Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Ама,..egko begko..,кой ти е казал,че продажбата трябва да е скорошна!!! И,че клиента трябва да е добър?!!!Може да е само ,,КЛИЕНТ,,!!!А,израза ,,да удариш секира,,звучи малко старомодно даже средновековно!!!
Аз го гледах в Метро -Плевен но може и да съм сгрешил с тридесетина лева. Но цената беше там някаде.
Предполагам реалната цена на FZ28 на база на това трябва да е някаде към 550 лв /колкото си и струва в Англия например/.
Реалната цена на ФЗ28, за колкото го купих от Щатите преди по-малко от месец, е 429 лв. При това тогава доларът беше по-висок, та сега ще е дори по-малко.
Като започнете с тези щати направо ми идва да стягам куфарите...
Тук не сме "Щатите" цените са различни, не само в сферата на фотографията, но като цяло в електрониката, там пазара е друг и цените са други, тук е България.Като си купувате ФЗ28 за 430лв ходете и го кажете в Техномаркет или Павилиона, не тук...И на мен(и не само) ми се иска цените да са като в Германия или кралството, но уви не са.и все пак това не е причина да се успамва темта на човека с това даден апарат колко е в щатите, говорим в момента тук как вървят, там е ясно вече...
Браво на,,JEBEDIAN..!!!Един нормално мислещ човек!!!Не е важна продажбата,а тръпката да имаш нещо за ,което си мечтал!!!А,който,не му изнася:2000$ билет,..LUFTHANSA..-и хайде на евтиния..LUMIX..-само за 399$!!!УСПЕХ..Американски купувачо от BULGARIA!!!
Повечето купувачи гледаме да купуваме изгодно за себе си, а не за търговеца. Затова като не ми изнася от тук, купувам си го откъдето на мен цената ми харесва. А като взимам нещо втора ръка се базирам на същото - плащам толкова, че аз да остана доволна. Просто е.
Що се отнася до цената на билетите до САЩ... Давид 59 - май от десетина години не си летял в тази посока. А евтиният люмикс ФЗ28 там е 254 долара в момента. И не е нужно всеки път да летиш, просто намери кой се връща.