Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам нов Nikon D40 + kit
Автор: nebula21   
Дата:   23-04-09 23:02

Продавам нов DSLR:
Nikon D40 + kit обектив Nikkor AF-S DX 18-55mm f/3.5-5.6
Неизползван(на около 20 кадъра), в перфектно състояние. Всички кабели от комплекта са в наличност. Върви с памет-карта 2GB, 2 CD диска, зарядно(MH-23), IR дистанционно(ML-L3),ръководство-всичко това в оригиналната опаковка. Апарата е в гаранция до 30 XII 09г.
Цена: 500лв.
При интерес: На ЛС,
ivasta21@dir.bg
тел: 0896/......

Re: Продавам нов Nikon D40 + kit
Автор: divpetel   
Дата:   24-04-09 02:09

купувам го!

[smilie25]
Автор: pslavus   
Дата:   24-04-09 15:51

И аз съм кандидат, ако не е продаден още!!!
Дата:   25-04-09 16:23

Апарата е продаден!

На всички, проявили интерес или желание да го закупят пожелавам успех!

Поздрави.

Автор: divpetel   
Дата:   26-04-09 01:01

корекността е много дефицитна в днешно време!

пиша първи в обявата че искам да купя апарата, пращам лично съобщение на продавача, обаждам му се по телефона и се уговаряме да дойда лично чак в казанлък за апарата.

и какво става - един ден след като сме уговорили сделката, изведнъж продавачът ми заявява че някакъв пич отишъл у тях, бил много настоятелен и той не можал да му откаже - продал апарата.

това е смехотворно, колеги. човек трябва да държи на думата си а не да се прави на циганин за 50 лева повече!

[smilie23]
[smilie23]
[smilie23]
[smilie23]

Автор: emiltasti   
Дата:   26-04-09 11:11

[smilie9]
Автор: neveroqtniq   
Дата:   26-04-09 12:46

divpetel, човече, на наивен ли се правиш...
Не ти ли стана ясно, че няма такъв апарат за продан на тази цена. Много вероятно е да се използва стария трик за подбиване на цена. Иска въпросния "продавач" да си купи този модел от някой в базара и как да свали цената... ами пуска обява на ниска цена и видите ли този модел вървят на тази цена. Позната история. От къде се взе тоя " nebula21" Потребителско име: nebula21
Регистриран: 23.04.2009 21:19
Пуска обява:
Автор: nebula21
Дата: 23-04-09 23:02
Открил човека форума, попрочел час два и веднага се ориентирал и пуснал обява за апарата който така и така купил за 750 и продава за 500, няма снимки на апарата, снимки с апарата, мистерия. Е на мен не ми се вярва.
Сега чакам да се похвали и човека който го е купил, но и той да е с днешна регистрация.
Незнам, може и да греша, но ми миришеше нещо още от самото начало.
divpetel , според мен огледай се из базара и гледай профилите, има ли такива хора, снимали ли са с апаратите си и как, пусни google за името, ще разбереш повече.
Успех, и дано аз да греша.[smilie24]

Автор: BULO   
Дата:   26-04-09 12:58

1000% не грешиш!!!!
Автор: 3LorF   
Дата:   26-04-09 13:24

Nikon D40 DZKIT 18-55 + 55-200 за 799 лв в Мултирама с 24 месеца гаранция. [beer]

Автор: pmartinov   
Дата:   26-04-09 13:38

От такива с нова регистрация не купувам нищо !

Факта че си е направил нова регистрация за да продава за мен е достатъчен !

[smilie23]

Автор: novi4ok   
Дата:   26-04-09 14:36

Мартинов, а защо си мислиш, че всеки, които има фотоапарат е регистриран във ФФ? Да не би това да е задължително или пък ФФ е пъпът на света? [smilie7] И е невъзможно някой, който мисли с главата си, когато тръгне да си продава техниката, да се регне само за да я обяви на по-адекватно място от аукционните сайтове?
Между другото Мартинов - аз също се регистрирах тук, когато реших да си продам старата лентова техника. Това, че после се отказах, беше заради простотията тук и помията, която се излива върху всеки новодошъл от непризнатите полубогове на фотографията(половината от които е поне на половината от годините ми, за образование и цивилизованост да не говорим...), подвизаващи се във форума. И само за експеримента - искаш ли да се срещнем очи в очи, да ми кажеш, че новорегистрираните са [smilie23]? Нямам против да видя имаш ли очи да не се изчервиш пред някой, когото си наплюл без да познаваш. Хайде да пробваме - ще го решим като цивилизовани хора - очи в очи, диплома срещу диплома, социална позиция срещу социална позиция? Става ли? Не те познавам и не държа да те познавам, макар че можеш да се окажеш я колега, я колега на баща ми. Какво ви става бе хора? Какви комплекси избивате?

Всезнайковци. Аман от съдии и подсъдими. Скрити под удобно-непознати никове.
[smilie23]

Дата:   26-04-09 14:42

Здравейте,

Много интересни разсъждения, но както се казва-всеки гледа и оценява от своята си "камбанария".
Фотоапарата е продаден за 500лв.-както беше обявено, на човек,за когото знам, че посещава този форум(но не знам под какъв ник) и много бих искал той сам да напише няколко реда, за да се види кое как е. Само ще отбележа, че през ум не ми е минавало за някакви подвеждащи предложения и т.н.
Относно моята регистрация: да, регистрирах се тук само за да направя офертата и изнанадващо за мен продажбата се извърши "светкавично".

Поздрави
Симеон

Публикацията е редактирана (26-04-09 14:52)
Автор: pmartinov   
Дата:   26-04-09 16:24

nebula21

За голямо съжаление тук има хора които злоупотребяват с новите регистрации.

А спецялно отношението ми към новодошлите нямам.

novi4ok

Една разходка ще ти помогне малко да се освежиш и не се чувствай длъжен да засираш всяка тема в която влезеш :)

първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.