорумци да си го "поделите", на кой каквото му трябва.
Ако в БГ имаше нормален сервиз, нямаше да го продам, защото съм доволна от резултатите с него, може и по-добра бройка да съм случила. Но като чета какви са ми вариантите - ЛАС или ВИП "Трейдинт" и отзивите за тях, не ми се ще да губя време и нерви.
Също приемам и съвети за евентуален ремонт, но не скъп, не държа да го продавам непременно. Но така просто да стои в шкафа, също не ме устройва.
Предлагайте адекватна цена или ми дайте идея какво да го правя.
Благодаря за вниманието.
|
|