Автор: rapt0r
Дата: 26-11-08 01:37
1. Д300 - на по малко от 1000 кадъра,от Англия и е без гаранция - използван е 3 седмици,за хората които имат желание да го купят съм запазил НЕФ на първия кадър,за да видят датата!Към него си има всички необходими кабели,дискове,зарядно и т.н.!
2. Грип МБ-Д10 + батерия в комплекта има и MS-D10 АА батери холдер ( за работа и с АА батерий при невъзможност да се зареди батерията от ел.мрежа)
3. 70-200/2.8 ВР с повече от година гаранция,без никакви следи от употреба + ув филтър Hoya!
4.Безжично дистанционно JJC WR-100 с обхват до 100 метра ,има си и опций за БЪЛБ режим!
5.60мм 2.8 д микро с 18 месеца оставаща гаранция (вече го бях пуснал,но да го сложа и тука да фигурира)
6.Чисто нова компакт флаш карта АДАТА (наразпечата) 2 гб -ако някой вземе д300 и грипа му я подарявам!
Може би някои се питат защо продавам всичко това-просто скъп ъпгрейт и смяна на марката,заради по-евтините телеобктиви!Това е причината,няма нищо скрито покрито ,повечето кадри в профила ми са правени със старото ми д300 и 70-200 /2.8 ,готов съм да пусна на всички които искат НЕФ-ве и т.н !
|
|