Автор: novi4ok
Дата: 26-04-09 14:36
Мартинов, а защо си мислиш, че всеки, които има фотоапарат е регистриран във ФФ? Да не би това да е задължително или пък ФФ е пъпът на света? И е невъзможно някой, който мисли с главата си, когато тръгне да си продава техниката, да се регне само за да я обяви на по-адекватно място от аукционните сайтове?
Между другото Мартинов - аз също се регистрирах тук, когато реших да си продам старата лентова техника. Това, че после се отказах, беше заради простотията тук и помията, която се излива върху всеки новодошъл от непризнатите полубогове на фотографията(половината от които е поне на половината от годините ми, за образование и цивилизованост да не говорим...), подвизаващи се във форума. И само за експеримента - искаш ли да се срещнем очи в очи, да ми кажеш, че новорегистрираните са ? Нямам против да видя имаш ли очи да не се изчервиш пред някой, когото си наплюл без да познаваш. Хайде да пробваме - ще го решим като цивилизовани хора - очи в очи, диплома срещу диплома, социална позиция срещу социална позиция? Става ли? Не те познавам и не държа да те познавам, макар че можеш да се окажеш я колега, я колега на баща ми. Какво ви става бе хора? Какви комплекси избивате?
Всезнайковци. Аман от съдии и подсъдими. Скрити под удобно-непознати никове.
![[smilie23]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley23.gif)
|
|